Noul Audi Q5 2021: preț, date tehnice, fotografii

Recent, crossover-urile au condus cu încredere piața auto. Acestea sunt mașini confortabile, care sunt proiectate pentru diferite condiții de drum. Una dintre cele mai cunoscute și mai populare mașini de acest tip este noul Audi Q5 2021 – un crossover german de înaltă tehnologie.

Exteriorul și interiorul noului Audi Q5 2021

Modelele moderne ale noului Audi Q5 2021 sunt expresive și oferă un interior confortabil și confortabil. Această mașină este ideală pentru călătorii în familie. Interiorul este foarte confortabil, iar dacă rabatați scaunele din spate, volumul portbagajului va ajunge la 1550 litri. Acesta este un indicator foarte impresionant. Tot felul de lucruri, genți și rucsacuri se potrivesc doar în portbagaj.

Exteriorul actualizat al Audi Q5 2021 este dominat de diverse linii sport și curbe. Capătul frontal este echipat cu o grilă elegantă cu un singur cadru, cu un decupaj redus și prize mari de aer. Aspectul este completat de faruri înguste care emit agresivitate și subliniază puterea și dinamica crossover-ului. În plus, acestea sunt echipate cu lumini de zi speciale cu LED-uri.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Audi A3 2021
  • Audi TT 2021

O cameră încorporată ajută la detectarea mașinilor care se apropie de la distanță, facilitând călătoria pe timp de noapte. Geometria îmbunătățită a mașinii surprinde cu o rezistență redusă a aerului. Acum mașina pare să zboare cu viteză mare pe autostradă.

Interiorul a devenit mai larg și mai spațios. Transmite un sentiment de confort și confort care este caracteristic doar mașinilor de lux. Scaunele din față sunt suficient de înalte pentru a monitoriza mai bine șoseaua și a simți comportamentul mașinii. Ventilația și încălzirea instalate în acesta vă vor ajuta să parcurgeți confortabil distanțe lungi în condiții meteorologice dificile. Sistemele de control și gestionare sunt aranjate cât mai compact și convenabil posibil. Aveți întotdeauna toate informațiile necesare în față. Salonul are, de asemenea, o lumină de fundal cu reglare și reglare fină. O soluție excelentă la amurg!

Arată foarte atractiv tabloul de bord virtual Audi Virtual Cockpit. Diagonala afișajului este de 12,3 inci. Culorile inspiră luminozitatea și saturația, suprafața este clară și intuitivă. Toate informațiile solicitate în prezent de șofer se află pe panoul de control.

Caracteristicile tehnice ale noului Audi Q5 2021

Noul Audi Q5 2021 crossover este echipat cu un motor TFSI modern de doi litri cu transmisie automată S-Tronic. Aceasta include și tracțiunea integrală quattro ultra îmbunătățită. Oferă cea mai bună aderență pe drum și se adaptează la diferite condiții. Puterea motorului cu 4 cilindri este de 249 “cai”, iar viteza maximă atinge 237 km / h. Accelerația la „sute” este, de asemenea, impresionantă. Indicatorul său este de 6,3 secunde.

Cu crossover-ul actualizat de la unul dintre cele mai renumite branduri germane, puteți experimenta o plăcere de nedescris. Este adaptat diferitelor stiluri de conducere, astfel încât șoferii avid off-road, precum și șoferii normali și călătorii se vor bucura de el. Designul corespunde tuturor tendințelor modei, dar se păstrează și un stil unic.

Preț nou AUDI Q5 2021

 Noul Audi Q5 2021 va fi lansat  pe piață cu un preț de intrare de aproximativ 44700 de euro.

Fotografii AUDI Q5 2021

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)