Ford Expedition 2022: specificații, preț, data lansării

Cu o cabină confortabilă și spațiu pentru până la opt pasageri, noul Ford Expedition 2022 este un cal de călătorie pentru familiile numeroase. Ca și până acum, unul dintre cele mai mari SUV-uri de pe piață este oferit atât cu versiunea Expedition Max cu lungime standard, cât și cu ampatament lung. Diverse rapoarte spun că viitorul model va fi actualizat și ar putea fi oferit cu funcții avansate de asistență a șoferului. După cum probabil știți, Expedition este un SUV cu o cabină mare care oferă o experiență confortabilă tuturor pasagerilor.

Sub capotă, acest SUV de dimensiuni complete are același sistem de propulsie cu două turbocompresoare ca și predecesorul său. În plus, acest motor poate produce 375 cai putere și cuplu de 470 lb-ft.

Care este diferența dintre Ford Expedition și Expedition Max?

Unul dintre cele mai bune SUV-uri pentru familie este cu siguranță Ford Expedition. Acest SUV este masiv și datorită construcției sale iese în evidență pe drum. În general, este foarte bine cunoscut pentru grila sa expresivă și asemănarea cu farurile F-150. PE

După cum sa menționat deja, noul model este disponibil ca versiune Max cu lungime standard și ampatament lung. Ambele modele oferă același design, în timp ce versiunea Max este mai lungă și are mai mult spațiu interior ca spațiu de încărcare suplimentar.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Lexus GX460 2022
  • Cadillac Escalade 2022

Interior Ford Expedition 2022

În interior, viitoarea Ford Expedition 2022 este un SUV spațios, cu o cabină modernă. În spatele celui de-al treilea rând, Ford Expedition oferă 19,3 metri cubi de transmisie, care pot fi extinse la 63,6 cu scaunele pliate înainte. Cu toate acestea, când al doilea rând este pliat, spațiul se extinde la 104,6 cuburi. Expediția Max din spatele celui de-al treilea rând oferă o încărcătură impresionantă de 34,3 metri cubi, sau 79,6 cu scaunele rabatate. Expedition Max pliază al doilea rând și trage 121,5 cuburi.

Ca și înainte, cabina din față are scaune moi, care pot fi reglate forțat cu huse din țesătură. În plus, atunci când cumpărătorii trec la Expedition Limited, primesc locurile în tapițeria din piele și au opțiunea de a adăuga încălzitoare, răcitoare sau chiar masaje. Un sistem de infotainment cu ecran tactil Sync 3 de 8,0 inch cu compatibilitate Apple CarPlay și Android Auto este standard. Expediția are, de asemenea, numeroase funcții de siguranță activă, inclusiv frânare automată de urgență, control activ al benzii și monitoare de punct mort.

Specificații ale grupului de propulsie

Așa cum am scris la început, noul Ford Expedition 2022 va folosi același motor ca și predecesorul său. Acestea fiind spuse, vom vedea din nou un V6 de 3,5 litri, dublu turbocompresor, care poate livra 375 cai putere și 470 lb-ft cuplu.

Cu toate acestea, alegerea modelelor Platinum crește puterea la 400 CP și cuplul de 480 lb-ft. Există mari șanse ca Expedition să folosească aceeași transmisie automată cu 10 trepte alături de un sistem AWD opțional. Cu echipamentul potrivit, expediția poate transporta până la 9.300 de lire sterline.

Cât va costa Ford Expedition 2022?

Viitoarea Ford Expedition 2022 oferă mai mult confort și un stil mai bun. Acest SUV urmează să sosească anul viitor și nu este deloc ieftin. Modelul de bază începe de la 52.810 euro, în timp ce echipamentul limitat costă 64.740 euro.

Oferta de top este versiunea platină, care ajunge la 75.330 de euro înainte de opțiuni. În cazul unui Max cu ampatament mai lung, prețul crește cu încă 3.000 de euro. Tracțiunea integrală este, de asemenea, în jur de 3.000 de euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)