Noul BMW F850 R 2021: consum, preț și FOTO

Vestea cea mare a producătorului auto a fost înregistrată în Brazilia! Noua generație a noului BMW F850 R 2021 va fi prezentată oficial în Salão Duas Rodas din Milano. Cu toate acestea, succesul este brazilian, chiar înainte de a apărea oriunde în lume, Noul BMW F850 R 2021 este garantat în țara noastră. Pe lângă această versiune, modelul F850 RS a fost brevetat și în țară.

Noul BMW F850 R 2021

Lansarea oficială pe piață a noului BMW F 850 ​​R 2021 Bike Ready va avea loc la Salonul Auto de la Milano, împreună cu alte atracții ale producătorului. Înainte de aceasta, brevetul său a fost înregistrat în țară și a stârnit curiozitatea și animația admiratorilor săi.

Doar pentru că este un BMW nou, toată lumea știe că motocicleta este prezentă pe lângă performanță. Familia 850 va avea două surori noi, una dintre ele F850 R, pe care pasionații de viteză o așteaptă de mult timp.

✓ Alte modele noi BMW:

Până atunci, producătorul avea la dispoziție modelele F850 GS și F850 GS Adventure. Această nouă versiune este o îmbunătățire a ceea ce se întâmplă pe piață, mai ales când vine vorba de motoare.

Va fi mai ușor de condus și mai performant la viteză mare. În timp ce designul său este inspirat de F1250 R, o opțiune care nu este vândută în țară. Pentru a face bicicleta unică și autentică, o adevărată noutate pentru mediu.

Ce este nou în noul BMW F850 R 2021?

Vânzarea modelului în Brazilia nu a fost încă confirmată. Probabil în primele câteva luni ale anului 2021, motocicliștii pot simți vibrația bicicletei de aproape la reprezentanțe.

Ceea ce se știe până acum este strâns legat de proiectul publicat de Neue BMW și înregistrat în țară. Informațiile despre culori, grafică și detalii sunt încă o tensiune dezvăluită la Salão Duas Rodas.

Deocamdată , puteți aștepta noile caracteristici ale noului nou BMW F850 R 2021 , precum:

 • Motor cu doi cilindri, cu cilindree de 853 cmc, producând 95 CP și 9,2 kgfm;
 • Transmisie cu 6 trepte;
 • Electronice noi, cum ar fi sistemele de control al tracțiunii și anti-deformare;
 • Far semicircular;
 • Panouri laterale care avansează peste rezervorul de combustibil;
 • Mânere de crupă legate de 1250;
 • Lanterna compacta pe suportul recordului;
 • Panou 850 GS cu tahometru analogic și ecran LCD pentru restul informațiilor;
 • O versiune mai scumpă ar trebui să aducă un cluster TFT complet digital.

Informații tehnice precum frâne, anvelope, direcție etc. nu au fost încă publicate.

Consum Nou BMW F850R 2021

Este încă prea devreme pentru capacitatea rezervorului bicicletei. Cu toate acestea, cu o idee a motorului , care este similar cu modul în care funcționează F 850GS, așteptările ale consumului de Noul BMW F850R 2021 poate fi ridicată .

În modelul de referință, rezervorul a fost fabricat pentru o alimentare de până la 15 litri. Acest lucru ar trebui să se întâmple și cu noul BMW nou. Pe baza acestor informații, se presupune că cheltuielile:

 • Consum mediu: 20 km / l.

Datele provin de la portalul Moto.com unde am testat modelul 850 GS și susține că această gamă va fi atinsă atunci când călărețul poate „controla acceleratorul și schimbările cutiei de viteze cu șase trepte”.

Preț nou BMW F850 R 2021 nou

Constructorul de automobile a promis că va aduce cel puțin 20 de produse noi la mașini și motociclete anul acesta. Având în vedere că noul preț pentru Noul BMW F850 R 2021 este inclus în acest catalog, ar trebui de fi desigur mai mare.

Întreaga scenă de tensiune din jurul ansamblului său face ca bicicleta să fie mai expectativă. Pentru a vă duce exemplarul acasă, motociclistul plătește în medie:

 • Valoare: de la 9500 USD.
 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)