Ford Mach E 2021: specificații, preț, data lansării

Ford intenționează să livreze un nou crossover electric. Poate apărea sub numele Ford Mache E 2021 . Modelul complet electric va introduce un design inspirat de Mustang. Conform ultimelor știri, acest crossover oferă o autonomie de 350 de mile cu o singură încărcare.

Se așteaptă ca acest model să ajungă la sfârșitul anului viitor. Atât spatele, cât și sistemul de tracțiune integrală vor fi oferite. Ne putem aștepta la un design modern și agresiv, iar interiorul va fi la un alt nivel. Pentru stabilirea prețurilor, ne așteptăm ca Mach E să se potrivească cu restul competiției până în 2021 .

Designul Ford Mach E 2021 arată atractiv, sportiv și agresiv

Oficialii Ford au spus deja că noul model va fi inspirat de Mustang. Cu toate acestea, designul va arăta unic și diferă de modelul Mustang. Ne putem aștepta la elemente și funcții de stil similare. Mai important, ne așteptăm ca Blue Oval să livreze o mulțime de produse noi. Ford Mach E 2021 va arata atractiv, sportiv și agresiv.

Aspectul futurist indică în mod clar trenul electric complet electric sub carcasă. Unele rapoarte sugerează un crossover de tip Explorer cu dimensiuni mai mici. Acest model și designul său sunt încă un mister. Blue Oval tocmai a spus că ne putem aștepta la o formă de hatchback cu gardă la sol mai mare. Multe funcții sportive vor fi disponibile. Aceasta include linia de acoperiș, roțile și barele de protecție fastback. În unele rapoarte sunt disponibile și spoilere opționale. Vehiculele electrice nu au deloc grilaj frontal.

platformă

Datorită trenului de rulare complet electric, producătorul Blue Oval trebuie să opteze pentru o nouă arhitectură. Platforma Mustang S650 nu va fi disponibilă din mai multe motive. Noul Ford Mach E 2021 va funcționa cel mai probabil pe o nouă arhitectură.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Audi Q9 2021
  • Ford Everest 2021

Ford intenționează să mute toate modelele globale pe cinci platforme diferite. Acest crossover este doar unul dintre modelele care vor oferi o nouă platformă EV. Aceste substructuri sunt proiectate pentru a găzdui baterii și două motoare electrice.

Interiorul este inspirat de modelul Mustang

Dacă credeți că exteriorul este un mister, interiorul ascunde și mai multe detalii. Nu există literalmente nicio indicație despre cum ar putea arăta cabina. Tabloul de bord ar putea arăta exact ca modelul Mustang. Desigur, cursa nouă și unică este o opțiune. Deoarece avem de-a face cu crossover-ul complet electric, maneta de viteză nu va fi oferită.

Consola centrală ar trebui să stea mai sus și să se abată de la ceea ce eram obișnuiți de la producătorul auto Blue Oval. Noul sistem de infotainment, designul modern și noile funcții sunt obligatorii. Ford va introduce cu siguranță grafică nouă pe afișaje mai mari. În plus, volanul cu fund plat și scaunele Alcantara sunt standard. Desigur, puteți opta pentru o tapițerie de calitate și mai înaltă, care este disponibilă opțional.

Capacitatea motorului electric și a bateriei

Noul Ford Mach E 2021 va fi un crossover complet electric. Deci, puteți uita de motoarele convenționale și sistemele hibride. Ford va folosi un pachet de baterii și o pereche de motoare / generatoare electrice. Două motoare, una în față și una în spate, oferă tracțiune integrală opțională. După unele speculații, configurarea tracțiunii spate ar trebui să fie standard.

Datorită unei baterii de 100 kWh, Ford promite 350 de mile cu o singură încărcare. Încă așteptăm detaliile complete ale grupului propulsor. Aceasta include informații despre accelerație, putere și cuplu.

Prețul și data lansării Ford Mach E 2021

Noul crossover începe de la 45.000 de euro. Ford Mach E 2021 va fi ceva complet nou în gama Ford de vehicule. Crossoverul complet electric va concura împotriva multor concurenți. Acestea includ Tesla Model Y, Kia Niro EV și Hyundai Kona Electric. Viitorul Mach E 2021 va intra pe piață în a doua jumătate a anului 2021.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)