BMW X4 2022: date tehnice, preț, data lansării

Noile fotografii spion ale viitorului BMW X4 2022 sunt disponibile. Recent, a fost descoperit un prototip purtând un camuflaj ușor. La prima vedere, BMW va face acest SUV mai competitiv și îi va oferi o actualizare ușoară.

Practic, așteptați-vă ca X4 să aibă o grilă revizuită și câteva îmbunătățiri ale stopurilor. Din păcate, nu avem o imagine a interiorului. În general, ne putem baza pe zvonurile că cabina va fi oferită cu un ecran de infotainment mai mare de 10,25 inci.

Reproiectare BMW X4 2022

Viitorul BMW X4 2022 este un SUV compact care se află între X5 mai mare și X3 mai mic. La fel ca majoritatea modelelor BMW de astăzi, noul BMX X4 are, de asemenea, același limbaj de design recunoscut. La fel ca modelul anterior, viitorul model are aceleași dimensiuni și forme.

Cu toate acestea, echipamentul de camuflaj al modelului spion sugerează un nou design al carenajului frontal. Putem vedea clar că producătorul a reproiectat grila și a folosit aceleași faruri. Când te uiți la acest SUV din spatele tău, primul lucru pe care îl poți observa este noul sistem de evacuare și câteva îmbunătățiri care duc la stopuri mai bine formate.

Zvonuri interioare

Spre deosebire de schimbările exterioare, nu avem informații oficiale despre actualizările cabinei. O imagine din exterior arată că producătorul va adăuga mai multe materiale de calitate și un ecran de infotainment mai mare. Cel mai probabil, BMW va folosi același ecran de 10,25 inci găsit în modelul actual.

În orice caz, cumpărătorii se pot aștepta la mai mulți tehnicieni și atingeri ușoare decât modelul anterior. În forma xDrive30i de bază, actualul SUV oferă mai multe caracteristici decât toate modelele din aceeași clasă. Are un acoperiș panoramic glisant, aer condiționat automat, accesorii SensaTec din piele sintetică, aer condiționat automat, scaune față cu 10 căi și ștergătoare de parbriz sensibile la ploaie.

Sistemul de infotainment de mari dimensiuni este echipat standard cu navigație și suport Apple CarPlay. După cum puteți vedea, BMW-urile nu au oferit Android Auto. Cu toate acestea, credem că va fi adăugat în viitorul model.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Subaru Ascent 2022
  • Volkswagen Taos 2022

Dispozitivele de siguranță

BMW X4 este un SUV foarte sigur. La fel ca celelalte modele BMW, noul vine, de asemenea, ca dotare standard, cu o avertizare de coliziune înainte cu detectarea pietonilor și frânarea automată a orașului.

Date tehnice BMW X4 2022 Powertrain

În prezent, nu este clar ce modificări ale transmisiei sunt planificate pentru viitorul BMW X4 în 2022 . Actualul X4 oferă alegerea între trei motoare. Primul sistem de propulsie este un model de linie 4 de 2,0 litri cu un turbocompresor care poate produce 248 CP.

Al doilea sistem de transmisie este mai puternic și constă dintr-un inline 6 de 3,0 litri cu turbocompresor care dezvoltă 382 CP. La urma urmei, cea mai puternică unitate dintre modelele X4 M și X4 M este competiția. Datorită mecanicii excelente și a liniei 6 de 3,0 litri cu două turbocompresoare, X4 M dezvoltă 473 CP, în timp ce concurența consumă 503 CP. Toate motoarele sunt echipate standard cu o tracțiune automată cu 8 trepte și cu tracțiune integrală.

Data și prețul lansării

Potrivit BMW, producția modelului X4 va fi gestionată la uzina din Spartanburg, Carolina de Sud. Noul X4 va fi pus în vânzare ca model 2022 alături de X3 actualizat în a doua jumătate a anului 2021. Prețul de pornire al modelului actual este de 51.000 de euro, în timp ce X4 M costă puțin mai puțin de 75.000 de euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)