Noul Audi RS3 2021: preț, date tehnice, fotografii

Noul model Audi RS3 2021 Sportback se referă la porțile din spate cu tracțiune integrală. „Preîncălzit” și mic. Baza pentru producția lor este modelul A3.

Aspectul și interiorul noului Audi RS3 2021

Partea din față a mașinii se distinge printr-o grilă actualizată, decorată cu o bandă cromată și o grilă de tip fagure. Emblema Audi și plăcuțele cu tipuri RS3 2021 și inscripția Quattro sunt atașate la grătar . Bara de protecție cu arc arată foarte agresiv. Pe el pot fi văzute două prize de aer masive, care sunt situate pe ambele părți. La fel ca grila, orificiile de admisie a aerului sunt închise cu o plasă de tip fagure. Bara de protecție are o inserție frumoasă din metal argintiu, cu clape pe laterale.

Feed-ul este foarte dinamic și inteligent. Există țevi de evacuare ovale pe laterale. Au fost împerecheați în prima generație. O bara spate puternică ale cărei stopuri alungite se potrivesc perfect cu stilul general. Nota armonioasă a întregii imagini a fost spoilerul, care se afla deasupra hayonului.

Dacă vă uitați la mașină din lateral, puteți vedea linia de ștampilă care parcurge de-a lungul întregului fund. Arcurile roților solide și jantele din aliaj de 19 inci conferă hatchback-ului un aspect și mai impresionant. Producătorul oferă diferite tipuri de discuri.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Audi A4 2021
  • Audi A3 2021

Volanul șoferului este teșit în partea de jos. Pedalele au tampoane metalice. Una dintre pedale este alocată în partea stângă, făcându-l și mai asemănător cu mașinile de curse. Interiorul este decorat cu demnitate. A fost realizat din nappa cu Alcantra, precum și multe inserții din aluminiu și carbon. Scaunele din față sport sunt opționale. Principala diferență față de scaunele de bază este un cadru din fibră de carbon (care poate reduce greutatea vehiculului cu șapte kilograme), precum și suporturile laterale și lombare. Au și o căptușeală mai elegantă.

Chiar în spatele volanului se află un tablou de bord pe un fundal negru. Este echipat cu vitezometru și tahometru analogice. Instrumentele au o culoare clasică Audi – numerele sunt albe, iar săgețile sunt roșii. Ecranul unui computer auto este situat între dispozitive.

Unitatea de control al climatizării și alte câteva butoane funcționale sunt situate puțin mai jos. Tunelul central este suficient de înalt și are un buton de viteză, un buton de pornire a motorului, un joystick al sistemului multimedia, un control al frânei de parcare și o serie de alte comutatoare. Doar doi pasageri pot sta confortabil pe scaunele din spate, deși mașina este concepută pentru cinci persoane. Portbagajul conține până la 280 de litri. Cu toate acestea, volumul poate fi mărit la 1120 dacă pliați scaunele din spate.

Caracteristici tehnice noul AUDI RS3 2021

O versiune revizuită a motorului cu cinci cilindri turbo, care a fost echipat cu prima generație, a fost instalată ca o centrală electrică pe noul Audi RS3 2021 . Modificările la motor sunt o măsură necesară datorită parametrilor platformei MQB. Un motor mai mic a fost instalat pe motor, dar a fost capabil să lase să treacă un volum mai mare de aer. Instalați inele noi ale pistonului, schimbați conductele de admisie și evacuare și sistemul de răcire. Filtrul de ulei a fost mutat într-o altă locație.

O cutie de viteze automată cu șapte trepte ajută motorul. În această centrală electrică și cu o astfel de transmisie, mașina cu o greutate de 1520 de kilograme depășește o barieră de o sută de kilometri pe oră în 4,3 secunde. Comparativ cu reprezentanții primei generații, această valoare a fost redusă cu 0,3 secunde. Viteza maximă este limitată automat la aproximativ 250 de kilometri pe oră. Opțional, puteți aduce această bară la 280 de kilometri pe oră. Cu un stil de conducere mixt, mașina consumă 8,1 litri de combustibil la o sută de kilometri.

Nou AUDI RS3 2021

Apariția noului Audi RS3 2021 revizuit îndeplinește acum celelalte cerințe ale lui A3. Cu toate acestea, mașina a primit personaje speciale. Avea o grilă de radiator, un fagure strâns și a fost vopsit în negru strălucitor.

În partea inferioară există o platformă specială pe care este plasată inscripția Quattro. Bara frontală este foarte agresivă, are o structură de relief clar pronunțată. Golurile mari din orificiile de admisie a aerului și inserțiile din material argintiu sunt izbitoare. S-a schimbat și forma carcasei oglinzii retrovizoare. Hayonul este încă decorat cu un spoiler.

Preț nou AUDI RS3 2021

 Noul Audi RS3 2021  vine pe piață cu un preț de intrare de aproximativ 56.000 de euro.

Fotografii AUDI RS3 2021

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)