Noul Ford Focus 2021 BEV: prețuri, fotografii, date tehnice, proiectare, rezervă de putere

Noul Ford Focus 2021 BEV este un vehicul electric cu o combinație de succes de practic, de manipulare și economie. Mașina universală pentru uz zilnic, care a devenit și mai atractivă ca vehicul ecologic după ce a dotat bateria cu o putere de 33,5 kWh și a mărit autonomia de până la 185 km.

Noul Ford Focus 2021 BEV

Noua generație a doua Ford Focus 2021 BEV Electric a primit un nou încărcător cu o priză CCS standard care vă permite să încărcați la stațiile rapide.

➤ Mai multe versiuni extraordinare din 2021!

  • Mașină electrică Honda Clarity BEV 2021
  • Volkswagen T-Cross 2021

Powertrain Nou Ford Focus 2021 BEV

Noul Ford Focus 2021 BEV din a doua generație are un motor electric cu o putere de 107 kW, care corespunde cu 143 CP și cuplu de 250 Nm. Motorul poate fi descris ca fiind ambițios, deoarece disponibilitatea imediată a cuplului oferă o accelerație de până la 100 km / h în doar 9,9 secunde, ceea ce este ușurată considerabil de transmisia într-o singură etapă.

Vedere exterioară a noului Ford Focus 2021 BEV

În exterior, noul Ford Focus 2021 BEV este o mașină destul de atractivă, care oferă un sentiment de fiabilitate și confort. Este foarte asemănător cu analogii săi de combustibil, iar în acesta principalul său avantaj este posibil, deoarece se așteaptă să aibă însăși calitățile care au popularizat mega-modelele ICE.

Mașina electrică este echipată cu oglinzi încălzite, mânere practice ale ușilor, stopuri LED și jante din aliaj ușor de 17 inci.

Interior Nou Ford Focus 2021 BEV din a doua generație
Cu excepția capitonajului scaunelor din piele , noul Ford Focus 2021 BEV este echipat standard cu un pachet complet – aceasta este singura opțiune care trebuie comandată separat.

Salonul de mașini electrice este modest și confortabil, cu mult spațiu pentru patru adulți și un copil. Șoferul și pasagerul din față primesc scaune încălzite.

Atmosfera din cabină este plăcută și de înaltă calitate, atât vizual, cât și haptic. Părțile din plastic arată bine, consola centrală are un ecran tactil de 8 inch, iar sistemul SYNC® 3 de la Ford este responsabil pentru multimedia, inclusiv navigarea și controlul vocal.

Pornirea la distanță a vehiculului este standard cu un sistem de acces la salon bazat pe tehnologia MyKey Intelligent Access.
Grupul de instrumente arată bine și vă ajută să conduceți eficient.

Opțiuni Nou Ford Focus 2021 BEV

După cum sa menționat deja în categoria sa de vehicule, „complet ambalat” și oferă un sistem de navigație, cruise control, cameră de mers înapoi. Un pachet de opțiuni separat care extinde funcționalitatea mașinii poate lipsi, dar acest lucru ar afecta și prețul mașinii electrice, care, în ciuda tuturor avantajelor, nu se corelează cu segmentul premium.

Funcționalitate și performanțe de conducere ale electricului Focus Electric
Inițial, noul Ford Focus 2021 BEV nu a fost conceput pentru două baterii mari, astfel încât pachetul de baterii nu este la fel de bine ambalat ca în vehiculele electrice dezvoltate de la zero. Asta înseamnă că și așa nu este un portbagaj uriaș, a devenit mai mic. Beneficiul aspectului bateriei nu a afectat confortul interior, ceea ce ar fi făcut ca noul Ford Focus 2021 BEV să aibă și mai multe probleme.

La conducere, totul este în perfectă ordine cu acest model și corespunde pe deplin comportamentului obișnuit de conducere al noului obișnuit Ford Focus 2021 BEV. Suspensia mașinii face față controlului caroseriei, iar centrul de greutate scăzut adaugă stabilitatea mașinii. Direcția este destul de moale, nu există nicio indicație de rigiditate sportivă, care, apropo, mașina nu are nevoie în principal pentru uz urban.
Frânarea regenerativă a noului Ford Focus 2021 BEV contribuie perfect la realizarea rezervei de putere specificate.

Fotografii Ford Focus 2021

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)