Noul Fiat 500e 2021 BEV: prețuri, fotografii, date tehnice, proiectare, rezervă de putere

Iată prima asociație care apare atunci când vă întâlniți cu noua mașină electrică Fiat 500e 2021 BEV . De fapt, primul lucru care impresionează este aspectul vehiculului electric.

Noul Fiat 500e 2021 BEV

Elegant, luminos, compact – mașina urbană perfectă Nueu Fiat 500e 2021 BEV cu un caracter ecologic.
Ce oferă hatchback-ul electric italian?

➤ Mai multe versiuni extraordinare din 2021!

  • Ford Focus 2021 BEV
  • Toyota RAV4 2021

Caroserie nouă Fiat 500e 2021 BEV

Noul Fiat 500E 2021 BEV diferă de combustibil analog , care a fost foarte popular pentru o lungă perioadă de timp, cu doar câteva detalii abia vizibile: o grila de admisie a aerului ușor modificat , care nu „zâmbet“ , în versiunea electrică și un spoiler mai larg în spatele mașinii.
Lipsa unor schimbări serioase a fost inițial avută în vedere de către proiectanții companiei, care nu au acordat o importanță prea mare caracterului ecologic al mașinii, ci au dorit doar să sublinieze caracterul său „urban”.

Salon Nueu Fiat 500e 2021 BEV

Interiorul noului Fiat 500e 2021 BEV amintește, de asemenea, în mare măsură de hatchback-ul tradițional ICE. Tabloul de bord al șoferului înlocuiește tradiționalul afișaj LCD de 7 inci al Fiat 500, care în versiunea electrică arată datele tipice funcționării vehiculului electric: rezervă de putere, consum de energie, nivelul de încărcare a bateriei. De asemenea, sunt afișate informații despre transferul selectat și starea conexiunii telefonice. Afișajul și culoarea animației pot fi selectate în funcție de preferințele șoferului. Sistemul de infotainment Uconnect actualizat este integrat în tabloul de bord. Cu acesta puteți controla clima din mașină, din sistemul stereo și din navigație.

Scaunele din față oferă suficient spațiu pentru șoferii de diferite înălțimi. Cu o varietate de ajustări, veți găsi o potrivire optimă cu suficient spațiu pentru picioare. Cu toate acestea, acest lucru ar trebui făcut cu privire la pasagerii din spate, pentru care oricum spațiul este foarte limitat din cauza bateriilor din spatele mașinii.
Portbagaj mic pentru a fi sincer. Chiar și cu scaunele din spate rabatate, volumul nu oferă spațiu semnificativ pentru bagaje.

Specificații

Mașina electrică este echipată cu un motor electric de 83 kW, 111 CP și un cuplu de 200 Nm. Puterea motorului este transmisă roților din față printr-o cutie de viteze cu o singură treaptă. Este alimentat de o baterie litiu-ion de 24 kWh. Datorită performanțelor sale dinamice, Fiat 500e accelerează la 100 km / h în 9,1 secunde. Acesta este unul dintre cele mai bune din clasa sa. Viteza maximă a vehiculului electric este de 141 km / h.
Mașina este încărcată cu un încărcător de 6,6 kW care poate fi utilizat pentru a încărca complet bateria unui vehicul electric timp de 4 ore de la o priză de 220 volți.

Kilometraj

Noul Fiat 500e 2021 Motorul electric BEV poate livra un cuplu plin imediat după punerea contactului. Mașina electrică accelerează foarte repede și, de asemenea, accelerează foarte repede. La fel ca alte mașini electrice, Fiat 500e conduce aproape în tăcere. Sistemul de frânare regenerativ funcționează perfect. Șasiul este moale, dar nu sportiv. Management informativ: La ieșirea de pe autostradă, volanul crește în greutate, devine mai precis și oferă un control fiabil al mișcării.

Opțiuni Nou Fiat 500e 2021 BEV

Mașina electrică este bine echipată. Versiunea de bază a mașinii oferă:

forță deplină;
oglinzi laterale încălzite;
Multifuncțional cu reglare pe înălțime;
Controlul vitezei de croazieră;
Direcție de tapițerie din piele;
Oglinda retrovizoare cu atenuare automată;
Navigare;
Radio prin satelit.
În plus, mașina electrică are mai multe seturi complete premium cu opțiuni suplimentare.

Siguranță Nou Fiat 500e 2021 BEV

Nivelul de siguranță al mașinii îndeplinește cele mai înalte standarde ale industriei auto moderne. Pachetul de siguranță activă include sistemul de frânare antiblocare (ABS), stabilizarea vehiculului pe șosea (ESP) și controlul tracțiunii. Protecția pasivă oferă o gamă de airbag-uri frontale și laterale pentru pasagerul din față, precum și airbag-uri pentru genunchi și tetiere active. Senzorii de parcare sunt incluși în versiunea de bază a vehiculului și semnalează automat pietonii din zona de pericol că se apropie o mașină liniștită.
Sistemul de frânare al Fiat 500e asigură oprirea completă a vehiculului electric la o viteză de 100 km / h la o distanță de 40 de metri.

Noile indicatoare de evaluare Fiat 500e 2021 BEV conform testelor de impact Euro NCAP repetă exact realizarea analogilor de combustibil. Evaluarea generală a sistemelor de siguranță activă și pasivă este de patru stele și jumătate. Fiat 500e a obținut cel mai mare scor pentru siguranța pasagerilor și a redus ratingul general datorită calificărilor scăzute de siguranță pentru pasagerii din spate și pietoni.

Fotografii Fiat 500e nou 2021 BEV

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)