GMC Yukon XL 2021: specificații, preț, data lansării

General Motors urmează să lanseze noul GMC Yukon XL în 2021 . Acest SUV de dimensiuni complete se află încă la a cincea generație. Este un model foarte fiabil, care are o tradiție îndelungată. Modelele obișnuite GMC Yukon XL 2021 și Yukon sunt pe cale să facă schimbări semnificative. Aceasta include reproiectarea exteriorului și a interiorului.

În plus, GM va adăuga noi funcții și băuturi răcoritoare în fiecare categorie. Sunt disponibile casete spion și majoritatea îmbunătățirilor pot fi văzute la prima vedere. Yukon XL este un SUV cu nouă pasageri, care este mai mare decât modelul obișnuit și are mai mult spațiu interior.

Proiectare GMC Yukon XL 2021

Noul GMC Yukon XL 2021 este în prezent în curs de reproiectare. Cele mai recente casete spion sunt dovezile pe care le așteptăm atât de mult timp. Cu toate acestea, unele părți ale exteriorului nu sunt deloc vizibile. XL rămâne un SUV de dimensiuni complete, cu un design premium. Cu toate acestea, așteptați mai multe îmbunătățiri premium în 2021. În primul rând, noi foi de tablă și noile panouri frontale și spate sunt în lucru. Pe spate, reproiectarea include stopuri noi în formă de C. De acum înainte, luminile din spate se extind în hayon.

În plus, sistemele de evacuare quad arată sportiv. Pentru carena frontală sunt disponibile grile și faruri noi. O nouă linie de ferestre în creștere a fost împrumutată de la noile modele Canyon și Acadia. Varianta AT4 este, de asemenea, disponibilă și are încă 2 inci gardă la sol. În plus, AT4 oferă diverse arcuri pneumatice.

Cabina pare impresionantă

Interiorul SUV-ului de dimensiuni complete oferă un nivel de confort cu adevărat uimitor. Lista echipamentelor standard este impresionantă, iar GMC Yukon XL 2021 oferă mult spațiu în cabină. Modelul 2021 va primi tapițerie nouă și, eventual, noi culori de interior.

Este disponibil și un nou sistem de infotainment. General Motors îmbunătățește, de asemenea, grafica ușoară și vor fi disponibile afișaje mai mari. Cabina arată cu adevărat unică, iar varianta XL oferă spațiu pentru nouă pasageri. Următoarea generație Yukon XL ar trebui să vadă unele îmbunătățiri la bord și la consola centrală.

Detalii motor GMC Yukon XL 2021

Noul GMC Yukon XL 2021 nu va introduce nicio modificare sub capotă. Acestea fiind spuse, versiunea obișnuită a SUV-ului de dimensiuni complete oferă din nou un V8 de 5,3 litri. Acest motor pe benzină produce 355 cai putere și un cuplu de 384 lb-ft.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • GMC Terrain 2021
  • Land Rover Discovery Sport 2021

În plus față de tracțiunea standard pe două roți, este disponibilă și o transmisie automată cu 6 trepte. SUV-ul de dimensiuni complete oferă 16 mpg în oraș și 23 mpg pe autostradă. Dacă doriți mai multă putere, nivelul Yukon XL Denali este echipat cu un V8 de 6,2 litri. Acest motor puternic are o putere de până la 420 CP.

Preț și data lansării

Viitorul GMC Yukon XL 2021 va costa 55.000 de euro. Dacă doriți și mai mult lux, AT4 începe de la 68.000 de euro, iar nivelurile de decupare Denali de la 75.000 de euro. Vânzările vor începe mai târziu în 2021, posibil în ultimul trimestru. Motorul diesel este o opțiune și vă vom anunța când vor apărea noile informații.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)