Noul BMW X6 2021: preț, specificații, fotografii

Vedeți noul BMW X6 2021 . Mai eficient. Mai puține reguli. Date tehnice complete, prețul BMW X6 2021 0 km, cumpărați noul BMW X6 2021 .

Design și vizual BMW X6 2021

Puternic și clar sportiv. BMW X6 2021 depășește toate limitele și arată prezența tipică modelelor BMW X si sportivitatea coupe – uri. Cele Motoarele BMW TwinPower Turbo construit în BMW X6 2021 sunt dinamice si eficiente, iar BMW xDrive ajută puterea de transmisie la drum. Cu echipamentul său excepțional și materialele de înaltă calitate, BMW X6 este, fără îndoială, un vehicul care iese din mulțime.

Design exterior: Imposant. Dinamică robustă. BMW X6 2021 combină prezența distinctivă a modelelor X cu caracterul sportiv al coupe – uri. Fața impunătoare prezintă intrări de aer fascinante. Grătarul dublu mare în formă de rinichi subliniază caracterul sportiv al vehiculului. Farurile duble și farurile de ceață, care sunt situate într-o poziție proeminentă în afara vehiculului, par net superioare.

✓ De asemenea, puteți verifica:

 • BMW i3 2021 BEV
 • BMW X2 2021
 • BMW X3 2021
 • Audi A3 2021

Privit din lateral, profilul sportiv al unui coupé este clar. Din această perspectivă, conceptul de design al BMW X6 2021 este imediat recunoscut: prima secțiune a șanțului se extinde de la arcurile robuste ale roților din față la mânerele ușilor din spate. A doua secțiune apare în carcasele roților din spate și culminează elegant în partea din spate a vehiculului.

Caracterul dinamic al BMW X6 2021 este și mai evident în spatele larg, ale cărui linii orizontale contribuie semnificativ la prezența vehiculului. BMW X6 este gata să depășească toate obstacolele.

Proiectare faruri LED: Exteriorul BMW X6 2021 poate fi complet echipat cu lumini LED.

Faruri BMW X6 2021

Faruri de ceață cu LED: Farurile de ceață oferă o vizibilitate excelentă la distanță mică în ceață sau precipitații și sporesc siguranța pe timp de noapte. Lămpile de ceață cu LED-uri oferă nu numai un fascicul de lumină mai larg, ci și o lumină similară cu lumina zilei, o durată lungă de viață și un consum redus de energie.

Lămpile de stop cu tehnologie LED: Lămpile de stop cu tehnologie LED sunt formate din două elemente LED de înaltă performanță diferite, care au forma caracteristică în formă de L și, datorită formei lor, asigură recunoașterea imediată a vehiculului ca BMW chiar și la amurg.

Design interior: structuri clare. Sportivitate exclusivă. Suprafețe de înaltă calitate. Interiorul BMW X6 2021 a fost atent planificat până în cele mai mici detalii. Cabina de pilotaj este orientată către șoferul tipic BMW, iar scaunele sport poziționate înalt oferă vizibilitate excepțională și suport perfect, chiar și atunci când conduci într-un mod sportiv. Frisele interioare în tonuri deschise și întunecate stabilesc contraste intense, iar materialele de înaltă calitate și huse din piele transmit un mesaj clar: Perfecțiunea este esențială.

Materiale: BMW X6 2021 se caracterizează în esență prin calitatea incomparabilă a tapițeriei din piele și a amenajărilor interioare.

Pachet de lumini cu lumină ambientală: pachetul de lumină conține mai multe lumini LED care creează o atmosferă elegantă și relaxată în BMW X6 2021 . Lumina ambientală, inclusiv luminile de intrare și nouă setări de lumină predefinite în albastru, alb și portocaliu, luminează interiorul direct și indirect. Aceasta include mai multe lumini suplimentare, în principal în capăt, în bandele interioare, în zona picioarelor din față și din spate, în spătarele scaunelor din față și în tapițeria ușii. Luminile cu LED sunt disponibile și în exteriorul vehiculului.

