Genesis GV80 2021: specificații, preț, data lansării

Scenariul de lux Genesis al Hyundai adaugă în cele din urmă noul Genesis GV80 2021 pe segmentul cald, de dimensiuni medii. Primul SUV cu emblema Genesis are două sau trei rânduri de scaune echipate cu un confort deosebit și funcții tehnice de primă clasă. Tehnologia de securitate standard activă face, de asemenea, parte din afacere, în timp ce modelul cu aspect subțire iese în evidență. Cabina primește și tratament premium. Puterea va proveni de la trei motoare turbo, inclusiv de la grupul electrogen diesel disponibil pe piețele selectate.

Primul SUV Genesis ajunge pe piață cu nume precum Mercedes GLE, BMW X5, Lexus RX și Jaguar F-Pace. Modelul ar trebui să lovească dealerii în această vară la un preț de bază de aproximativ 50.000 de dolari.

Genesis GV80 2021: proiectare

Noul SUV Genesis GV80 2021 pe trei rânduri se bazează pe sedanul G80 și prezintă elemente de design similare cu sedanul G90 recent actualizat. Modelul măsoară bara de protecție de 194,7 inci în bara de protecție în timp ce stă pe ampatamentul lung de 116,3 inci. Lățimea este de 77,8 inci și are 67,5 inci în înălțime.

Din punct de vedere vizual, modelul atrage atenția cu grila mare, în formă de scut, care seamănă cu cea a sedanului G90 actualizat. Noul design al farurilor quad și bara frontală în formă sportivă sunt, de asemenea, caracteristici vizibile.

Următorul SUV Genesis are, de asemenea, o capotă frumos sculptată, în timp ce un profil este definit de linia de personaje înaltă. Partea din spate vine, de asemenea, cu unitățile de iluminare aliniate orizontal și bara spate sportivă. 

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Geneza GV70 2021
  • Geneza GV90 2021

Interior, echipament:

Cabina noului SUV cu emblema Genesis are o atmosferă de lux și este dotată cu confort de primă clasă și caracteristici tehnice din versiunea de bază.

Genesis GV80 2021 primește un material neobișnuit tratament combinat cu incrustatii din lemn burl, accente metalice și iluminare ambientală. Tabloul de bord îngrijit, aliniat orizontal, are un ecran tactil subțire de 14,5 inci, care se află deasupra tabloului de bord. Ecranul principal poate fi controlat prin butoane sau controlere de pe consola centrală.

Cabina GV80 ar trebui să fie extrem de silențioasă datorită noului sistem activ de anulare a zgomotului, care reduce zgomotul motorului, dar și zgomotul vântului și al drumului.

La nivel de echipament, Genesis GV80 oferă scaune încălzite și răcite în primele două rânduri, în timp ce funcția de masaj ar trebui să fie, de asemenea, disponibilă. Un scaun al șoferului Active Motion cu șapte celule de aer va fi disponibil pentru a reduce oboseala pe drumul lung. Sunt oferite configurații cu cinci locuri și șapte locuri, iar scaunele din spate sunt potrivite numai pentru copii. GV80 este livrat și cu interiorul din piele al versiunii de bază.

Genesis vrea, de asemenea, să echipeze primul său SUV cu pachetul standard de sisteme de siguranță activă. În plus față de 10 airbag-uri, modelul va include frâne de urgență automate standard cu detectare a pietonilor, avertizare la ieșirea benzii, asistență pentru păstrarea benzii, croazieră adaptivă cu modul de conducere semi-autonom. Disponibile vor fi, de asemenea, monitorizarea punctului mort, frânarea automată din spate și monitorul atenției șoferului.

Genesis GV80 2021: performanță

În gama de putere, Genesis GV80 2021 se bazează pe motoarele pe benzină turbo-inline 4 și twin turbo V6 pe benzină. Un motor diesel turbocompresor va fi disponibil pe piețele selectate.

Un motor în linie de 2,5 litri cu turbocompresor ar trebui să producă în jur de 300 CP. Un V-6 twin-turbo de 3,5 litri ar trebui să mărească puterea la 375 de unități. Un motor diesel de 3,0 litri ar trebui să producă 274 CP, dar nu vine în SUA. Indiferent de motorul utilizat, acesta va fi amestecat cu transmisia automată cu 8 trepte. Trenul hibrid ar trebui să apară și mai târziu în ciclul de viață.  

Genesis GV80 oferă, de asemenea, un sistem de tracțiune pe două roți și tracțiune integrală cu diferențial de alunecare limitată controlat electronic. GV80 are amortizoare reglabile controlate electronic, cu senzori montați pe cabină, care monitorizează drumul și reglează suspensia.

Genesis GV80 2021: lansare, preț

Genesis GV80 2021 a fost programat sa debuteze in trei versiuni in aceasta vara. Versiunea de bază ar trebui să fie în jur de 50.000 de euro, în timp ce versiunea sportivă de nivel mediu este de așteptat să fie disponibilă pentru aproximativ 58.000 de euro. GV80 Ultimate cu performanțe superioare este estimat la aproximativ 65.000 de euro.

Genesis va dezvălui mai multe detalii mai aproape de lansarea modelului, inclusiv date de performanță și caracteristicile care vor fi disponibile în fiecare nivel de trim.

Modelul oferă, de asemenea, unul dintre cele mai bune pachete de garanție din clasa sa, cu până la 10 ani sau 100.000 de mile.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)