Genesis GV90 2021: specificații, preț, data lansării

Brandul premium Genesis continuă tranziția de la un brand specializat în berline la o gamă mai diversă. Accentul se va pune, desigur, pe segmentul SUV în creștere constantă și pe electrificare. După introducerea SUV-ului distinctiv GV80 de mărime medie, marca lucrează acum la un model GV70 mai mic. Cu toate acestea, există dovezi că sub-marca premium Hyundai are în vedere un nou model de dimensiuni complete. SUV-ul emblematic, cunoscut sub numele de Genesis GV90 2021 , ar trebui să fie o alternativă la BMW X7 și Mercedes GLS.

Genesis are în prezent trei berline pe stradă, G70, G80 și G90. GV80 de dimensiuni medii este în prezent singurul SUV cu insigna Genesis, dar marca premium a promis trei noi modele cu profil înalt până în 2021. Următorul este GV70 compact, iar Genesis a fost al treilea care menționează SUV-ul complet electric. Acest lucru lasă GV90 cu 7 locuri de dimensiuni complete pentru o sosire după 2021.

Genesis nu a comentat încă speculațiile despre modelul GV90 și nici nu oferă multe detalii despre designul său.

Genesis GV90 2021: proiectare

Submarca premium Hyundai a lansat primul lor SUV GV80 pe arhitectura specială cu tracțiune spate numită M3. Viitorul GV70 compact se bazează pe platforma separată cu tracțiune spate împărtășită cu sedanul GV70. Al treilea SUV Genesis complet electric avea să aibă o amprentă medie și să se bazeze pe noua platformă electrică.

În ceea ce privește GV90 de dimensiuni mari , SUV-ul emblematic ar trebui să împartă platforma cu noua generație G90 sedan dacă Genesis aplică aceeași rețetă. G90-ul actualizat va fi pus în vânzare ca model 2021, iar noile versiuni urmează să ajungă în jurul anului 2023.

În ceea ce privește stilul, directorul de design al mărcii a spus că noile SUV-uri vor împărți același ADN, dar vor avea o identitate vizuală distinctă. Noul GV70 nu va fi GV80 miniaturizat, dar două modele vor împărtăși elementele de design ale mărcii, dovadă fiind filmările spionajului. GV90, ca orice SUV de dimensiuni mari, ar trebui să aibă o siluetă unică, mai voluminoasă, dar modelul ar trebui să împărtășească elemente stilistice cu cele mai noi modele Genesis.

Amiralul Genesis GV90 ar trebui să aibă o postură verticală și o linie de acoperiș înaltă. Partea frontală va primi cea mai mare versiune a grilei caracteristice a mărcii, în formă de scut. Modelul ar trebui să utilizeze, de asemenea, configurarea farurilor quad și a stopului.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Geneza GV80 2021
  • Land Rover Defender 90 2021

Interior, echipament:

În timp ce designul SUV-urilor mărcii ar trebui să aibă un charter unic, modelele ar trebui să aibă același design interior.

GV90 ar avea probabil un design similar în cabină cu noul GV80. Modelul va veni, de asemenea, cu caracteristici de confort, tehnologie și siguranță de clasă mondială.

Modelul ar trebui să adopte designul clar și orizontal al tabloului de bord, cu ecran tactil înalt în mijloc. În cabină ar exista o mulțime de detalii de lux de lux.

GV90 va veni cu o configurație cu șapte locuri, cu mult spațiu de încărcare. Modelul va echipa, de asemenea, funcții premium din versiunea entry-level, precum și sistemele de securitate de top.

Genesis GV90 2021: Powertrains

Când vine vorba de propulsie, la fel ca SUV-urile altor mărci, Genesis GV90 ar putea împărți componentele cu sedanul Genesis. Deci SUV-ul de dimensiuni complete ar putea folosi un puternic motor V8 de 5,0 litri. Actualul sedan G90 folosește și un motor turbo V6 de 3,3 litri.

Cu toate acestea, SUV-ul GV90 ar trebui să treacă la noile motoare ale mărcii care sunt în curs de dezvoltare. V6 turbo de 3,3 litri de 365 CP ar trebui să lase spațiul pentru noul motor de 3,5 litri, care are cu încă 10 CP mai mult. De asemenea, marca lucrează la noul motor inline 6 turbo diesel pentru a înlocui actuala unitate V-6.

Modelul ar trebui să combine motoarele cu transmisii automate cu 8 trepte. Ar fi două și patru roți. Modelul ar folosi, de asemenea, un diferențial cu alunecare limitată controlat electronic și o configurare sofisticată a suspensiei. La fel ca GV80, modelul ar folosi suspensii reglabile și diferite moduri de conducere.

SUV-ul Genesis de dimensiuni complete ar trebui, de asemenea, să aibă opțiunea unui sistem de propulsie electrificat. 

Genesis GV90 2021: lansare, preț

Genesis nu a comentat încă zvonurile despre noul SUV- pilot GV90 2021 . Se așteaptă ca modelul să urmeze cândva în jurul anului 2023, după introducerea GV70 compact și a noului SUV complet electric.

Genesis GV90 ar provoca SUV-urile premium de dimensiuni complete de la BMW și Mercedes, cu prețuri începând cu aproximativ 70.000 de euro. La fel ca modelele altor mărci, ar trebui să aibă unul dintre cele mai bune pachete de garanție din clasa sa. 

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)