FORD GALAXY 2021: specificații, preț, data lansării

Noul Ford Galaxy 2021 primește mai multe băuturi răcoritoare. Ford are în mod clar un plan pentru monovolumul său, dar cu siguranță în afara SUA. Oricum, Galaxy va continua să vândă, dar numai în Europa. Acest MPV se bazează pe modelul Ford Mondeo. Arată de foarte înaltă calitate și oferă o comoditate deosebită. Modelul de nouă generație este speculat pentru 2021, dar este puțin probabil.

Pentru 2021, Ford Europe a oferit un monovolum mare cu băuturi răcoritoare la ciclul mediu. Aceasta include o nouă grilă frontală și bare de protecție. În plus, stilul se apropie de modele precum Kuga, Focus și Fiesta. Este disponibilă și versiunea Vignale. De asemenea, Ford a îmbunătățit mecanica. Datorită acestui fapt, noul Galaxy 2021 va primi unele îmbunătățiri externe și interne.

GALAXY 2021 FACELIFT EXTERIOR

Modelul 2021 a venit cu o nouă grilă și bare de protecție noi. Acum, Ford Galaxy 2021 va primi upgrade-uri suplimentare. Aceasta include farurile remodelate, care sunt, de asemenea, mai mari decât înainte. În plus, acest monovolum are noi stopuri și un hayon ușor diferit. Blue Oval va îmbunătăți aerodinamica, astfel încât noul Galaxy să arate mai sportiv decât predecesorul său.

Acest model continuă să ruleze pe arhitectura sa CD4. Aceeași platformă stă la baza celebrului sedan Mondeo. În ceea ce privește designul, Galaxy este mai aproape de modelul Ford Focus decât Mondeo. Din acest motiv, Galaxy împrumută câteva elemente stilistice și caracteristici externe de la modelul Focus mai mic. Platforma va rămâne astfel încât nu vor exista modificări dimensionale în 2021.

INTERIORUL VA FACE MODIFICĂRI MAI SEMNIFICATIVE

În ceea ce privește interiorul, viitorul Ford Galaxy 2021 va primi numeroase actualizări. Modelul de anul trecut nu s-a schimbat atât de drastic. Acest lucru s-ar putea întâmpla în 2021. În primul rând, Galaxy va obține o cabină mai verticală datorită noii tapițerii. În plus, acest MPV va găzdui mai puține butoane. Acest lucru creează spațiu pentru un afișaj mai mare.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Ford Transit Connect 2021
  • Opel Zafira 2021

În mod logic, majoritatea comenzilor sunt acționate printr-un nou ecran tactil. Acest lucru face, de asemenea, cabina mai practică. Știm că unii fani adoră cu adevărat tastele tradiționale, dar încă nu este 2002. Modelul de bază are o listă lungă de caracteristici standard. Producătorul Blue Oval ar putea îmbunătăți acest lucru în anul următor.

TREI OPȚIUNI DE DRIVEL

Pentru opțiunile trenului de propulsie, Galaxy va avea câteva. La fel ca modelul S-Max, Ford Galaxy 2021 are două motoare pe benzină. În plus, este disponibil un singur motor diesel. În primul rând, un EcoBoost de 1,5 litri cu 160 CP este o opțiune standard pentru trenul de rulare. Opțional este disponibil un 2.0 litri mai mare, care dezvoltă 240 CP.

Ambele unități utilizează aceeași transmisie automată Powershift. Un diesel TDCi Duratorq de 2,0 litri este disponibil în două puncte de vânzare diferite. Prima reprezentație este de 150 de cai și a doua de 180 de cai. În plus, motorina oferă un consum mai bun de combustibil și o transmisie manuală cu 6 trepte.

FORD GALAXY 2021 DATA DE ELIBERARE ȘI PRETUL

Viitorul Galaxy MPV este încă incert. Cu toate acestea, Ford Galaxy 2021 va ajunge pe piețele din Europa mai târziu anul viitor. Nimeni nu știe cu adevărat ce se va întâmpla în anii următori. Prețul pentru noul model va fi din nou puțin sub 40.000 de euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)