Ford Expedition 2021: specificații, preț, data lansării

Noul Ford Expedition 2021 urmează să fie disponibil mai târziu anul viitor. Acest SUV de dimensiuni complete oferă o mulțime de băuturi răcoritoare vizuale și mecanice. Pe lângă modelul obișnuit, va fi disponibil și Expedition MAX, o versiune și mai mare a acestui SUV mare. În plus, Ford ar putea returna celebrul pachet off-road FX4.

Există trei variante de echipare și puteți alege între interiorul cu 7 sau 8 locuri. Sub capotă, Expediția 2021 oferă atât opțiuni de propulsie pe benzină, cât și pe motorină. O versiune hibridă este mai mult decât probabil de anul viitor.

Ford Expedition 2021

De data aceasta, Ford se va concentra mai mult pe interior. Noul Ford Expedition 2021 va arăta mai modern și va oferi mai multă siguranță. Versiunea standard a acestui SUV oferă spațiu pentru șapte pasageri. Spațiul interior este generos, iar lista caracteristicilor standard este mai mult decât satisfăcătoare.

Expedition vine cu o cameră cu vedere din spate, control al climatizării în trei zone și intrare fără cheie. De asemenea, sunt disponibile un sistem audio cu nouă difuzoare, precum și conexiuni Bluetooth și USB. Puteți moderniza interiorul datorită variantelor superioare de echipare sau cu funcții de încărcare opționale.

Expedition și Expedition Dimensiuni maxime

Cu o lungime de 210 inci, Ford Expedition 2021 este un SUV de dimensiuni mari. Expedition MAX este cu 12 inci mai lung decât varianta obișnuită. Ampatamentul este evaluat la 122,5 inci, iar MAX oferă încă 9 inci. Versiunea obișnuită are o înălțime de 76,5 inci, în timp ce MAX este mai înaltă de 4 inci.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Ford Escape 2021
  • Ford Edge 2021

Practic, Expedition MAX oferă mai mult spațiu interior și o capacitate de încărcare mai bună. Deci, să presupunem că optați pentru varianta de echipare Platinum, care oferă spațiu pentru șapte persoane. Expedition MAX livrează încă 16 picioare cubice peste 64 sau 105 picioare cubice ale Basic.

Motor V8 pe benzină – putere, transmisie, remorcare

SUV-ul care ajunge este echipat standard cu un motor V6 de 3,5 litri. Acest motor pe benzină dezvoltă până la 380 de cai putere și cuplu de 480 lb-ft. Noul Ford Expedition din 2021 poate trage până la 9.350 de lire sterline și are o transmisie automată cu 10 trepte.

În plus, un SUV de dimensiuni complete folosește implicit un sistem RWD. O pornire / oprire automată este oferită standard, care este destinată creșterii ușoare a consumului de combustibil. Pe lângă varianta pe benzină, Expedition are mult mai multe de oferit.

Hibrid și diesel

Fără îndoială, cea mai mare nouă adăugare din 2021 va fi un propulsor hibrid. Benzina V8 ar putea fi cea mai puțin populară opțiune de motor în viitor. Inițial, un V6 PowerStroke de 3,0 litri oferă 250 de cai și un cuplu de 460 lb-ft. Acest turbodiesel oferă valori de consum de combustibil drastic mai bune.

O versiune hibridă este, de asemenea, în lucru. Expedition folosește aceeași platformă ca și pick-up-ul Ford F-150. Cunoașterea SUV-ului de dimensiuni complete poate împrumuta cu ușurință grupul propulsor hibrid. Detaliile oficiale nu sunt disponibile, deoarece suntem în așteptarea confirmării de la Blue Oval.

Prețul Ford Expedition 2021 și data lansării

Viitorul Ford Expedition 2021 va obține un mic salt de preț. Modelul de bază XLT costă de la 55.000 de euro și modelele Limitate de la 63.000 de euro. Expedition MAX este disponibil pentru o sumă suplimentară de 3.000 de euro și o versiune hibridă pentru 6.000 de euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)