Noul Audi A3 2021: preț, date tehnice, fotografii

Noul Audi A3 2021 a fost prezentat publicului pentru prima dată în 1996. Prima generație a mașinii a fost reprezentată de caroserii hatchback cu trei și cinci uși. A doua generație a adăugat un convertibil la această listă, iar a treia generație relevantă în prezent este un sedan. Această extindere a gamei se explică prin faptul că în multe țări din afara Europei sedanul este cel mai popular. Pe parcursul întregii sale existențe, mașina a fost echipată cu diferite motoare pentru benzină și motorină. Există tracțiune față, precum și opțiuni de tracțiune integrală.

Aspectul și interiorul noului Audi A3 2021

Aspectul Audi A3 2021 8V a devenit o presiune mai agresivă, sportivă. Mașina a ieșit mai potrivită. Liniile corpului erau deosebit de expresive. Aspectul LED-urilor atrage și ochiul și, bineînțeles, ștanțarea ușilor și a portbagajului. Capătul frontal este prevăzut cu o grilă masivă și o bară de protecție “puternică” cu prize de aer.

Partea din spate nu era mai puțin elegantă. Acest lucru a fost realizat făcând stopurile mai alungite și datorită capacului îngrijit al portbagajului. Mașina a primit diferențe favorabile față de alte mașini din această clasă.

După ce mașina a supraviețuit reproiectării din 2016, a primit o schimbare de aspect. Grila a fost extinsă, dând hexagonului o formă mai clară. Optica nasului și-a schimbat și designul. Echipamentul de bază include faruri bi-xenon și contra cost puteți instala matricea.

Restilizarea a schimbat designul barei de protecție față. Aspectul orificiilor de admisie a aerului s-a schimbat. Forma luminilor din spate a fost schimbată, bara spate și hayonul au fost schimbate. A spune că restilizarea a schimbat în mod semnificativ aspectul mașinii este greșit, dar unele elemente au fost complet reproiectate.

✓ De asemenea, puteți verifica:

 • Audi RS3 2021
 • Audi Q5 2021

Salonul pare acum mai bogat în comparație cu interiorul predecesorilor săi, a devenit mult mai expresiv. Deflectoarele au primit un nou design, numărul de comutatoare de tip mecanic a fost redus, au existat mai multe butoane tactile. Unele funcții sunt disponibile prin intermediul volanului multifuncțional, majoritatea din sistemul multimedia.

Tabloul de bord nu s-a schimbat cu adevărat. Atât vitezometrul, cât și tahometrul au rămas analogice, iar monitorul computerului de bord se afla între ele. Un ecran retractabil de 12 inci a fost instalat deasupra deflectoarelor din secțiunea centrală, oferind acces la majoritatea funcțiilor vehiculului. Ecranul este sensibil la atingere, deci o atingere ușoară este suficientă pentru a declanșa o anumită funcție. Alternativ, există și funcționarea butonului pe volan.

Unitatea de control a sistemului multimedia este proiectată sub forma unui monitor de șapte inci. Opțional, un autopilot, un sistem de detectare a pietonilor, frânarea de urgență și alte funcții suplimentare pot fi instalate în vehicul.

Pasagerii au scaune confortabile. Un confort suplimentar în timpul călătoriei a fost posibil datorită faptului că scaunele au o formă anatomică și sunt echipate cu suporturi laterale. Acestea vin cu tot felul de personalizări, astfel încât să poată fi personalizate pentru orice persoană.

Caracteristicile tehnice ale noului Audi A3 2021

Când Audi A3 tocmai a fost lansat sub capotă în 2021 , acesta ar putea avea motoare pe benzină cu încărcare turbo, în funcție de modificare. Volumul acestor centrale electrice a fost:

 • 1,2 litri cu o capacitate de 105 CP;
 • 1,4 litri cu o capacitate de 122 CP;
 • 1,8 litri cu o capacitate de 180 CP.

Au lucrat împreună cu o transmisie mecanică sau un S-Tronic automat.

Numărul de motoare diesel a inclus turbocompresoare:

 • 1,6 litri cu o capacitate de 105 CP;
 • Cilindru de 2,0 litri cu 143, 150 și 184 CP.

De asemenea, erau însoțiți de o transmisie automată și una manuală. Tracțiunea integrală a fost disponibilă pentru vehiculele cu motoare diesel de 1,8 litri pe benzină și doi litri.

Preț nou AUDI RS3 2021

 Noul Audi RS3 2021  vine pe piață cu un preț de intrare de aproximativ 25.800 de euro.

Fotografii AUDI RS3 2021

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)