Ford Escape 2021: specificații, preț, data lansării

Ford Escape 2021 va sosi , cu băuturi răcoritoare pe tot parcursul ciclului. Este una dintre cele mai bine vândute plăcuțe de identificare ale Blue Oval din motive întemeiate. Escape este a patra generație care rulează. Vine cu trei opțiuni de propulsie, iar acum este disponibilă și o variantă hibridă. Oricum, Escape echipat corespunzător oferă o rată de remorcare de top. Interiorul este foarte elegant și confortabil.

Cel mai important, Escape este o rețea crossover accesibilă. Acesta vine cu un design atractiv și dimensiuni compacte. Escape va lua Mazda CX-5, Toyota RAV4 și Honda CR-V. Versiunea europeană a Escape este disponibilă și sub denumirea „Ford Kuga”.

Escape 2021 Facelift exterior

Potrivit numeroaselor rapoarte, Ford Escape 2021 este pregătit pentru o altă răcorire din ciclul mediu. Cu toate acestea, a patra generație Escape a început recent și totul arată proaspăt. Crossoverul compact oferă un aspect expresiv și un design modern. În plus, actuala platformă globală este relativ nouă. Sporturile de evacuare, un cadru din oțel de înaltă rezistență și lucrul din aluminiu sunt superbe. Această schimbare s-a întâmplat în acel an. Motivul principal este sistemul de propulsie hibrid.

Din această cauză, arhitectura C1 a dispărut. Pe de altă parte, Escape 2021 va ajunge cu aceleași dimensiuni ca și predecesorul său. Forma este, de asemenea, exact aceeași. Ne place aspectul cadrului frontal. Grila trapezoidală arată perfect împreună cu farurile cu LED-uri. Oglinzile laterale sunt, de asemenea, noi, iar roțile de 18 inci sunt disponibile standard. Este doar un zvon pentru moment, dar Ford ar putea introduce noi culori exterioare.

Interior, spațiu de încărcare

Când vine vorba de design interior, Escape are una dintre cele mai bune cabine din segmentul SUV compact crossover. Totul din interior arată atât de luxos și modern. În plus, variantele de echipare superioare oferă lux pur. În ciuda noii platforme, va exista din nou spațiu pentru cinci pasageri. De data aceasta Ford Escape 2021 oferă cel mai bun interior până în prezent. Butoanele și comenzile sunt amplasate perfect. În plus, comenzile de pe volan sunt simple și ușor de utilizat.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Ford Explorer 2021
  • Ford Expedition 2021

Stiva din mijloc este repoziționată împreună cu Shift Leveler. Sistemul de infotainment este actualizat și ne putem aștepta la noi ajutoare de siguranță. Pentru restul interiorului, totul este păstrat în mare măsură. Chiar și așa, confortul este minunat. Scaunele cu cupă din față sunt unul dintre principalele motive. În plus, cotierele sunt mai mari decât generația anterioară Escape. Suprafața de încărcare este de 68,3 metri cubi. În general, Escape 2021 oferă suficient spațiu interior pentru un crossover compact.

Trei opțiuni de propulsie

Aceleași trei opțiuni de motor sunt disponibile din nou. Viitorul Ford Escape 2021 va oferi un EcoBoost standard cu patru cilindri de 1,5 litri. Această unitate are 180 de cai putere și un cuplu de 177 lb-ft. Un turbo cu patru cilindri de 2,0 litri este opțional și oferă 245 cai putere și 275 lb-ft de răsucire. Ambele unități sunt disponibile cu o transmisie automată relativ nouă cu 8 trepte. A treia opțiune de propulsie este un hibrid.

O variantă plug-in este echipată cu un sistem electric de 48 de volți și un generator de transmisie cu curea. Acest lucru îmbunătățește eficiența generală. Ford promite peste 100 mpg datorită unei baterii mai mari. Motorul electric ar trebui să adauge mai mulți cai, astfel încât să ne putem aștepta la o performanță și mai bună. Un autovehicul complet electric oferă 50 de mile.

Prețul Ford Escape 2021 și data lansării

Prețul pentru noul Ford Escape 2021 începe de la 25.000 de euro. Este același preț ca și modelul din 2021. Varianta de echipare SEL costă în jur de 30.500 de euro, iar modelul Titanium în jur de 36.000 de euro. O versiune hibridă plug-in costă peste 32.000 de euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)