Ford Escape Hybrid 2021: specificații, preț, data lansării

Toate- Noul Ford Escape Hybrid 2021 este una dintre cele mai bune opțiuni din crossover de segmentul SUV. În plus, are un sistem de propulsie hibrid, care este excelent. Cu toate acestea, Escape Hybrid oferă un consum de combustibil mai bun decât modelul Toyota RAV4 Prime. Pe de altă parte, RAV4 oferă o autonomie electrică mai bună și mai multă putere.

Vânzările noului crossover Escape vor începe în viitorul apropiat la sfârșitul anului. În timp ce Ford oferă o opțiune hibridă ușoară, o variantă hibridă plug-in ar trebui să ajungă și la dealeri. Toate nivelurile și versiunile de trim vor primi aceleași actualizări în 2021. Aceasta include diverse schimbări de stil și schimbări în interior.

Modificări Escape Hybrid 2021

 După cum tocmai am scris, toate nivelurile de tăiere Escape primesc aceleași actualizări. Ford Escape Hybrid 2021 nu diferă de la Escape normal pe benzina. Ford va oferi îmbunătățiri la mijlocul ciclului, inclusiv schimbări exterioare. În primul rând, unele caracteristici externe sunt mai mari decât înainte. Rama frontală arată mai distinctivă, iar profilul lateral pare mai ascuțit.

Platforma rămâne intactă, astfel încât crossover-ul Escape nu își schimbă dimensiunile. În plus, forma rețelei crossover este aceeași ca înainte. Cu toate acestea, Ford va avea mai multe accente cromate, faruri LED remodelate și stopuri modificate. Jantele de 18 inch sunt din nou oferite ca standard.

Specificații hibride, MPG

Fără îndoială, Ford Escape Hybrid 2021 va fi un succes instantaneu, imediat ce va sosi. Este unul dintre cele mai fiabile modele din segmentul crossover. Escape primește acum noi opțiuni de unitate hibridă. O versiune hibridă ușoară vine cu o baterie litiu-ion mai mică de 1,1 kWh. Pe de altă parte, un model hibrid plug-in va utiliza o baterie semnificativ mai mare de 14,4 kWh.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Land Rover Defender 90 2021
  • Nissan Pathfinder 2022

Datorită acestui fapt, Escape PHEV oferă aproximativ 32 de mile pe gama de conducere complet electrică. Tracțiunea față rămâne standard, astfel încât zvonurile despre sistemul AWD standard sunt false. Potrivit unor rapoarte mai fiabile, Escape PHEV va folosi un motor de 2,5 litri în combinație cu un motor electric. Potrivit Blue Oval, Escape durează aproximativ 3,5 ore pentru a se încărca complet.

Data și prețul lansării Ford Escape Hybrid 2021

Noul Ford Escape Hybrid 2021 începe la aproximativ 35.000 de euro. Mitsubishi Outlander PHEV este o opțiune bună pe acest segment și costă 37.500 de euro. Interesant este că Toyota RAV4 Prime este, de asemenea, la colț. Acest crossover va costa mai mult, dar Escape oferă un consum mai bun de combustibil.

Varianta Escape PHEV va costa mai aproape de 40.000 de euro, iar vânzările vor începe la sfârșitul anului 2021. Modelul Escape este vândut în toată lumea și este disponibil în numeroase variante de echipamente. Cu toate acestea, un sistem de propulsie hibrid este oferit pentru toate carenajele, cu excepția S și SE Sport.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)