Ford Explorer 2021: specificații, preț, data lansării

Noul Ford Explorer 2021 este pregătit să introducă unele schimbări serioase. O nouă platformă este în lucru pentru începători. Acest lucru îmbunătățește calitatea călătoriei și face senzația mai satisfăcătoare și mai liniștită. În plus, interiorul va vedea și multe îmbunătățiri. Drept urmare, ne putem aștepta la un confort mai bun și la o cabină mai modernă. Chiar și exteriorul va primi băuturi răcoritoare.

Majoritatea lucrurilor noi se află totuși sub acoperire. Ford va oferi numeroase îmbunătățiri mecanice. Configurarea tracțiunii spate este acum standard. În ceea ce privește performanța, Explorer va introduce atât varianta ST, cât și varianta hibridă. Acum, clienții pot opta pentru performanțe mai bune sau pot alege consumul de combustibil.

Arhitectura Ford Explorer 2021

Când vine vorba de îmbunătățiri vizuale, noul Ford Explorer 2021 va primi unele dintre ele. Noul SUV va arăta acum revigorat și mai modern. Totuși, cea mai mare parte a exteriorului este o amânare. Ford va introduce mici modificări vizuale. Farurile sunt acum mai curate, iar grila este mai largă. Datorită noii sale platforme, noul Explorer devine acum mai mare.

Cu toate acestea, nu vă așteptați la schimbări dimensionale drastice. Mai important, Explorer 2021 se va muta de la arhitectura corp pe cadru la arhitectura unibody. Acest lucru va îmbunătăți cu siguranță calitatea generală a călătoriei. Cu toate acestea, aceeași platformă stă la baza noului model Lincoln Aviator. În plus, noul SUV Ford va fi cu aproximativ 200 de kilograme mai ușor.

Un pic mai mult spațiu în interior

Interiorul va primi actualizări și modificări suplimentare. Viitorul Ford Explorer 2021 va introduce un aspect modificat al cabinei. Schimbare logică după efectuarea unei mutări semnificative către o platformă unibody. Interiorul este acum mai practic și oferă puțin mai mult spațiu. Blue Oval a instalat noi fuste laterale. Cu toate acestea, pragurile sunt extrem de largi, pe care nu le-am mai văzut până acum.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Ford Bronco 2021
  • Ford Escape 2021

În ceea ce privește confortul, noul Explorer va fi acum mai bun. Poziția așezată se simte acum mai naturală, iar vederea este și mai bună. Totul din interior pare modern și de lux acum. Datorită ultimelor modificări dimensionale, Explorer oferă mai mult spațiu pentru picioare. În plus, spațiul de încărcare este îmbunătățit. Interiorul este bogat din punct de vedere tehnic, iar Ford oferă o listă lungă de caracteristici standard. Chiar și modelul de bază este acum plin de o tehnologie excelentă.

Detalii despre motorizarea Ford Explorer 2021

De anul viitor, Explorer va oferi opțiuni suplimentare de propulsie în 2021 . Clienții pot alege acum între o opțiune convențională pe benzină, un motor ST mai puternic sau o versiune hibridă mai economică. Ford Explorer 2021 continuă să ofere un 2,3 litri , cu patru cilindri standard de . Datorită unui turbocompresor, motorul oferă 290 CP și cuplu de 255 lb-ft.

Datorită celor mai recente pierderi în greutate, Explorer oferă acum o economie de combustibil mai bună. Apropo de asta, va ajunge și hibridul Explorer 2021. O variantă hibridă are în jur de 300 CP sau mai mult. Mai important, vă puteți aștepta la o economie mare de combustibil.

Explorer ST este un alt model confirmat. Versiunea de înaltă performanță ar trebui să returneze aproximativ 400 de cai cu un sistem AWD standard. Modelul de bază oferă acum configurarea RWD. Indiferent de opțiunea selectată, o transmisie automată cu 6 trepte este oferită standard.

Preț și data lansării

Prețul celui mai nou SUV al Blue Oval va fi acum mai mare. Putem presupune că Ford Explorer va începe cu 35.500 de euro în 2021 . Varianta de echipare Platinum este de 55.000 de euro. O versiune hibridă costă în jur de 42.000 de euro, iar Explorer ST în jur de 50.000 de euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)