Ford Focus 2021: specificații, preț, data lansării

Vehiculul este echipat cu numeroase funcții sofisticate, manevrabilitate și comportament de conducere echilibrat, un interior silențios și motoare robuste. Articolele noi pentru 2021 includ ajustări minore la pachetele disponibile, un sistem de transmisie automată cu 6 trepte și o nouă interfață tehnologică Sync 3.

Vehiculul este cunoscut pentru experiența sa practică de zi cu zi și plăcerea de a conduce. Oferă o manevrabilitate agilă și un confort de deplasare superior, pe care nu le oferă majoritatea mașinilor din segmentul său. În plus, accentul este printre alte crossover-uri compacte atunci când vine vorba de a oferi un exterior și un interior mai clare. Interiorul, în special, este dotat cu cele mai noi funcții tehnologice și materiale soft-touch.

Ford spune că fiecare nou Ford Focus 2021 vine cu o interfață tactilă Hyp Sync 3, care promite să fie mai ușor de utilizat și mai rapid de răspuns decât sistemul MyFord Touch, care a fost eliminat treptat.

Sub piele este o serie de motoare puternice care promit doar performanțe. Totuși, noul și revitalizat Ford Focus 2021 nu este singurul vehicul care oferă fiecare râvnit răsfăț.

Fotografii exterioare și rapoarte interioare Ford Focus 2021

Subcompactul ar trebui să fie de așteptat în configurații coupe sau sedan sau hatchback. Placarea principală include baza S, placarea centrală SE și variantele de titan de top. Puteți găsi, de asemenea, carenajul electric Ford Focus 2021 prezentat într-o recenzie separată, precum și variantele RS și ST de înaltă performanță.

Sedanul de bază al Ford Focus S 2021 este așteptat să fie echipat cu un volan telescopic, intrare fără cheie, conexiune audio și telefonică bluetooth, jante de 15 inch, tapițerie din țesături, un port USB, geamuri frontale electrice și aer condiționat. Monitor integrat pentru punct mort, Ford MyKey, scaune spate rabatabile 60/40, CD player, sincronizare comandă vocală, scaun șofer reglabil pe înălțime, ecran tactil de 4,2 inci, oglinzi și încuietori electrice, precum și șaibe pentru faruri.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Ford Fiesta 2021
  • Audi A8 2021

Când treceți la Ford Focus 2021 SE, obțineți orificii de ventilare spate, un portbagaj detașabil, cruise control, oglinzi exterioare colorate, intrări auxiliare montate pe volan, mânerele ușilor, jante din aliaj de 16 inch, o cotieră centrală față și sistem audio premium, cruise control, spoiler spate și reglaje suplimentare ale tetierei.

Așteptați un număr considerabil de opțiuni pentru carenajul Ford Focus 2021 SE, inclusiv cele incluse în pachetul SE Luxury, care vin cu volan din piele, frâne cu disc spate, motor cu trei cilindri, tapițerie din piele, lumini de rulare cu LED-uri și 17-inch jante din aliaj. Faruri de ceață, transmisie automată cu 6 trepte, scaune față cu 8 căi, iluminare interioară, jante din aliaj de 16 inci, cotiere din spate, senzori de parcare spate și scaunul șoferului cu 8 căi.

Pachetul SE pentru vreme rece este de așteptat să vină cu schimbătoare de palete montate pe volan, comenzi vocale îmbunătățite, două porturi USB, radio prin satelit, climatizare, un volan din piele, geamuri spate, jante din aliaj de 17 inci și un kit de caroserie sport .

Dacă optați pentru carenajul Ford Focus Titanium 2021, acesta va adăuga oglinzi încălzite, climatizare, un sistem de navigație, scaune față încălzite, lămpi de balta, un spoiler spate, pornire de la distanță și asistență la pornire pe deal.

În plus, varianta de mai sus este echipată cu pachetul opțional de tehnologie Titanium, care este echipat cu un sistem de auto-parcare, control al farurilor, un sistem de navigație, jante din aliaj de 18 inch, un volan încălzit, o alarmă de trafic transversal spate și un sistem de avertizare pentru punctul mort și trapa / trapa.

La urma urmei, Ford Focus 2021 Electric vine la fel de exclusivist ca un hatchback și este echipat cu toate clopotele și fluierele, precum varianta Titanium.

Specificații Ford Focus 2021 Motor RS

Ford Focus FWD 2021 are un motor cu 4 cilindri de 2.0 litri care produce 160 de cai putere și 146 de livre de cuplu. Ambele sedanuri Base S și SE sunt dotate standard cu o cutie de viteze manuală cu 5 trepte sau o cutie de viteze automată cu 6 trepte selectabilă.

Cu automatul, varianta SE ar putea trece de la un start permanent la 60 de mile pe oră în 9,0 secunde și la focalizarea instalată manual în 8,3 secunde. Evaluările EPA sunt 26/36/30 mpg în oraș / autostradă / combinate cu sistemul de transmisie manuală.

Așteptați-vă ca Ford Focus 2021 Electric să fie echipat cu un motor electric de 107 kW. Evaluările EPA pentru versiunea Electric se așteaptă la 32 kWh / 100 mile.

Data lansării și prețul Ford Focus 2021

Așteptați-vă ca Ford Focus ST să fie disponibil în 2021 cu un preț recomandat de la 17.225 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)