Tehnologie și conectivitate BMW X6 2021

Puterea impresionantă – Motoarele BMW TwinPower Turbo din BMW X6 2021 : BMW X6 2021 combină puterea, performanța și dinamismul tuturor motoarelor. Familia de motoare BMW EfficientDynamics combină cele mai noi și mai inovatoare tehnologii de injecție directă, control complet variabil al supapelor și turbocompresoare. Datorită acestor măsuri, BMW X6 2021 oferă o dinamică și o sportivitate impecabile, cu un consum redus de combustibil și emisii reduse.

Motoare pe benzină BMW TwinPower Turbo: Cea mai recentă generație de motoare pe benzină cu șase sau opt cilindri BMW TwinPower Turbo oferă o putere și un cuplu uimitor. Acestea combină tehnologia de injecție și controlul complet variabil al supapelor, inclusiv VANOS dual cu tehnologia inovatoare a turbocompresorului și stabilesc astfel o etapă importantă în strategia de dezvoltare a BMW EfficientDynamics.

Consum mai mic, mai multă putere – BMW EfficientDynamics în BMW X6 2021 : BMW X6 știe să utilizeze optim resursele. Dovada: dinamism cu reducere simultană a consumului de combustibil și a emisiilor de CO2. Tehnologiile inovatoare BMW EfficientDynamics, construcția inteligentă ușoară și aerodinamica garantează plăcerea pură a condusului.

Aerodinamică: Designul BMW X6 2021 reflectă filosofia BMW EfficientDynamics. Spoilerul frontal și caroseria au fost echipate cu îmbunătățiri inovatoare care reduc rezistența la aer și consumul de combustibil. Cortina integrată canalizează fluxul de aer prin două orificii verticale pentru a ocoli arcurile roților din față. Fluxul de aer accelerat formează un fel de perdea lângă exteriorul roților. Sloturile de ventilație (Air Breathers), la rândul lor, direcționează fluxul de aer de pe roți. Aceste tehnologii inovatoare permit reducerea turbulențelor și rezistenței aerodinamice și reducerea considerabilă a consumului de combustibil.

Sport automat cu 8 trepte cu paletă schimbătoare: sportul automat cu 8 trepte se adaptează diferitelor stiluri de conducere și este potrivit atât pentru călătorii confortabile, cât și dinamice. În plus față de schimbarea automată a vitezei, aceasta poate fi acționată manual oricând folosind maneta selectorului sau paletele de schimbare de pe volan. Gradarea deosebit de scurtă a celor opt trepte de viteză optimizează procesul de accelerație și motorul rămâne întotdeauna la un nivel de performanță care garantează performanțe maxime și eficiență superioară.

Mod Eco Pro: Modul ECO PRO ajută șoferul să reducă consumul de combustibil în funcție de stilul de conducere. Funcții suplimentare, cum ar fi lansarea, fac BMW X6 2021 și mai eficient.

DVD Media Center BMW X6 2021

Gestionarea inteligentă a energiei: Gestionarea inteligentă a energiei BMW X6 este realizată prin combinația mai multor tehnologii BMW EfficientDynamics, mai presus de toate funcția Auto Start Stop, servodirecția electrică și recuperarea energiei frânei. Interacțiunea acestor tehnologii asigură o mobilitate durabilă și o eficiență maximă.

Servodirecție electrică: se eliberează energie de fiecare dată când șoferul rotește volanul. De ce să folosim energie când volanul este oprit? Spre deosebire de servodirecția convențională, servodirecția electrică de la BMW folosește energie numai atunci când șoferul rotește volanul. Dacă unghiul de direcție nu este modificat, motorul electric nu este activat.

Funcția de recuperare a energiei: toate procesele de frânare generează energie cinetică. Până de curând această energie nu a fost folosită. Funcția de recuperare a energiei restabilește acest potențial ignorat de mult și folosește energia cinetică eliberată la frânarea sau eliberarea pedalei de accelerație și o transformă în energie electrică pentru a reîncărca bateria mașinii.

Servicii BMW Connected Drive: cheia către lumea BMW ConnectedDrive este serviciul BMW ConnectedDrive opțional. Oferă o gamă largă de servicii și aplicații inteligente care oferă informații și divertisment în timpul călătoriei. În acest fel sunteți conectat la ceea ce este cu adevărat important.

