Fiat Tipo 2021: specificații, preț, data lansării

Viitorul nou Fiat Tipo 2021 ajunge în a doua jumătate a anului 2021 ca parte a generației actuale. Le vom reaminti că este pe piață de 4 ani și nu va mai exista o nouă generație de încă 4 ani. Cu toate acestea, compania a făcut o investiție semnificativă de 200 de milioane de euro în unitatea sa din Turcia.

Reproiectarea va acoperi exteriorul, modificările din interior, dar și motoarele noi cu opțiuni hibride. Vehiculul este competitiv pe segmentul C, dar scopul este de a atrage unii cumpărători din segmentul B la un preț atractiv.

Fiat Tipo 2021 în exterior și în interior

După cum am spus mai înainte, suntem undeva în mijlocul generației actuale. Modificările externe vin sub forma unei noi bare de protecție și a farurilor cu LED-uri. Cabina ar trebui să vadă un afișaj multimedia nou și mai mare, de 10,25 inci. Este puțin probabil ca noile tehnologii să coste foarte mult, deoarece este posibil să nu adauge prea mult la preț, dar vor exista noi caracteristici de securitate.

Motor Fiat Tipo 2021

Inginerii italieni anunță că scopul pentru următorul deceniu este de a-și electriza modelele. Fiat Tipo revizuit ar putea fi printre primele care primesc un propulsor hibrid. Vorbim despre motoare Firefly cu baterii de 12 V și 48 V. Oferta de lângă el trebuie să rămână actualul motor diesel MJT diesel de 1,6 litri cu 120 de cai. Este neoficial că s-ar putea adăuga un nou motor diesel, un motor MJT de 1.3L ceva mai slab.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • BMW i4 2021
  • Ford Focus RS 2021

Știrile sunt motoarele Firefly 1.0L turbo cu 100 și 120 de cai. Cea mai bună opțiune este 1,3L pentru echipamentele sportive cu 150 de cai.

Data și prețul lansării Fiat Tipo 2021

Data lansării este toamna anului 2021. Vânzările încep în luna decembrie a aceluiași an. Prețul rămâne accesibil. Nu ar trebui să existe un salt mare, deoarece Tipo rămâne singurul reprezentant italian din segmentul C. Aici nu numărăm piața crossover-ului. Alfa Romeo a anunțat, de asemenea, o „pauză de producție” pentru modelul Giuliette.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)