Ford Mustang 2021: prețuri, fotografii, echipamente, date tehnice

Vedeți noul Ford Mustang 2021 . Specificații complete, preț Ford Mustang 2021 0 km, Cumpărați noul Ford Mustang 2021 .

Design și optică Ford Mustang 2021

În exterior și în interior: Nu există nimic asemănător cu designul unui Mustang. Silueta sa de fastback amintește de o poveste pe care toată lumea o respectă oriunde merge.

O mașină care spune totul la prima vedere: Ford Mustang 2021 este supărat din orice unghi. Grila față și luminile de frână sunt două dintre semnăturile mașinii care a câștigat mai multă personalitate și detalii LED.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Renault Kangoo 2021
  • VW Passat 2021

Personalitate puternică: în fiecare detaliu al Ford Mustang 2021 puteți înțelege de ce a devenit o icoană. De la pedala din aluminiu până la scaunele din piele, putem vedea și simți personalitatea acestei mașini care a fost un punct de reper pentru sportivitate și rafinament de ani de zile.

2021 Tehnologia și conectivitatea Ford Mustang

Doza zilnică de adrenalină: în inima Ford Mustang 2021 găsim vuietul inconfundabil al celebrului motor 5.0 V8 cu 466 CP. Transmisia automată cu 10 trepte și funcția Line Lock arată agresivitatea și performanțele acestui simbol mult așteptat.

Cea mai avansată Mustang vreodată: cu detalii proiectate cu cel mai înalt nivel de tehnologie, Ford Mustang 2021 apare cu conectivitate și siguranță axate pe performanță și control.

Afișaj digital de 12 inci pe bord: Afișajul LCD de 12 inci de pe bord este primul afișaj complet digital oferit vreodată pe un Mustang. Asta înseamnă că aveți un control complet asupra a tot ceea ce vedeți. Reglați culorile. Alegeți indicatorii preferați și personalizați fiecare mod de conducere selectabil pentru a profita la maximum de experiența dvs. de conducere. Este ușor de vizualizat, rapid și intuitiv.

SYNC3: SYNC 3 este un sistem multimedia inovator și exclusiv de la Ford. A fost dezvoltat pentru a permite interacțiunea intuitivă cu vehiculul. Are un ecran tactil de 8 inch de înaltă rezoluție care vă permite să controlați funcțiile de divertisment, aer condiționat, telefon și navigator GPS. Sistemul are, de asemenea, porturi USB, conectivitate Bluetooth, conectivitate cu Android Auto și Apple Carplay și AppLink, precum și comenzi vocale cu ajutorul cărora șoferul poate efectua / răspunde la apeluri, poate controla funcțiile audio și browser fără a fi nevoie să-și ia mâinile de pe volan .

Modul meu: Ecranul LCD de 12 inch de pe panoul de instrumente vă permite să configurați setările preferate. Sistemul My Mode îți amintește data viitoare când te urci la volan. Aceasta include ajustări ale preferințelor de suspensie și direcție.

Aplicații de urmărire: În Ford Mustang 2021 , indicatorii de performanță sunt incluși pe afișajul instrumentului de 12 inci, care, pe lângă pornirea și numărătoarea inversă automată, prezintă și forțele G laterale și longitudinale, accelerația și timpii de tur. Blocarea liniei este, de asemenea, inclusă.

Direcție electrică reglabilă în funcție de modul de conducere: Puteți selecta trei setări de conducere pentru a obține tipul de comandă de direcție dorit în orice moment. Confort: Cu foarte puțin efort de direcție. Perfect pentru condusul zilnic. Sport: necesită mai mult efort de direcție și oferă o conexiune mai directă cu șoseaua. Normal: Această setare oferă un echilibru între modurile de confort și sport.

Controlul volanului: Cea mai bună tehnologie asigură siguranța șoferului fără a-și lua mâinile de pe volan. Cu Ford Mustang 2021 , diverse comenzi de putere, panou de instrumente, multimedia, navigare GPS și telefon pot fi apelate prin comandă vocală sau prin apăsarea unui buton, printre altele.

Sistem de sunet Premium Audio System de la Bang & Olufsen (cu 12 difuzoare): O mașină cu sunetul motorului V8 necesită un sistem audio adecvat. Acesta este sistemul premium B&O PLAY care oferă o experiență emoționantă grație celor 12 difuzoare, inclusiv subwooferul din spate. De asemenea, are CD player și tehnologie radio HD. Toate acestea fac din Bang & Olufsen unul dintre sistemele de sunet de cea mai înaltă calitate din lume.

