GMC Terrain 2021: specificații, preț, data lansării

GMC Terrain 2021 SUV – ul a fost prins de testare și este puternic acoperit în culori de camuflaj. Cu toate acestea, conform fotografiilor spion, viitorul crossover compact este în curs de actualizare și reprezintă o nouă generație. GMC Terrain este un SUV proiectat superb, care este un concurent direct la modelele din aceeași clasă ca Honda CR-V și Toyota RAV4.

În plus, terenul viitoare va avea câteva băuturi răcoritoare, care includ o ramă nouă și mai multe caracteristici standard. Sub capotă, GMC Terrain vine cu două motoare pe benzină turbo.

GMC Terrain 2021 Modificări și actualizări exterioare

După cum am scris mai devreme, noul GMC Terrain va fi spionat în 2021 și va aduce câteva băuturi răcoritoare. Cu toate acestea, nu vă așteptați la modificări majore, deoarece acest model va fi ușor revizuit. Imaginile spionate au dezvăluit o ramă frontală reproiectată și o grilă mai elegantă. La fel ca înainte, putem vedea că producătorul folosește aproape aceleași faruri stilizate cu accente LED.

Pe spate, stopurile cu LED-uri și bara de protecție sunt utilizate în aceeași culoare a corpului. Jantele din aliaj de 17 inci sunt standard ca înainte, în timp ce carenajele superioare obțin jante de 18 inci mai atractive. Tratamentul stâlpului din spate este păstrat și oferă impresia unui acoperiș plutitor.

Zvonuri interioare

Conform unor rapoarte, GMC Terrain 2021 are mai multe caracteristici standard. Acest model este, de asemenea, la modă, iar cabina este mai orientată spre șofer. GMC Terrain are funcții standard precum intrare / aprindere fără cheie, volan din piele, anulare activă a zgomotului, sistem de infotainment de 7 inch cu telefon Bluetooth și streaming muzical, integrare Apple CarPlay / smartphone auto Android, patru porturi USB și memento pentru scaunul din spate.

Carenajele SLE și SLT oferă caracteristici mai actualizate. Ambele au ecran tactil de 8 inch, radio prin satelit, scaune frontale reglabile electric / încălzite și tapițerie din piele. Denali este finisajul final. Acest model este unul dintre cele mai scumpe. Include un sistem audio Bose, scaune spate încălzite, scaune frontale ventilate, setări de memorie pe partea șoferului, navigație, un sistem de camere cu 360 de grade și multe altele.

GMC Terrain 2021 Detalii grup propulsor

Sub capotă, SUV-ul GMC Terrain 2021 va fi oferit cu aceleași două propulsoare ca și până acum. Deci totul va fi intact. Sierra de serie este echipat cu un turbocompresor inline-4 de 1,5 litri, care oferă 170 de cai putere și cuplu de 203 lb-ft.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • GMC Yukon Denali 2021
  • GMC Yukon XL 2021

Următorul motor este un motor turbo pe benzină opțional de 2,0 litri. Acest motor funcționează mai bine decât primul. Produce 252 cai putere și cuplu de 260 lb-ft. Transmisia automată cu 9 trepte va fi disponibilă cu modelul pe benzină, în timp ce automata cu 6 trepte este standard cu motorina. Sistemul de tracțiune față este, de asemenea, standard, iar tracțiunea integrală este opțională ca înainte.

Concluzie, preț și data lansării

Noul GMC Terrain 2021 va ajunge pe piață la mijlocul anului 2021. Viitorul model va fi ușor actualizat pentru anul viitor. În plus, acest model va arăta mai puternic și mai atractiv. Producătorul va adăuga și alte funcții standard.

Modelul de bază este încă accesibil. Prețul este de 27.000 de euro, inclusiv o taxă țintă. Echipamentele SLE cu mai multă siguranță, cum ar fi controlul vitezei de croazieră adaptive, monitorizarea punctului mort cu avertizare de trafic transversal din spate, avertizare la ieșirea benzii și senzori de parcare începe de la 30.000 de euro. Pasarele Denali sunt din nou un punct culminant al gamei. Această decupare începe de la 40.000 de euro. 

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)