Ford S Max 2021: specificații, preț, data lansării

Interior nou Ford S Max 2021, preț, rating  – Echipa de sortare a unității motor Ford Company a prezentat cu adevărat încă un alt  Ford S Max 2021 contemporan  . Articolele dvs. auto sunt de ultimă generație, tip, adaptabilitate, satisfacție la cumpărare și productivitate pe benzină. Ca rezultat final, mașina va deveni rapid indispensabilă pentru fanaticii mașinilor. Această mașină sau camion, în general, este un amestec de cele mai mari progrese tehnologice și, mai mult, variații ale responsabilităților pentru activități sportive care o pot îmbunătăți absolut și pot depăși adversarii săi.

Restilizare Ford S Max 2021

Afară și interior

Cel mai recent  Ford S Max 2021  poate urmări piața actuală, care a fost realizată recent. Probabil cea mai importantă realiniere pentru produsul 2021 va fi noul program. În prezent vă dați seama că acesta este programul CD4 pe care organizația îl folosește în alte câteva modele ale acestor forme, în timp ce Fusion, Edge, pe lângă Mondeo. Limbajul de design și stil pe care îl folosește începătorul este de fapt denumit limbaj de tip cinetic, care a fost furnizat în principal ca parte a conceptului Evos din 2011. Rama superioară a mașinii dvs. devine o acțiune sportivă grilă cu dungi hexagonale de tip Aston Martin.

 

Vă puteți aștepta să vedeți cu siguranță chiar și farurile cu spatele poziționat în nările reduse, care s-ar putea să se fi dezvoltat semnificativ în ultima vreme. Conturile din mașină sunt în esență similare cu creativitatea anterioară. Datorită noului program, vehiculul este mai lung în comparație cu mașina pe care o schimbă. Lămpile de stop din vehicul vor avea cu siguranță chiar un nou design cu tehnologie modernă ghidată. În plus, hatchback-ul de la mașină a fost fabricat de fapt doar relativ recent.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Mazda MX-5 2021
  • Ford Transit Connect 2021

Este posibil ca interiorul să fie afectat de unele modificări. Cu toate acestea, ierarhia respectivă a posibilităților va rămâne întotdeauna neafectată. Începătorul ar putea fi echipat cu mânere normale ale scaunelor din piele organică și mânere pentru scaune, la fel ca nepotul său C-Max. Este posibil ca zonele din interiorul cabinei dvs. să fie protejate de componente vulnerabile. Cu siguranță am menționat deja mai devreme cum automobilul trebuie să crească în volum, deși locația expoziției permite cu siguranță aproximativ 5 călători. Desigur, li se pot oferi și spațiu și spațiu pentru picioare. Când experimentați realizările superioare și cabina mare din cap, eficiența este clară.

Cea mai bună listare a capabilităților de proiectare 2021 nu este în mod constant la îndemână, totuși ne putem gândi la cele mai eficiente din punct de vedere al celor adecvate pentru garanția personală. Unele site-uri web de renume indică clar faptul că vehiculul poate ajunge acolo cu securitate la punctul mort, gestionarea adaptativă a vacanțelor de croazieră și conversații cu indicatori de trafic pe site-ul web.

Motor Ford S Max 2021

Actualul Ford S Max 2021 ascunde fiecare unitate Atkinson cu 4 țevi de 2 litri care a fost reunită pentru o unitate motor. Deoarece automobilul poate fi un model de intersecție, o nouă încărcare a bateriei litiu-ion va apărea cu siguranță în mod normal. Nu veți găsi nicio informație despre rezultatul final al  motorului  , dar știm că performanța benzinei pe galon este cuprinsă între 37 și 39 de kilometri. Acest motor este cuplat într-o transmisie programată cu 6 trepte. Puterea este adusă tuturor celor 4 anvelope de către mașină.

Data și prețul lansării Ford S Max 2021

Timpul de lansare al Ford S Max din 2021 nu a fost dovedit, dar ar trebui deseori să fie prevăzut în ultimul trimestru al anului 2021. Acest preț aproximativ pentru produsul de bază începe de la aproximativ 24.500 de euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)