Cu serviciile opționale BMW ConnectedDrive, nu numai că aveți la dispoziție mai multe servicii, ci mai ales tehnologia inovatoare BMW Apps. Utilizați diverse aplicații pentru smartphone direct pe BMW. Mergeți într-o călătorie de descoperire, primiți sfaturi pentru călătoria dvs., aduceți biroul la vehiculul dvs. sau bucurați-vă de divertismentul BMW-ului dvs. Toate echipamentele opționale enumerate aici fac parte din Serviciile BMW ConnectedDrive. Scufundați-vă în lumea diversă a BMW ConnectedDrive.

Informații despre trafic în timp real: browserul de informații despre trafic în timp real din BMW X6 2021 vă oferă în permanență cele mai recente informații despre trafic. Transmite informații precise despre durata traseului practic în timp real.

Sistemul vă poate ține la curent cu condițiile actuale de trafic pe autostrăzi și în orașele mari.

Pachetele de echipamente ConnectedDrive Services și sistemul de navigație profesional sunt necesare pentru a accesa echipamentul sistemului.

Sistem de navigare profesional cu iDrive Touch Controller: Sistemul de navigare profesional BMW X6 2021 oferă șoferului un design complet tridimensional, un concept de interfață inovator și numeroase funcții pentru navigație și multimedia. Sistemul face posibilă chiar localizarea vehiculului chiar dacă semnalul GPS este slab, ca într-un tunel.

Sistemul de navigație BMW urmează un concept complet integrat care face navigarea deosebit de clară. Mai multe funcții interacționează inteligent în același timp. Exemplu: Cu funcția sa de ecran divizat, monitorul color de înaltă rezoluție oferă, de asemenea, opțiuni pentru afișarea hărților 3D și a imaginilor cu realism fotografic al imaginilor panoramice ale traseului.

Confort și siguranță BMW X6 2021

BMW xDrive : Sistemul inteligent de tracțiune integrală xDrive se adaptează perfect la cele mai dificile condiții de sol și oferă întotdeauna BMW X6 2021 cu tracțiune maximă. XDrive și Dynamic Stability Control (DSC) asigură întotdeauna că vehiculul rămâne pe drumul cel bun. Datorită timpilor de reacție scurți, xDrive distribuie flexibil forța de tragere între cele două axe, asigurând astfel o aderență maximă. În acest fel, xDrive combină avantajele tracțiunii integrale – stabilitate direcțională și siguranță – cu agilitatea caracteristică BMW.

Șasiu: BMW X6 2021 oferă o dinamică maximă, șasiul său este capabil să combine sportivitatea și confortul în orice situație.

Pachete de suspensie adaptive: Reglați suspensia BMW X6 2021 în funcție de dorințele dumneavoastră.

Construcție ușoară inteligentă: datorită construcției ușoare, fiecare uncie din greutatea vehiculului crește plăcerea de a conduce. BMW folosește construcții inteligente ușoare din 1930 și a perfecționat acest concept. În construcția BMW X6 2021 , au fost utilizate materiale ultra-ușoare, cum ar fi magneziu în structura tabloului de bord și aluminiu în suspensie și capotă. Capacul de pe partea inferioară a corpului din țesătură contribuie la o izolare fonică excelentă și reduce greutatea vehiculului.

Funcția de pornire / oprire automată: Funcția de pornire / oprire automată asigură faptul că combustibilul este utilizat numai în timpul conducerii. Pentru o scurtă oprire, de ex. Funcția Auto Start / Stop economisește combustibil atunci când motorul este oprit, de exemplu la semafoare sau într-un blocaj.

Un semnal pe afișajul informațiilor indică faptul că funcția de pornire / oprire automată este activată. De îndată ce pedala de frână este eliberată (transmisie Steptronic), motorul repornește automat.

Confortul și siguranța la volan nu sunt niciodată afectate, deoarece funcția Auto Start / Stop a BMW X6 2021 este activată numai atunci când motorul a atins temperatura ideală de funcționare, bateria este suficient de încărcată sau când volanul este rotit.

