Ford Flex 2021: specificații, preț, data lansării

Noul Ford Flex 2021 va fi cel mai bun încă. Este o poveste interesantă, deoarece acest model din 2021 s-a zvonit că va avea o reducere. Acum se pare că Flex va continua producția. Modelul 2021 va fi actualizat în continuare. Noul SUV de dimensiuni complete se va lupta cu vânzările mici în ultimii ani. Este o mișcare îndrăzneață de la Blue Oval și acum abia așteptăm să vedem noul Flex.

Designul va primi o mulțime de actualizări. În plus, interiorul este pregătit pentru o revizie și aceasta include o modernizare suplimentară. Serviciile sunt, de asemenea, îmbunătățite. Va fi spațiu pentru șapte pasageri și ne putem aștepta acum la un confort mai bun.

Culori Ford Flex

Viitorul SUV de dimensiuni complete oferă o gamă impresionantă de culori. Ford Flex 2021 vine cu noua culori exterioare. Blue Oval va introduce cu siguranță noi culori și le va înlocui pe unele dintre cele existente. În prezent, clienții au nouă opțiuni diferite. Sunt disponibile Oxford White, White Platinum și Stone Grey.

În plus, sunt disponibile culori în albastru și negru agat. Roșu rubiniu, magnetic, argintiu lingou și catifea burgundă sunt opționale. Flex oferă, de asemenea, două culori interioare. Cumpărătorii pot alege între culorile negru cărbune și dună.

Specificațiile motorului

Viitorul Ford Flex 2021 își va păstra gama actuală de motoare. Totul începe cu un motor V6 standard de 3,5 litri. Această unitate este standard și oferă 287 de cai putere și 254 lb-ft de cuplu. Un EcoBoost V6 opțional de 3,5 litri este mai puternic. Motorul opțional produce 365 de cai putere și cuplu de 350 lb-ft. Indiferent de opțiunea pe care o cumpărați, este disponibilă o transmisie automată cu 6 trepte.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Ford Excursion 2021
  • McLaren GTX 2021

În plus, SUV-ul Flex este un vehicul cu tracțiune față. Chiar și așa, Blue Oval oferă o setare opțională de tracțiune integrală. În ceea ce privește consumul de combustibil, Flex oferă cifre solide. Motorul standard este evaluat la 16 mpg în oraș și 23 mpg pe autostradă. Motorul opțional este mai mult sau mai puțin același și oferă 22 mpg pe autostradă.

Variante de echipament

Viitorul Ford Flex 2021 oferă doar trei niveluri de finisare. Modelul SE este opțiunea entry-level. Vine cu caracteristici destul de obișnuite, cum ar fi farurile HID și tapițeria din pânză. În plus, sunt adăugate stopuri LED și jante de 17 inci. Dacă aveți nevoie de mai multe echipamente, treceți la varianta de echipare SEL. Cu Flex SEL, veți obține un ecran tactil mai mare, jante din aluminiu de 18 inci și un confort mai bun.

Cu toate acestea, dacă vrei lux, doar garnitura limitată îi oferă. Modelul de top are tapițerie din piele, scaune reglabile electric și încălzite. În plus, sunt disponibile un sistem de sunet premium, trapa și jante negre lucioase de 20 inci.

Prețul Ford Flex 2021 și data lansării

Flex va obține o ușoară creștere a prețurilor. Noul Ford Flex 2021 costa acum 31.000 de euro. Varianta de echipare SEL costă 34.000 de euro. La urma urmei, Flex Limited costă 41.000 de euro. Cel mai nou SUV full-size Ford continuă producția și va ajunge mai târziu în 2021.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)