GMC Acadia 2021: specificații, preț, data lansării

Noul GMC Acadia 2021 va apărea cu un lifting în acest an. Majoritatea experților se așteptau la actualizări minore, dar GMC a venit cu o surpriză sau două. Modelul 2021 va primi numeroase actualizări și modificări. Aceasta include o nouă variantă de echipament pentru început. Designul exterior este acum și mai bun datorită grilajului nou-nouț. Acadia va introduce și alte modificări externe care nu sunt atât de semnificative.

În interior, SUV-ul oferă mai mult spațiu de stocare și tehnologie actualizată. Cea mai semnificativă schimbare va avea loc însă sub capotă. Un nou motor turbo de 2,0 litri va fi oferit. Se pare că SUV-ul Acadia este gata să facă un mare pas înainte pentru a concura cu arhivalii.

GMC Acadia 2021 Facelift exterior

Poate suna ciudat, dar noul GMC Acadia 2021 va arăta „mai inteligent”. Vor fi atât de multe actualizări pentru modelul 2021, iar unele dintre aceste modificări sunt cu adevărat minore. Cel mai bun exemplu este noua antenă cu aripi de rechin. Cu toate acestea, vor exista câteva băuturi răcoritoare semnificative. Pentru început, partea frontală arată și mai impresionantă acum. O mulțime de tratament crom în jurul farurilor LED în formă de C și a grilei noi este vizibilă.

Grila nouă arată foarte atractivă și modernă. Hota va construi mai mult mușchi și, în general, partea frontală arată mai îndrăzneață decât înainte. Aspectul boxy este păstrat, iar Acadia chiar arată ca un SUV camionat uneori. Dar totul despre acest model arată atât de modern și elegant în același timp. Capătul din spate găzduiește acum un stop din nou și țevi de evacuare dreptunghiulare noi. Acum există indicatori pe oglinzile exterioare.

Noua variantă de echipare off-road AT4

GMC înlocuiește carenajul pentru toate terenurile cu carenajul nou și mai puternic AT4. Acest model are mai multe suprafețe cromate negre și mai multă agresivitate. GMC Acadia AT4 2021 , de asemenea , oferă jante de 20 inch ca opțiune. Versiunea off-road oferă, de asemenea, un sistem AWD ușor diferit, cu configurare dublu ambreiaj cu vectorizare cuplu.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • GMC Yukon 2021
  • GMC Yukon Denali 2021

Sub capotă, un puternic motor V6 de 3,6 litri dezvoltă 310 CP. Este disponibilă și o transmisie automată cu 9 trepte. Din interior, Acadia AT4 arată mai sportiv și mai modern. Majoritatea funcțiilor sunt realizate în negru, iar acest SUV va primi un sistem de gestionare a încărcăturii și covoare noi.

Noul motor turbo de 2,0 litri

Una dintre cele mai importante modificări ale viitorului GMC Acadia 2021 va fi noul motor de 2.0 litri. Această unitate cu patru cilindri supraalimentată oferă 230 de cai și 258 lb-ft de cuplu. Se păstrează un motor actual cu patru cilindri de 2,5 litri.

Acest sistem de propulsie standard oferă 193 de cai putere și un cuplu de 188 lb-ft. Un V6 de 3,6 litri menționat rămâne standard cu carenajele superioare. Acum există noi motoare turbo de 2,0 litri între motoarele standard și cele opționale. Oferă mult mai multă putere decât dispozitivul standard și nu este atât de leneș.

Prețul GMC Acadia 2021 și data lansării

Viitorul GMC Acadia 2021 va costa puțin mai mult decât modelul actual din 2019. Modelul actual costă 31.000 de euro, noul în jur de 32.000 de euro. Nivelul de performanță maximă Denali va costa probabil peste 50.000 de dolari.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)