GMC Yukon 2021: specificații, preț, data lansării

Viitorul GMC Yukon 2021 este un SUV de dimensiuni complete, care poate găzdui până la opt pasageri. Exteriorul este extrem de modern și agresiv, iar interiorul este luxos și spațios. Puteți chiar opta pentru o versiune mai lungă a modelului Yukon XL. Ambele modele oferă, de asemenea, un rating de siguranță excelent și, în general, acesta este un SUV de familie perfect. Departamentul de tehnologie este excelent și există o mulțime de niveluri de finisare disponibile. Pe lângă variantele de echipare SLE și SLT, sunt disponibile și variante de echipamente Denali celebre. În plus, GMC are un model Yukon Graphite care arată uimitor.

Motoare puternice, mult spațiu de încărcare, acest SUV are totul. Yukon 2021 vine cu un aspect frumos, ceea ce este important este o astfel de competiție puternică. Apropo de concurenți: cei mai mari concurenți sunt Nissan Armada, Ford Expedition și Toyota Sequoia. În plus, gemenii mecanici Chevy Suburban și Chevy Tahoe vor concura împotriva GMC Yukon. Per total, acest SUV de dimensiuni complete este atât de versatil și ușor de personalizat. Dacă acest lucru nu este suficient, GMC oferă diverse modele speciale și pachete speciale. Prețul nu este accesibil, dar ia în considerare cât de versatil este de fapt Yukon.

Designul versiunii GMC Yukon 2021 și XL

Noul model GMC Yukon 2021 atrage atenția peste tot. Un SUV atât de robust este pur și simplu imposibil de ratat. Este mare. Pentru început, nu vom recomanda acest SUV full-size șoferilor neexperimentați. Manevrarea în spații înguste este dificilă din când în când. În plus, nu există versiuni mai mici sau mai mari. Există întotdeauna versiuni mai mari, deoarece Yukon XL este chiar mai lung decât modelul de bază. Modelul de bază are o lungime de 203,9 inci, în timp ce Yukon XL are o lungime de 224,4 inci. Când vine vorba de design și design, Yukon are o grilă frontală mare, care arată frumos.

Există faruri unice și, în general, designul frontului este foarte unic. Modelul de bază vine cu materiale din tablă, Yukon Denali cu materiale cromate. Denali oferă, de asemenea, standard faruri HID și lumini de zi cu LED.

Modelul de bază se deplasează pe roțile de 18 inci de pe laterale. Roțile variază de la 18 la 22 inci în variantele de echipamente superioare. Modelele Denali prezintă, de asemenea, mai multe culori exterioare, iar Satin Steel Metal este nou. În plus, carenajul GMC Yukon Denali pentru 2021 oferă pachetul Ultimate cu trapa electrică, plăci de rulare retractabile și vopsea exterioară Midnight Silver.

Interiorul GMC Yukon 2021 oferă multe opțiuni

Interiorul GMC Yukon 2021   arată grozav. Designul este atât de perfect, încât aspectul este excelent și, în general, cabina arată elegant și ornamentat. Confortul este strălucitor și utilizarea materialelor este uluitoare. În plus, Yukon are un spațiu interior mare. Aceasta include spațiul pentru picioare și spațiul pentru cap în toate cele trei rânduri. Acest SUV de dimensiuni mari poate găzdui până la opt persoane. Cu toate acestea, al treilea rând este mai recomandat copiilor. Dacă doriți suficient spațiu pentru picioare în al treilea rând, cumpărați o variantă Yukon XL mai lungă.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Chrysler Aspen 2021
  • GMC Acadia 2021

În ambele variante, al treilea rând se pliază plat pentru a crea un spațiu de încărcare uimitor. Zona de încărcare este atât de mare încât Yukon îi face pe concurenți să arate ca un hatchback mai mic. Tehnologia din cabină este excelentă și există o mulțime de echipamente standard. Aceasta include chiar numeroase asistențe pentru șofer și ajutoare de siguranță. Cu toate acestea, dacă doriți un confort premium, va trebui să alegeți cadrele de top sau să cumpărați din lista opțională de caracteristici. După cum sa menționat mai devreme, GMC Yukon 2021 este un SUV foarte personalizabil și există multe opțiuni pentru clienți.

GMC Yukon 2021 Powertrain și cupluri

Modelul care se apropie folosește două opțiuni de propulsie. GMC Yukon 2021 și Yukon XL va beneficia de unitatea standard V8 5.3 litri. Acest motor oferă 355 cai și cuplu de 383 lb-ft. Este disponibilă o transmisie automată cu 6 trepte, iar setarea cu tracțiune integrală este standard. Această configurație oferă 16 mpg în oraș și 23 mpg pe autostradă. O configurație cu tracțiune integrală scade și mai mult aceste cifre. Dacă alegeți GMC Yukon Denali, un V8 de 6,2 litri este singura opțiune de propulsie.

Cu toate acestea, acest motor mai mare produce până la 420 cai putere și cuplu de 460 lb-ft și folosește o transmisie automată cu 10 trepte. Ambele motoare vor beneficia de injecție directă și de sistemul activ de gestionare a cilindrilor. Unele zvonuri menționează posibilele acționări diesel care ar mări puțin mai mult gama de cupluri. În plus, ar trebui obținute valori de consum ușor mai bune de combustibil.

Prețul GMC Yukon 2021 și data lansării

Modelul G MC Yukon 2021 va începe de la aproximativ 51.000 de euro. Versiunea SLT costă mai puțin de 55.000 de euro, iar Yukon Denali aproape 70.000 de euro. Configurarea cu tracțiune integrală costă încă 3.000 de euro, iar Yukon XL este cu 2.800 de euro mai mult decât prețul modelului de bază.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)