Nou Chevrolet Spark EV 2021 BEV: prețuri, fotografii, date tehnice, proiectare, rezervă de putere

Noul Chevrolet Spark EV BEV 2021 este o mașină electrică făcută pe baza unei mașini de benzină existente.

Nou Chevrolet Spark EV 2021 BEV

Prin urmare, mașina electrică Nueu Chevrolet Spark EV 2021 BEV nu poate fi privită din perspectiva unei mașini noi, ci ca una dintre versiunile modelului adoptat de o centrală ecologică.

➤ Mai multe versiuni extraordinare din 2021!

  • Mașină electrică nouă Fiat 500e 2021 BEV
  • Toyota SW4 2021

Caracteristicile tehnice ale automobilului electric Nueu Chevrolet Spark EV 2021 BEV

Mașina electrică Nueu Chevrolet Spark EV 2021 BEV este echipată cu un motor electric de 140 CP, care este alimentat de un set de baterii litiu-ion cu o putere de 19 kWh. Puterea motorului și a bateriilor permite mașinii să accelereze la 100 în 8 secunde, să circule cu o viteză maximă de 135 km / h și să parcurgă 132 km cu o singură încărcare. Mașina poate fi încărcată printr-o rețea normală de uz casnic de 220 V și durează aproximativ 7 ore. O stație de încărcare rapidă umple 80% din încărcarea bateriei în 20 de minute.

Managementul Chevrolet Spark EV 2021 BEV

După cum sa menționat deja, Chevrolet Spark EV accelerează la 100 km / h în 8 secunde, ceea ce indică dinamica excelentă a vehiculului, pentru care toată puterea de cuplu a motorului electric este disponibilă aproape instantaneu. O mașină electrică are o capacitate excepțională de a câștiga impuls, care este limitată de sistemul său în comparație cu mulți concurenți care au acest punct.

Accelerarea instantanee a noului Chevrolet Spark EV 2021 BEV necesită încredere în performanțele de conducere ale unui vehicul electric. Într-adevăr, mașina este perfect controlată, oferind proprietarului cea mai mare manevrabilitate posibilă. Noul Chevrolet Spark EV 2021 BEV ascultă cu încredere cârma, conduce cu ușurință în colțuri și susține cu precizie cursa aleasă. Suspensia mașinii face față majorității încărcăturilor și „înghite” cu încredere mici nereguli, dar periază ușor gropile grele, ceea ce este practic tipic pentru vehiculele urbane. Mașina circulă foarte liniștit, ceea ce indică nu numai electricitatea din motor, ci și o bună izolare fonică a cabinei.

În interiorul și în exteriorul mașinii electrice Chevy Spark

Noul compact Chevrolet Spark EV 2021 BEV hatchback nu este cel mai atractiv design. Această omisiune nu este doar o mașină electrică, ci și omologul său pe benzină. Exteriorul este dominat de forme rotunjite tipice majorității mașinilor ultra-compacte. Mașina electrică arată înaltă și îngustă, plus designul ușii largi, minus mânerul ușii din spate este prea înalt și pasagerii sunt aproape la volan. O secțiune interesantă a farurilor din față pare interesantă, dar este puțin diferită de umilele stopuri, care arată puțin deplasate în contextul general.

Există și un fel de atmosferă în mașină. Pe de o parte, nu se poate spune că este supraaglomerat, deoarece mașina oferă o poziție ridicată a scaunelor și un spațiu mare. Pe de altă parte, în noul Chevrolet Spark EV 2021 BEV, cel puțin doi pasageri se pot deplasa mai mult sau mai puțin confortabil prin reglarea și ajustarea scaunelor. După aceea, numai copiii pot sta în spate. Pentru adulți, spațiul pentru picioare este dezastruos.

Scaunele noului Chevrolet Spark EV 2021 BEV nu sunt, de asemenea, caracterizate de un confort sporit și oferă echipamentul minim de care are nevoie o mașină pentru călătorii scurte în oraș. Aterizarea este aproape verticală, setările minime ale poziției. Încântat de prezența portbagajului cu un volum de 273 litri, precum și de posibilitatea rabatării rândului din spate al scaunelor, ceea ce adaugă încă 400 de litri în portbagaj.

Finisaje și echipamente ale noului Chevrolet Spark EV 2021 BEV

Finalizarea noului Chevrolet Spark EV 2021 BEV este convenabilă în SUA, dar departe de a fi ideală. Plasticul folosit în mașină este dur și nu se simte prea confortabil. Piesele potrivite nu sunt de cea mai înaltă calitate, detaliile mici au fost greu luate în considerare. Nivelul de echipare al vehiculului poate fi evaluat ca „minim mediu”. Cu excepția afișajului cu ecran tactil din consola centrală, noul Chevrolet Spark EV 2021 BEV oferă foarte puține opțiuni tehnologice cu un meniu intuitiv și capacitatea de a integra aplicații de pe un smartphone. Restul mașinii vine standard cu diverse opțiuni, inclusiv sursa de alimentare, aer condiționat și sistem multimedia.

Siguranță Chevrolet Spark EV 2021 BEV

Chevrolet Spark EV a primit note de top pentru testele de coliziune frontală, în timp ce performanțele de siguranță ale unui vehicul electric în coliziuni laterale și virajelor rapide a fost ușor mai scăzut. S-au obținut estimări foarte bune pentru indicatorii de rezistență a acoperișului și pentru testele de protecție ale capului și gâtului șoferului. Evaluarea generală a siguranței vehiculului poate fi clasificată ca „acceptabilă”.
Dacă ne uităm la măsurile de protecție ale Chevrolet Spark EV în detaliu, acesta include sistemul standard pentru sistemele de frânare antiblocare și stabilitatea direcțională, precum și un set de mai multe airbag-uri.

Printre avantajele noului Chevrolet Spark EV 2021 BEV din această categorie se numără faptul că distanța de frânare a unui vehicul electric la o viteză de 100 km / h este una dintre cele mai mici dintre colegii săi.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)