Ford Excursion 2021: specificații, preț, data lansării

Viitorul Ford Excursion 2021 este un SUV de dimensiuni complete, care va primi îmbunătățiri suplimentare în anul următor. Este cel mai mare SUV de astăzi și urmează să revină în 2021. Acesta va funcționa cu un nou motor pe benzină și va fi disponibilă și o versiune diesel.

Pentru 2021, Excursion va primi o mulțime de dispozitive noi, mici îmbunătățiri vizuale și noi culori exterioare. Excursia se bazează pe pick-up-ul F-250 și, prin urmare, va avea mult de-a face cu acest model legendar de înaltă performanță. În general, Excursion este setat pentru noul capitol care a entuziasmat fanii din întreaga lume.

Facelift exterior

Producătorul de automobile Blue Oval va livra încă o dată un design tradițional pentru ultimul său SUV. Ford Excursie 2021 va purta multe dintre indicii vechi. Este o combinație perfectă între aspectul vechii școli și stilul modern. Excursia va împărtăși din nou multe lucruri cu pick-up-ul Ford F-250. Aceasta include platforma, caracteristici externe și multe altele. F-250 rulează pe o platformă mai ușoară, așa că Excursion trebuie să o potrivească.

Modelul 2021 marchează începutul unei excursii de nouă generație. Cu toate acestea, Excursion va primi îmbunătățiri suplimentare în 2021. Nimic semnificativ, deoarece cea mai mare parte a exteriorului este păstrată în mare parte. Pe de altă parte, noi roți opționale, culori exterioare și echipamente suplimentare sunt în lucru. Acest lucru ar trebui să reducă unicitatea SUV-ului de dimensiuni complete. Chiar și așa, excursia din 2021 va arăta dură și răutăcioasă.

Interior Ford Excursion 2021

Interiorul noului Ford Excursion 2021 se bazează, de asemenea, pe interiorul pick-up-ului F-250. Interiorul va arăta unic, în principal tabloul de bord și materialele din interior. Excursia este un SUV extrem de mare, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la interior. Puteți alege între modele cu opt și nouă locuri.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Ford Edge 2021
  • Ford Flex 2021

Spațiul de încărcare este impresionant și poți ascunde un elefant în spate, dacă vrei. Și, în timp ce exteriorul pare robust, interiorul este foarte subtil și modern. Datorită numeroaselor variante de echipamente, echipamentul superior oferă un lux mai mult decât suficient. Pentru anul 2021, Excursion va avea WiFi, noi culori interioare și mai multe sisteme de asistență a șoferului.

Specificațiile motorului pe benzină

Viitoarea Ford Excursion 2021 va continua să ofere un V8 mare de 6,2 litri. Acest grup propulsor va sosi pentru modelul 2021 și va continua în 2021. Puternicul V8 dezvoltă 385 de cai putere și un cuplu de 430 lb-ft.

Mulți fani speră la un motor turbo cu o putere și mai mare. Cu toate acestea, acest lucru este posibil numai dacă Blue Oval introduce o variantă specială, cum ar fi Raptor.

2021 Excursie diesel

SUV-ul full-size care va ajunge va avea, de asemenea, un motor diesel. Unele lucruri încă nu sunt oficiale. Cu toate acestea, Ford Excursion din 2021 oferă un V8 de 6,7 litri. Acest motor generează până la 450 CP. Mai important, valorile cuplului sunt stabilite la 925 lb-ft.

Cu aceste numere, Excursion nu va avea o concurență reală. Da, am putea menționa un Jeep Grand Cherokee Trackhawk de 707 CP. Chiar și așa, Jeep se concentrează pe accelerație și viteză maximă. Ford este mai mult despre utilitate și remorcare.

Capacitatea de remorcare

Acesta este un subiect interesant din mai multe motive. Cu toate acestea, un nou Ford Excursion 2021 va fi cu siguranță noul rege de remorcare din oraș. Motorul său pe benzină va transporta aproximativ 9.000 de lire sterline. Pe de altă parte, trenul diesel este mai puternic.

Știind că Excursion Diesel va transporta aproximativ 18.500 de lire sterline. O nouă transmisie automată cu 10 trepte va ajuta cu siguranță Excursion să atingă aceste numere.

Preț și data lansării

Prețul este încă un mare mister în acest moment. Viitorul Ford Excursion 2021 va costa cu siguranță mai mult sau mai puțin în jur de 50.000 de euro. Știind că expediția are un preț de 52.000 de euro, excursia ar putea adăuga încă câțiva mii.

Aceasta este doar o prognoză și nu informații oficiale. Varianta diesel va costa puțin mai mult, dar totuși sub 60.000 de euro. Un nou SUV de dimensiuni complete va fi pus în vânzare în a doua jumătate a anului 2021.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)