Ford Focus RS 2021: specificații, preț, data lansării

Probabil nu știți că Focus este foarte popular în Europa. Conform statisticilor, compania vinde un model la fiecare 135 de secunde. Nu există nicio îndoială că noul Ford Focus RS 2021 va atrage multă atenție, deoarece va fi cea mai rapidă versiune. Doar faceți pasul următor peste versiunea ST.

Un motor electric ar trebui adăugat la motorul existent pentru a crea o combinație hibridă. Scopul este de a oferi peste 400 de cai de la principalul concurent, Volkswagen Golf R. Să presupunem, de asemenea, că Mercedes are un model AMG A45 S care este potrivit pentru aproximativ 415 cai și poate fi competitiv.

Detalii despre designul Ford Focus RS 2021

Un design puțin mai agresiv decât versiunea ST, cel mai scurt ar fi modelele RS. Acest lucru ar trebui să aducă un sistem de evacuare sport, o grilă modificată, un difuzor distinctiv, bare de protecție mai agresive și probabil jante din aliaj fabricate din materiale ușoare.

Notificare interioară

Cabina trebuie să facă un pas mai departe decât versiunea ST. Asta ar putea însemna un volan cu fund plat și niște scaune sport Recaro. Noul RS este, de asemenea, evidențiat în mai multe locuri pentru a scoate în evidență partea sportivă.

Sistemul hibrid Ford Focus RS 2021 MIld

Accentul principal pe modelul de echipament sportiv este, desigur, motorul. Modelul actual oferă aproximativ 350 de cai, iar cel nou ar trebui să livreze 400 de cai. Vestea și mai bună este că va fi datorită unui combo hibrid. Baza rămâne motorul EcoBoost de 2,3 l cu 4 cilindri și 345 de cai. Povestea devine interesantă atunci când punem un motor electric pe puntea spate. Compania GKN produce motorul electric eTwinster pentru noul hibrid RS. Sarcina de bază este direcția dinamică și, bineînțeles, tracțiunea integrală.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Fiat Tipo 2021
  • Seat Leon 2021

Se speculează că acest motor electric va crește puterea a peste 400 de cai. Amintiți-vă, RS-ul actual accelerează de la 0 la 100 km / h pentru 4,7 secunde fantastice. În funcție de creșterea performanței, vom vedea cât de mult scade acest număr. Viteza maximă este deja de 266 km / h și acest lucru va avea probabil o ușoară creștere.

Data și prețul lansării Ford Focus RS 2021

Se presupune că promovarea oficială se va încheia la sfârșitul anului 2021. Acest lucru ar putea însemna un spectacol auto în Los Angeles sau unul mai vechi în Europa. Momentan nu există discuții despre preț, dar nu există nicio îndoială că va fi ceva de genul Volkswagen Golf R.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)