Ford Escape 2022: specificații, preț, data lansării

Cel mai elegant SUV al Blue Oval, Ford Escape, primește actualizări suplimentare. Noul model Ford Escape 2022 este gata pentru noua aventură. Dacă nu știați că acest model a fost pe piață din 2000, a atras multă atenție pe atunci.

Pentru 2022, Ford ar trebui să introducă unele modificări și să facă acest SUV mai atractiv. În plus, majoritatea modificărilor se fac în mod natural în interior, cu o ușoară împrospătare în exterior. La fel ca în modelul actual, noul model oferă patru opțiuni de motorizare, inclusiv hibrid și hibrid plug-in.

Este Ford Escape un SUV bun?

Modelele Escape sunt foarte rezistente. În ceea ce privește designul exterior, noul Ford Escape 2022 ar trebui să mențină aceeași proporție și formă ca și cea actuală. Desigur, va exista o reproiectare majoră, dar va fi recunoscută în continuare prin grila mare și farurile în formă identică.

Carena din față a viitorului Escape imită câteva modele europene, cum ar fi noul Ford Focus și Mondeo. Designul este unic și rămâne ca celebra mașină sport Aston Martin. Noua grilă Escape stă acum puțin mai jos, cu farurile ușor stoarse care emană din colțurile superioare. Pe spate, ne putem aștepta la aceeași poziție sportivă ca și modelul actual, cu un design mic și revigorat.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Geneza GV70 2022
  • Subaru Ascent 2022

Îmbunătățiri ale cabinei

Cabina noului Ford Escape 2022 ar putea introduce câțiva tehnicieni noi. După cum probabil știți, modelul actual oferă o cabină foarte spațioasă și tehnică, cu unele defecte materiale. Cu toate acestea, pentru 2022 producătorul va remedia acest lucru și ar trebui să existe mai multă calitate. În general, modelul final suferă de mai multe panouri din plastic ieftine, inclusiv cele de pe uși și consola centrală inferioară. Evident, au rămas o mulțime de lucruri bune, iar Blue Oval oferă standard perne pentru scaune din material textil. Cu toate acestea, atunci când aleg panouri mai înalte, cumpărătorii se pot bucura de scaune convingătoare din piele sintetică sau din piele naturală din titan de calitate superioară.

Ne așteptăm la același pachet de tehnicieni ca la cel actual. Practic, modelele Entry S sunt echipate standard cu un afișaj radio de 4,2 inci și un radio AM / FM ca singurul divertisment. Cu toate acestea, dacă treceți la modelul SE, veți obține un ecran tactil mai mare de 8,0 inci, cu cea mai recentă interfață Ford Sync 3 și funcționalitatea Apple CarPlay / Android Auto. Cel mai scump și mai bine echipat Titanium are un sistem audio de 10 B&O Play, navigație și afișaj digital de citire de 12,3 inci.

Specificații Ford Escape 2022 Powertrain

La fel ca actualul Escape, cel nou oferă o gamă largă de trenuri. Modelul entry-level utilizează un motor turbo de 1,5 litri cu trei cilindri și 181 de cai. Acest model este disponibil cu tracțiune față sau integrală. Conform ultimelor rezultate, acest model a reușit să accelereze de la 0 la 60 mph în 7,7 secunde cu sistemul de tracțiune integrală.

Trecerea la o putere mai puternică de 2.0 litri cu patru cilindri turboalimentată va ajunge la 250 de cai. Datorită acestui motor puternic, modelul cu acest motor accelerează în 5,7 secunde de la testul de la 0 la 60 mph. Ambele motoare pe benzină de mai sus sunt asociate cu o transmisie automată cu opt trepte. Blue Oval oferă, de asemenea, o versiune hibridă și hibridă plug-in, constă dintr-un motor de 2,5 litri cu patru cilindri și două motoare electrice, care combinație oferă 221 CP.

Data și prețul lansării

Ford Escape 2022 va fi mai bine, si va oferi o multime de upgrade – uri. Acest model ar putea ajunge probabil la un moment dat anul viitor. La fel ca modelul actual, presupunem că prețul nu se va schimba drastic.

Actualul model entry-level costă de la 26.000 de euro și oferă un pachet excelent de echipamente standard și mai multă siguranță decât înainte.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)