Ford Puma 2021: specificații, preț, data lansării

Conform ultimelor rapoarte, un nou Ford Puma nu va ajunge în SUA în 2021 . Sunt vești proaste după ce am avut șansa de a vedea un astfel de crossover mișto. Din păcate, Puma este de vânzare peste tot, cu excepția SUA. În plus, Puma nu va ajunge nici măcar în Canada și Mexic. Acestea fiind spuse, Ford EcoSport rămâne singurul crossover mic de la Ford de pe continent.

Acesta este un lucru rău, deoarece EcoSport pare vechi și nu are atât de multe de oferit. Puma este vândut în principal în Europa, dar ar trebui să vă așteptați să ajungă și pe alte câteva continente. În plus, Ford va lansa și varianta ST, dar acest model va evita și reprezentanțele din SUA.

Puma 2021 va fi vândut în Europa

Este o pastilă amară de înghițit. Cu toate acestea, știam cu toții că sosirea puma în SUA a fost puțin probabilă încă din primul moment. De la primele informații despre Ford Puma 2021 , toate rapoartele au scris despre lansarea sa în Europa. După cum sa menționat mai devreme, EcoSport va rămâne singurul crossover de mașini Ford din America de Nord. Este rău, deoarece fanii sperau să vadă ceva nou oferit. EcoSport este cumva al optulea cel mai bine vândut model de mașină mică din șaptesprezece concurenți.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Toyota Sequoia 2021
  • Volkswagen Nivus 2021

Cu toate acestea, EcoSport există de nouă ani și nu are atât de multe de oferit. Cu toate acestea, EcoSport sărbătorește cea de-a zecea aniversare și este una dintre plăcile de identificare mai vechi din acest segment. Dacă sunteți un fan Ford hardcore și doriți să cumpărați un crossover subcompact, situația este departe de a fi ideală. Puma a fost singura speranță pentru anii următori. În general, Puma ar putea reprezenta o alternativă de calitate superioară pentru EcoSport sau o poate înlocui. Cu toate acestea, nu se va întâmpla nimic.

Puma ST arată fierbinte

Ford va adăuga o altă versiune performantă la gama sa. Viitorul Ford Puma 2021 ST va ajunge în magazine anul viitor și va reprezenta o versiune mai sportivă a crossover-ului subcompact. La fel ca Edge ST și Explorer ST, Puma ST va fi ceva nou și va diferi de aceste două modele. La fel ca Puma normal, Puma ST este făcut pentru Europa și va arăta fierbinte. Blue Oval adaugă mai multe tipuri de îmbunătățiri.

Aceasta include un aspect mai sportiv, prize de aer supradimensionate și roți unice. În plus, mersul este mai mic și devine disponibilă o suspensie mai rigidă. Interiorul are scaune Recaro renumite precum Ford Fiesta ST. Sub capotă, Puma ST va folosi un trei cilindri EcoBoost de 1,5 litri. Această variantă oferă 200 de cai putere și un cuplu de 215 lb-ft, iar Ford ar putea să o ofere și cu transmisie manuală.

Data și costul lansării Ford Puma 2021

Sperăm că Ford va introduce noua generație Puma în SUA peste cinci ani. Până atunci, Ford Puma își va începe călătoria în Europa în 2021 și va fi pus în vânzare în primul trimestru al anului 2021. Prețul pentru Puma obișnuit ar trebui să înceapă de la aproximativ 30.000 de dolari. Așteptați-vă ca varianta ST să fie mai aproape de 40.000 de dolari. Puma ST va concura cu modele precum Nissan Juke Nismo și Volkswagen T Roc DSG.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)