BMW Head-Up Display: BMW Head-Up Display proiectează informații legate de conducere direct în câmpul vizual al șoferului. Sistemul permite șoferului să proceseze informații cu până la 50% mai repede și să vă mențină atenția acolo unde ar trebui să fie – în deplasare. Un proiector din spatele tabloului de bord al proiectelor BMW X6 2021 și mărește imaginea de pe parbriz și oferă toate funcțiile afișajului frontal BMW. Rezultatul este un afișaj larg, de înaltă rezoluție și color, ușor de vizualizat indiferent de condițiile de iluminare.

Sisteme de cameră: Sistemul de camere BMW X6 2021 facilitează parcarea, deoarece camera din spate permite o vedere perfectă a zonei din spatele vehiculului. Dispozitivul de parcare din spate (PDC) avertizează optic și acustic și contribuie astfel la o parcare sigură și confortabilă.

Surround View vă ajută atunci când parcați sau manevrați în spații înguste. În acest scop, zonele înregistrate de camerele laterale și spate ale vehiculului sunt afișate în perspectivă pe afișajul de control (vedere de sus).

Sistem de acces confort: inovator și practic – cu sistemul de acces confort puteți deschide BMW X6 2021 și puteți porni contactul fără cheie. Mașina detectează automat prezența cheii, care poate fi păstrată în buzunar sau în buzunar imediat ce șoferul se apropie. Ușile sunt deblocate automat (inclusiv ușa din spate), iar motorul poate fi pornit prin simpla apăsare a unui buton.

Deschiderea și închiderea portbagajului fără mâini: Acest sistem încorporează funcțiile inteligente de deschidere și închidere care permit deschiderea portbagajului fără mâini. Senzorii instalați la diferite înălțimi în bara spate detectează mișcarea picioarelor. Accesul este permis numai dacă sistemul recunoaște prezența și semnalul cheii pentru a preveni activarea accidentală de către animale sau obiecte. Sistemul Comfort Access include iluminarea împrejurimilor pe mânerele exterioare ale ușilor.

Punctele forte ale BMW X6 2021

BMW X6 2021 are unele puncte forte care sunt importante pentru consumator și pot fi observate în general:

Putere;

Finisare;

Robusteţe.

Puncte slabe BMW X6 2021

Unele puncte negative pe care consumatorii trebuie să le cunoască despre BMW X6 2021 sunt:

Anvelope cu profil redus care sunt predispuse la trotuar rău;

Întreținere costisitoare;

Consum;

Rețea de dealeri mici.

Fișă de specificații BMW X6 2021

 • mecanica

Motorizare: 3.0

benzină

Putere (PS): 306

Cuplu (kgf.m): 40,79

Viteza maximă (km / h): 240

Timp 0-100 (s): 6.7

Consumul orașului (km / l): 6,7

Consum rutier (km / l): 11,6

Circuit: automat cu funcționare manuală cu 6 trepte

Forța de tragere: 4 × 4

Direcție: hidraulică

Suspensie față: brațe triunghiulare și suspensie față cu stabilizator, roată simplă și arcuri elicoidale.

Suspensie spate: suspensie multiplă și spate cu stabilizator, roată simplă și arcuri elicoidale.

Frâne: Patru frâne cu patru discuri ventilate.

 • Dimensiuni

Înălțime (mm): 1.690

Lățime (mm): 1.983

Lungime (mm): 4.877

Greutate (kg): 2.145

Rezervor (L): 85

Ampatament (mm): 2,933

Trunchi (L): 570

Deținuți: 4

Preț BMW X6 2021

Noul BMW X6 2021 vine pe piață cu un preț de intrare de aproximativ 102.900 de euro.

Fotografii BMW X6 2021

Cumpărați BMW X6 2021
Consola BMW X6 2021
Fișă de specificații BMW X6 2021
GPS BMW X6 2021
Moduri de direcție BMW X6 2021
Multimedia BMW X6 2021
Culori BMW X6 2021
BMW X6 2021
Detalii BMW X6 2021
Fotografii BMW X6 2021
Interior BMW X6 2021
Faruri BMW X6 2021
Preț BMW X6 2021
Sfârșitul BMW X6 2021
BMW X6 2021
Imagini BMW X6 2021
Versiunile BMW X6 2021
Ecran BMW X6 2021
 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)