Ford Edge 2021: specificații, preț, data lansării

Noul Ford Edge 2021 este pe cale de a introduce upgrade – uri majore. Noul model este reproiectat și include mai multe culori exterioare. Varianta Edge ST va fi de asemenea disponibilă. Această versiune performantă va obține mai multă putere și va fi cel mai rapid SUV dintr-un segment de SUV non-premium.

O altă mare inovație este o unitate hibridă. În plus, producătorul Blue Oval va oferi caracteristici de securitate suplimentare. Zvonurile despre noul nivel de trim sunt încă în jur. Cu toate acestea, nu credem că acest lucru se va întâmpla.

Proiectarea exteriorului

Viitorul Ford Edge 2021 va vedea schimbări vizuale serioase. Pe de altă parte, acest SUV își păstrează forma și dimensiunile. Ne putem aștepta, de asemenea, la noi funcții externe. Grila frontală rămâne, dar se fac mici modificări. Farurile cu LED-uri sunt complet noi și capota va avea mai multă mușchi.

Stopurile au fost modernizate, iar bare de protecție arată mai agresiv. Stilul va fi actualizat, iar Ford va oferi noi roți opționale. Edge primește mai multe benzi cromate și mai multe echipamente speciale.

Opțiuni de culoare

Acest SUV va oferi opt culori exterioare pentru 2021. Ford Edge 2021 este disponibil în culorile negru si agat rosu rubiniu. Aceste două opțiuni sunt probabil cele mai populare opțiuni în rândul clienților. Catifeaua Burgundia și Marea Baltică Verde sunt de asemenea disponibile.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Ford Expedition 2021
  • Ford Excursion 2021

Lista continuă cu Stone Grey, Blue Metallic și Ingot Silver. În cele din urmă, Edge 2021 vine cu o vopsea exterioară albă de platină.

Interior

Noul Ford Edge 2021 va primi, de asemenea, o mulțime de băuturi răcoritoare în interior. Acest SUV primește mai multe materiale de înaltă calitate și, prin urmare, confortul este mai bun. Știind că Blue Oval introduce noi tapițerii și materiale suplimentare soft-touch. Modelul Edge este un vehicul de familie perfect din mai multe motive.

Interiorul este spațios, iar spațiul de încărcare este mare. Cu toate acestea, interiorul este păstrat în mare măsură. De fapt, interiorul nu se schimbă la fel de mult ca și exteriorul. Ford va oferi mai multe sisteme de asistență și siguranță pentru șofer. Cu toate acestea, toate sistemele noi sunt opționale.

Detalii motor

Blue Oval nu oferă modificări sub capotă. Același motor EcoBoost de 2,0 litri este disponibil din nou. Această unitate cu patru cilindri poate produce până la 250 de cai putere și cuplu de 275 lb-ft. Este un motor relativ proaspăt care înlocuiește vechiul V6 de 3,5 litri.

O transmisie automată cu 8 trepte face parte din echipamentul standard. În plus, un sistem de propulsie hibrid va ajunge în 2021. Datorită acestui fapt, Edge va obține un pic mai multă putere, iar consumul său de combustibil va fi uimitor.

Ford Edge 2021 ST

Echipamentul sportiv nu mai este disponibil. Din acest motiv, Blue Oval va returna celebra versiune ST. Noul Ford Edge 2021 ST va arăta extrem de sportiv și atractiv. O variantă performantă oferă un comportament de conducere mai redus, o atitudine mai sportivă și o aerodinamică impresionantă.

Șasiul este nou și este disponibil un motor turbo de 2,7 litri. Această putere produce 335 de cai putere și cuplu de 380 lb-ft. Cu aceste numere, Edge ST devine cel mai rapid SUV din segmentul non-premium.

Prețul Ford Edge 2021 și data lansării

Prețul pentru noul Ford Edge 2021 începe de la 32.000 de euro. Este un mic salt de preț în comparație cu modelul actual. Noul Edge ST costă între 40.000 și 45.000 de euro. Cel mai nou SUV al Blue Oval va intra pe piață în a doua jumătate a anului 2021.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)