Ford Fiesta 2021: specificații, preț, data lansării

Noul Ford Fiesta 2021 vehiculul este printre numărul de mașini care urmează să fie lansat în anul următor. Fiesta este unul dintre cele mai populare vehicule pe care Ford le are sub centură și are deja un public larg care urmează să crească și mai mult odată cu lansarea noului model. Ultimele zvonuri sunt că intenționează să scoată la dispoziție echipamente de înaltă performanță care vor urma și alte mașini cu volum mare anunțate și de Ford.

Iată ce am aflat despre cele mai recente știri Ford Fiesta 2021 și le-am adăugat aici special pentru dvs. în recenzia noastră.

Exteriorul Ford Fiesta 2021

Exteriorul Ford Fiesta 2021 va fi foarte sănătos. Deoarece suntem aproape siguri că noua Fiesta va fi un brand RS, va prelua câteva indicii de stil de la modelul anterior. Acest lucru se referă, de fapt, la aerodinamica mașinii, deoarece modelul anterior avea o configurație destul de bună atunci când vine vorba de capacitatea de a urca în aer. Presupunem că vor împrumuta ceva de la modelul WRC și îl vor ridica și aici. Va fi o grilă trapezoidală mare în față, în timp ce niște fuste vor fi adăugate și pe laturile care vin cu barajele de aer laterale reproiectate. La aceasta se adaugă așa proeminentă, care este fabricată din fibră de carbon.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Skoda Karoq 2021
  • Ford Focus 2021

Partea din spate a mașinii va adăuga un spoiler masiv care va asigura că stabilitatea vehiculului este menținută sub control. Spoilerul va fi mai mare decât cel din Fiesta ST, dar mai mic decât versiunea WRC. Bara de protecție va fi, de asemenea, reproiectată și echipată cu un difuzor integrat. În loc de o configurație deja anticipată cu două conducte, vom obține de fapt un sistem de evacuare dublu. În ansamblu, acest model va avea într-adevăr un aspect ridicat datorită roților ușoare și a noilor fuste laterale.

Interior Ford Fiesta 2021

Interiorul Ford Fiesta 2021se va baza puternic pe versiunea Focus RS. Interiorul va fi un interior sportiv și va adopta un mediu asemănător șoferului. Acesta va include câteva pedale sport și un stick de viteze reproiectat. Se vorbește, de asemenea, despre adăugarea unui grup de instrumente suplimentar chiar în partea superioară a consolei centrale, deoarece acestea vor oferi cel mai probabil opțiunea de conectivitate SYNC cu un ecran tactil de 8 inci. Vechiul vehicul Ford anterior a primit acest lucru superb, așa că și acest model va beneficia de el. În cele din urmă, mașina va primi, de asemenea, niște scaune cu cupă RS Recaro, înfășurate în microfibră pentru motorsport, pentru a vă oferi o senzație excelentă la viteze mai mari și pe călătorii mai lungi.

Motor Ford Fiesta 2021

Toți oamenii presupun că Ford Fiesta va fi în 2021va urma modelul anterior al vehiculului udat și că acestea se vor micșora sub capota mașinii. Exemplul celui mai recent Focus RS este că a primit un motor mai puțin puternic decât marca ST, dar nu vedem asta aici. Prin urmare, se adaugă și un motor cu patru cilindri turbo de 1,6 litri, al cărui design este îmbunătățit și dotat cu funcții noi. Motorul actual poate produce 197 de ponei și un cuplu de 202 lire-picioare, dar speră să îmbunătățească producția Ford Fiesta RS 2021 la 240 CP și cuplul de 250 lire-picioare. Ne uităm apoi la o mașină de 6 secunde necesară pentru a accelera la 0-60 mph. Cea mai recentă întrebare este adăugarea unei opțiuni AWD pe care nu ne așteptăm să apară.

Specificații Ford Fiesta 2021

Ampatament: 98,0 inci
Lungime: 173,5 inci
Lățime: 67,8 inci Volum
pasager: N / A
Capacitate maximă de încărcare: 12,8 cu.ft. Greutate
goală: 2627 lb
Viteză maximă: 120 mph
0-60: 8,7 sec
MPG: 27/36 (oraș / autostradă) Culori exterioare
disponibile: albastru Kona, metalic magnetic, metalic topit portocaliu metalic, tri-strat umbră negru …
Capacitate de remorcare: N. / A

Data lansării și prețul Ford Fiesta 2021

Prețul pentru Ford Fiesta RS 2021 nu a fost încă anunțat oficial. Cu toate acestea, din moment ce știm că prețul RRP de bază pentru Ford Fiesta ST 20 este de 945 de euro, ne putem aștepta ca cel mai recent model să fie oferit pentru un total de aproximativ 25.000 de euro. Data lansării este planificată pentru anul viitor. Se așteaptă ca mașina să apară la mijlocul anului 2021.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)