GMC Yukon Denali 2021: lifting, lucrări interioare, preț

Viitorul GMC Yukon Denali pentru 2021 se confruntă cu unele îmbunătățiri semnificative. Împușcările recente de spionaj dovedesc doar aceste afirmații. A fost descoperit prototipul următoarei generații a Yukon Denali și suntem un pic surprinși. SUV-ul Yukon de bază va primi o mulțime de băuturi răcoritoare, în special din exterior.

Varianta Denali se va baza pe aceasta și va adăuga inovații suplimentare. Interiorul este plin de lux și ce poți spune despre spectacole? Carenajul Denali are un sistem de propulsie V8 mai mare și numeroase actualizări mecanice. Acest lucru face din Yukon Denali unul dintre cele mai puternice SUV-uri din clasa sa.

Yukon Denali 2021 facelift

Yukon de bază va primi numeroase băuturi răcoritoare în 2021. Pentru început, sunt disponibile stopuri în formă de C. Are aceeași formă, dar noile stopuri arată mai moderne și atrăgătoare. În general, partea din spate arată mai distinctivă și unică. 2021 GMC Yukon Denali va primi aceeași actualizare. Desigur, Denali arată mai elegant și mai agresiv.

În general, menghina sportivă este disponibilă din nou. Unele părți arată incredibil de elegante, cum ar fi grila frontală și roțile cromate de 20 de inci. Puteți opta în continuare pentru pachetele Ultimate sau Black Edition. În plus, hayonul mâini libere este standard în varianta de echipare Denali.

Lucrări interioare

Ca parte a reproiectării planificate de către GM, interiorul va fi, de asemenea, modernizat diferit. GMC Yukon Denali 2021 ar putea fi complet reproiectată. Acesta este doar un zvon pentru moment, dar se pare că GM a luat decizia. Noul interior oferă cel mai recent sistem de infotainment și afișaje mai mari. În plus, nivelul de asamblare Denali va fi și mai luxos de această dată.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • GMC Acadia 2021
  • GMC Terrain 2021

Va fi spațiu pentru opt pasageri și confortul este garantat. Scaunele din piele, cusăturile contrastante, volanul din piele și sistemul de oprire / pornire sunt standard. Oricum, nu atât de multe dispozitive sunt opționale. Modificările majore aduse tabloului de bord și stiva centrală sunt, de asemenea, obligatorii. Așteptăm doar să apară detaliile interioare oficiale.

Vine Denalis de 6,2 litri V8

SUV-ul de bază Yukon își va folosi în continuare V8-ul de 5,3 litri. Acest dispozitiv oferă 355 cai putere și 385 lb-ft de cuplu. Este multă putere, trebuie să recunoști. Dar mulți clienți își doresc ceva mai sălbatic. Și GMC Yukon Denali 2021 este alegerea corectă. Acest nivel special de finisare folosește un V8 de 6,2 litri mai mare. Motorul puternic poate produce până la 420 cai putere și 460 lb-ft de răsucire.

Pentru comparație: motorul de bază folosește un sistem 2WD și o transmisie automată cu 6 trepte. Denali oferă o transmisie automată cu 10 trepte și o configurare standard AWD. Cu toate acestea, aceasta nu este singura diferență. V8-ul de 6,2 litri al Denali este echipat cu unitatea de comandă magnetică și un diferențial de blocare automată. Acest lucru duce la o calitate mai bună a mersului și la o manevrare mai rigidă.

Prețul GMC Yukon Denali 2021 și data lansării

Model nou, preț nou. GMC Yukon Denali 2021 costa acum 68.500 de euro. Yukonul entry-level costă 50.000 de euro. Un SUV de lux de dimensiuni mari va sosi la începutul anului viitor. În același timp, modelul Yukon XL mai lung va fi pus în vânzare.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)