Ford Taurus 2021: specificații, preț, data lansării

Noul Ford Taurus 2021 Data lansării, prețul, AWD  – Actualul Ford Taurus, ca o multitudine de sedanuri preferate din toate timpurile, își remarcă acum originile. În îndepărtatul 1986, întregul an al primei apariții, tehnologia sa originală. Drept urmare, avem capacitatea unică de a vedea o jumătate de duzină dintre ele. Deci, este într-adevăr stabilit ca  Ford Taurus 2021 a 7-a tehnologie ar fi sedanul general destul de atractiv, dezvoltat. Oricine are un fel de sinonim în termeni de stabilitate, viteză, top-notch și design impresionant. Această nouă versiune nu visează să ofere variații minime reînnoite. Cu toate acestea, poate exista o alegere naturală de facilități noi, care au sens atât în ​​interior, cât și în exterior.

Reproiectare Ford Taurus 2021

Design exterior

Ar trebui să începem prin a ne gândi la atractivitatea externă a exteriorului? Chiar dacă nu am avut ocazia să vedem actualul  Ford Taurus 2021  . Chiar și așa, am apărut absolut brusc în posesia primelor imagini spion. După cum au subliniat ei, am putea spune că noul Taur va fi probabil din ce în ce mai mare și va păstra cu siguranță semnul distinctiv al Ford (grila sa heptagonală plus o bandă de lumină de zi încorporată în întreaga bară de protecție).

Această versiune recent fabricată nu este planificată să împărtășească programul său D4 cu întreaga versiune extrovertită Volvo S80. Chiar și așa, devine o caracteristică complet nouă numită CD4, care este alcătuită din componente ușoare pentru a vă oferi mașina completă, care este cu aproximativ 500 de lire mai ușoară.

Design interior

În ceea ce privește interiorul Ford Taurus 2021 , am descoperit acum un nou ecran de cristal lichid destul de mare, care va ocupa poziția centrală în jurul tabloului de bord dezvoltat ingenios. În plus, se poate pregăti ca noua versiune să aibă scaune auto cusute protejate cu piele naturală, precum și schimbări îndepărtate ale scaunelor cu alimentare electrică destinate numai scaunului lateral din față, precum și un buton rotativ recent reproiectat numit Equipment Selector care obiectivul principal este schimbul selectorului folosit în taurul actual cu obiecte drepte.

Actualul Ford Taurus va oferi chiar și câteva caracteristici de tehnologie superioară destul de grozave, precum și un pachet de securitate avansat, cum ar fi: B. Conectivitate online 4G LTE pentru telefoane mobile, așezare în mai multe forme cu suport de masaj restaurativ variabil pentru coloana lombară, integrarea smartphone-urilor și computerelor tabletă, precum și tehnologie de încărcare fără fir, gestionarea mediului cu regiune dublă, treceți peste traficul site-ului web, vă avertizează de-a lungul cu o forță de a începe.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Ford F250 2021
  • Mazda CX-9 2022

Motor Ford Taurus 2021

Deși tehnicienii Ford nu au verificat ce anume poate fi încorporat fiecare grup propulsor în capota Ford Taurus 2021 . Cu toate acestea, majoritatea dintre noi pot paria că, pe lângă o unitate V6, decizia va fi asupra motorului cu 4 țevi, care, conform oricăreia dintre estimările noastre, este mai mult decât calificat să împingă în jur de 240 CP și respectiv 365 CP. Această selecție a motorului poate fi un fel de normalitate asociată cu o transmisie a operatorului cu 6 trepte.

Data și prețul lansării Ford Taurus 2021

Într-adevăr, este remarcabil mai puțin probabil ca acest Ford Taurus 2021 să apară în lansările vehiculelor chiar înainte de sezonul de primăvară 2016. Când vine vorba de etichete de preț, cel mai probabil va fi disponibil într-o gamă cuprinsă între 34.900 și 40.800 de euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)