Ford Everest 2022: specificații, preț, data lansării

Detaliile scurte despre noul Ford Everest 2022 provoacă deja multă emoție. SUV-ul cu șapte locuri este pe cale să vadă câteva schimbări serioase și iată la ce să ne așteptăm de la modelul 2022. În primul rând, Ford va introduce unele schimbări mecanice. Datorită acestui fapt, clienții au o gamă mai largă de motoare, inclusiv varianta hibridă.

Modernizări mai moderne vor fi primite atât în ​​exterior, cât și în interior. SUV-ul Everest este disponibil în șase niveluri de finisare și sunt disponibile și sisteme de tracțiune integrală și cu două roți. Prețul va crește ușor, dar nu semnificativ. Începând cu data lansării, Ford ar trebui să lanseze noul său model în a doua jumătate a anului 2021.

Everest 2022 se schimbă

Viitorul Ford Everest 2022 va introduce câteva schimbări interesante. În primul rând, este al treilea model de generație lansat în 2019. Asta înseamnă că SUV-ul Everest este un model relativ nou și Ford crede cu tărie că nu sunt necesare schimbări majore în acest moment. Conform celei mai recente scurgeri, Everest va primi caracteristici exterioare ceva mai mari și noi jante opționale din aliaj de 19 inci. Panoul frontal are mai multe accente cromate, iar bara față pare mai agresivă.

Interiorul va oferi actualizări tehnologice. Aceasta include un nou sistem de infotainment și cele mai recente ajutoare pentru asistența șoferului. Acestea fiind spuse, infotainment-ul SYNC4 este disponibil, iar Ford va introduce, de asemenea, un ecran mai mare și opțional. Pe de altă parte, aspectul cabinei este păstrat împreună cu întregul interior.

Motor diesel nou

Noul Ford Everest 2022 va introduce un nou motor diesel cu șase cilindri, precum și performanțe pe benzină hibrid plug-in. Pe de altă parte, este redus un turbodiesel cu 3 cilindri de 3,2 litri. Acestea fiind spuse, motorul diesel de 2.0 litri twin-turbo este acum motorul standard cu 210 CP și cuplu de 369 lb-ft. O transmisie automată cu 10 trepte este, de asemenea, nouă. În ceea ce privește noul motor diesel cu șase cilindri, diverse rapoarte spun că puterea va produce 250 de cai putere și un cuplu de 452 lb-ft. T.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Subaru Outback 2022
  • Nissan Murano 2022

Același motor este situat sub capota pick-up-ului Ford F-150. Grupul de propulsie hibrid este cel mai mare upgrade pentru 2022. Este un sistem de propulsie hibrid plug-in conceput pentru a oferi 361 cai putere și cuplu de 500 lb-ft. Încă așteptăm ca Ford să dezvăluie detalii despre cifrele privind consumul de combustibil.

Ford Everest 2022 niveluri și prețuri de asamblare

Ford Everest 2022 este oferit în șase nivele de echipare diferite. Echipamentul de bază este Ambiente, costă în jur de 50.000 de euro și este echipat cu un motor diesel standard de 2.0 litri. Următorul trim se numește „Trend” și costă 57.000 de euro. Mecanic este același model ca varianta de bază, dar oferă echipamente mai standard. Trend Sport costă 65.000 de euro și va adăuga un sistem 4 × 4, scaune din piele și un ecran de infotainment mai mare. Wildtrak X este echipamentul disponibil pentru 70.000 de euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)