Ford Everest 2021: specificații, preț, data lansării

Viitorul Ford Everest 2021 va ajunge din nou la dealeri. De data aceasta, producătorul de automobile Blue Oval nu va furniza actualizări majore. SUV-ul Everest se bazează pe pickup-ul Ranger de dimensiuni medii. Există încă spațiu pentru șapte pasageri în cele trei rânduri de locuri. Interiorul arată modern și oferă mult confort. În plus, cabina Everest este spațioasă și practică.

Din exterior, acest SUV arată robust. Pe de altă parte, unele părți arată elegant. Modelul 2021 a început a treia generație și a venit cu îmbunătățiri semnificative. În plus, noul Everest din 2021 va ajunge în principal ca un report. Totuși, un lucru pe care îl așteptăm cu toții este varianta Everest Raptor.

Reproiectare Ford Everest 2021

A treia generație Everest va arăta ca predecesorul său. Adică, cea mai mare parte a corpului este o amânare clară. Ford Everest 2021 nu va primi modificări majore sau actualizări. Producătorul de automobile Blue Oval furnizează mici actualizări vizuale care abia se văd. Mai multe materiale din aluminiu ar trebui să reducă greutatea totală a vehiculului. Aerodinamica este ușor îmbunătățită, dar acest SUV pare încă robust.

Carenajul frontal are acum mai multe accente cromate, iar Everestul este acum disponibil cu echipamente mai standard. În plus, unele modificări vor fi făcute în departamentul opțional. De exemplu, Ford va oferi noi jante din aliaj de 19 inci.

Amenajări interioare

În interior, un nou Ford Everest 2021 va arăta perfect. Cabina oferă literalmente tot ce ți-ai putea dori. Aceasta include o cabină spațioasă, mult spațiu pentru picioare, mult confort și multe funcții moderne. După cum probabil știți, SUV-ul Everest se bazează pe pickup-ul Ranger de dimensiuni medii. Aceste două modele vor avea multe în comun.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Ford Make E 2021
  • Ford Bronco 2021

Același tablou de bord, scaune și aspect sunt vizibile la prima vedere. Everest 2021 poate găzdui șapte persoane. Modelul de bază este echipat cu huse din țesătură și o listă lungă de funcții standard. Sistemul de infotainment SYNC3 este în curs de actualizare semnificativă și ne putem aștepta la mai multe echipamente de siguranță în 2021.

Motorul Ford Everest 2021

Dacă zvonurile sunt adevărate, Ford Everest 2021 va ajunge cu aceleași trei variante de motorizare. Un EcoBoost cu patru cilindri de 2,0 litri este standard. Poate produce 240 de cai putere și cuplu de 270 lb-ft. Opțional, este disponibil și un motor de 3,2 litri cu cinci cilindri. Această variantă de benzină produce 200 de cai putere și 340 lb-ft de răsucire. O a treia alegere pentru motor este motorina. Un patru cilindri de 2,2 litri oferă 150 de cai putere și un cuplu de 275 lb-ft. Toate cele trei opțiuni ale sistemului de propulsie sunt disponibile atât cu transmisii manuale cu 6 trepte, cât și cu transmisii automate.

Everest Raptor

După luni de speculații, Ford Everest va obține în cele din urmă versiunea sa de înaltă performanță în 2021 . Cel mai probabil, Everest Raptor va sosi la începutul anului 2021. Acest model va avea mult de-a face cu pick-up-ul Ford Ranger, probabil și cu propulsia. Exteriorul prezintă mai multe materiale din fibră de carbon și arată mai sportiv decât modelul obișnuit.

De asemenea, ne așteptăm la scaune standard din piele și cusături contrastante în interior. Spre deosebire de versiunea obișnuită cu șapte locuri, Everest Raptor oferă spațiu pentru cinci pasageri. Sub capotă, această variantă performantă va folosi un EcoBoost V6 de 2,7 litri. Acest tren de antrenare produce 325 de cai și cuplu de 385 lb-ft.

Preț și data lansării

Viitorul Ford Everest 2021 își va păstra prețul actual. Acest model pleacă de la 45.000 de euro. Panourile superioare costă peste 52.000 de euro. Cele mai noi Everest Raptor 2021 costa in jur de 60.000 de euro. Blue Oval își va lansa noul SUV mare în a doua jumătate a anului 2021.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)