Transmisie automată cu 10 trepte: Ford Mustang 2021 este echipat cu o transmisie automată cu 10 trepte, o tehnologie brevetată de Ford care a fost dezvoltată pentru o direcție mai bună și o capacitate de deplasare mai precisă și mai rapidă. Împreună cu motorul, se realizează echilibrul perfect între putere și putere. Schimbarea vitezelor manuale de pe volan asigură mai multă sportivitate și control în timpul conducerii.

Eșapament dublu cu patru vârfuri cromate și reglare activă a supapei: acesta este un sistem de eșapament complet variabil care vă permite să controlați volumul Ford Mustang 2021 , de ex. B. pornirea silențioasă cu un temporizator programabil.

Confort și siguranță Ford Mustang 2021

Siguranță: Când vine vorba de Mustang, nu este vorba doar de putere și design. De asemenea, reprezintă ceea ce Ford a avansat cel mai mult în ceea ce privește siguranța cu tehnologiile semi-autonome.

Pilot automat adaptiv cu alarmă de coliziune: Pilotul automat adaptiv (Adaptive Cruise Control) reglează automat viteza pentru a menține întotdeauna o distanță de siguranță între Mustang și vehiculul din față. Dacă este detectat un vehicul mai lent, viteza se reduce automat. Când pista este liberă, viteza programată este restabilită. Dacă există riscul unei coliziuni a vehiculului, avertizarea de coliziune directă informează șoferul prin LED-uri roșii de pe parbriz și avertismente acustice care sporesc siguranța. În plus, frânele sunt pre-tensionate, astfel încât șoferul să poată reacționa rapid, dacă este necesar.

Asistent autonom la detectarea pietonilor: Asistentul autonom la detectarea pietonilor îl informează pe șofer prin intermediul LED-urilor roșii de pe parbriz și avertismentelor acustice ale pietonilor din fața vehiculului. În plus, frânele sunt pre-tensionate, astfel încât șoferul să poată reacționa rapid, dacă este necesar. Dacă șoferul nu ia măsuri corective și o coliziune este iminentă, frânele pot funcționa automat și pot minimiza impactul.

Sistem de păstrare a benzii: Acest sistem identifică benzile printr-un senzor orientat spre înainte. Când vehiculul își părăsește banda, șoferul este alertat de sunete și vibrații pe volan.

8 airbag-uri: Ford Mustang 2021 este echipat cu 8 airbag-uri (2 față, 2 laterale, 2 perdele și genunchi pentru șofer și pasagerul din față).

Suspensie electronică adaptivă MagneRide: cu MagneRide, amortizoarele utilizează un fluid electromagnetic vâscos și senzori pentru a adapta imediat comportamentul suspensiei și a oferi cel mai bun răspuns în fiecare situație și stil de conducere selectat. Sistemul afișează condițiile de teren de 1000 de ori pe secundă și își adaptează comportamentul la condițiile de drum și la nevoile șoferului. Rezultatul este un confort mai mare la drepte și o performanță mai fermă la viraje.

Suspensie spate independentă: Suspensia spate independentă minimizează neregulile pe șosea și asigură o direcție mai precisă.

Moduri de conducere: Dacă doriți să personalizați experiența de conducere pe Ford Mustang 2021 , sunt disponibile diferite moduri de conducere: Normal, Zăpadă / Umed, Sportiv, Sportiv +, Lane, Pulling sau My Mode, în care puteți selecta dinamica de conducere vrei. Timpii de răspuns vor fi reglați în funcție de selecția dvs. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul de pe panoul de control central și să selectați modul dorit.

Date tehnice Ford Mustang 2021

  • mecanica

Motor: 5.0

benzină

Realizare (CV): 466

Cuplu (kgf.m): 56,7

Viteza maximă (km / h): 250

Timp 0-100 (s): 4.3

Schimb de viteze: automat cu modul manual cu 10 trepte

Tracțiune: spate

Direcție: electrică

Suspensie față: McPherson și suspensie față cu bară antiruliu, roți independente și arcuri elicoidale.

Suspensie spate: suspensie multi-braț și spate cu stabilizator, arc unic cu roată și arcuri elicoidale.

  • Dimensiuni

Înălțime (mm): 1.382

Lățime (mm): 1.916

Lungime (mm): 4.789

Greutate (kg): 1,783

Rezervor (L): 61

Ampatament (mm): 2.720

Deținuți: 4

Preț Ford Mustang 2021

Noul Ford Mustang 2021 vine pe piață cu un preț de pornire de aproximativ 41.300 de euro .

Fotografii Ford Mustang 2021

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)