Ford Transit Connect 2021: specificații, preț, data lansării

Noul preț Ford Transit Connect 2021 , vagon, tracțiune integrală – modelul tău  Ford Transit 2021  Connect din Transit va fi lansat în industrie doar cu modificări minore. Versiunea cu ampatament foarte lung are balamale noi care permit aspecte de pornire mai esențiale pentru ușile de intrare a mărfurilor. În timp ce funcțiile normale rămân oarecum spartane, au existat diverse evoluții în selectarea caracteristicilor disponibile opțional. Câteva exemple sunt Apple CarPlay și Google Android Vehicle și D-Pillar Seize Deals în versiunile mai mari.

Reproiectare Ford Transit 2021

Afară și interior

Exteriorul  Ford Transit 2021Conexiunea poate varia în funcție de setările corpului, prin care poate fi selectat un ampatament sănătos și lung, care poate fi combinat cu un acoperiș redus, moderat sau mai înalt și o dimensiune lungă a corpului. Cu toate acestea, fiecare versiune este realizată dintr-o construcție unibody dură și ușoară. Luminile frontale cu halogen, oglinzile decorative foarte variabile cu un singur braț stâng și jantele din oțel inoxidabil de 16 inch sunt standard. Selecția deschiderilor ușilor constă din 60/40 uși de intrare ușor de acces pentru mărfuri cu aspect de pasager, care apar în mod regulat în versiunile cu acoperiș redus, o ușă mobilă cu aspect de persoană sau uși de intrare duble glisante. Ușile speciale de intrare pentru mărfuri 50/50 se deschid cu o poziție de 180 de nivele în 130-inch. Designul ampatamentului plus o suprafață de 253 nivele în jur de 148 inci. Ampatament.

Dacă există mai multe opțiuni de caroserie, măsurătorile unui Ford Transit 2021 vor varia considerabil. Intervalul poate varia de la 217,8 inci. putând fi de 263,9 “cu 3 versiuni cu cele două statistici. Două opțiuni ale ampatamentului sunt disponibile utilizând afișajul tipic al ampatamentului de 129,9”, atât timp cât ampatamentul extins este de 147,6 “. Dimensiunea variază de la 83,2” în jurul structurii acoperișului plat (LR) ) pentru dvs. la 110,1 “în jurul zonei superioare a acoperișului (LR). HR) utilizând o alternativă cu o acoperiș moderat (MR) care împarte diferența vizibilă peste 100,8”. Dimensiunea este tipul general de caroserie standard de 83,6 “. Împreună cu corpul HR, un Transit are o dimensiune interioară de primă clasă de 81,5 “, care este suficientă pentru aproape toți adulții,

Interiorul Ford Transit Connect 2021 este realizat cu șoferul în inimă. Din acest motiv, controlerele și dispozitivele de măsurare sunt dispuse anatomic împreună. Scaunele șoferului oferă un nivel excepțional de conștientizare personalizabil personal. Fiecare cameră de sus este confortabilă, astfel că călătoriile lungi cu cărucioare funcționale nu sunt neobișnuite. Infotainment-ul este limitat, totuși, deoarece doar un radio AM / FM-FM bun și un sistem audio cu mai multe difuzoare sunt oferite ca standard. Ca un cal de lucru, acest tranzit are un interior destul de simplu. Cu toate acestea, este durabil și este în general realizat din țesătură de vinil și materiale plastice durabile.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Ford S Max 2021
  • Ford Galaxy 2021

Motor Ford Transit 2021

Furgonul special Ford Transit connect Freight Van 2021 va fi echipat cu motorul dvs. V6 de 3,7 litri, care  produce 275 de cai putere, în plus față de 260 lb-picioare . Acest lucru poate fi combinat într-o jumătate de duzină de transmisie Tempo SelectShift, unde viteza este concentrată pe concluzii foarte mici, deși productivitatea este îmbunătățită pe concluzii ridicate. Cu acest echipament puteți alege între două metode. Prin accelerarea selecției matrice, puteți reduce numărul de dispozitive diferite disponibile în timpul configurării automate, în timp ce manualul complet oferă gestionarea manualului.

Alte două variante de motor oferă o mai mare adaptabilitate. EcoBoost V6 special turbo-încărcat deplasează 3,5 litri și scoate 310 cai putere plus 400 de lb-picioare. Pentru lucrări de înaltă responsabilitate care necesită cel mai mare potențial de transportat, conducta dvs. diesel de 3,2 litri cu potențial accident cerebrovascular produce 185 de cai putere, în plus față de 350 lb-picioare. Acest motor durabil și reputat este probabil cel mai bine vândut factor al Transit.

Data și prețul lansării Ford Transit 2021

Particular Ford Transit Connect 2021 este , de obicei , la prețuri accesibile. Întregul design obișnuit începe cu 33 135 euro PDSP în jurul LR, MR primește cu 455 euro mai mult și HR și încă 5 280 euro. Actualul LR Extended Body costă 875 de euro mult mai mult, deși Extended Body vă va costa încă 6.580 de euro. Deoarece proporțiile corpului se adaugă drepturilor de lăudăroșie, prețul complet poate ajunge la 43.745 de euro. Aceste tipuri de paranteze de preț elimină taxele, înregistrarea și acreditarea, iar Ford are o experiență dovedită de 1.495 USD.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(0 fii drept, În mijloc: 0 din 5)