Dodge Ramcharger 2021: specificații, preț, data lansării

Ford Bronco ar putea obține un alt concurent. Dodge Ramcharger 2021 ar putea face o revenire mare cândva anul viitor. Ramcharger a fost un model popular în SUA între anii ’70 și ’90, concurând cu Ford Bronco și Chevy K5 Blazers. La fel ca cei doi rivali ai săi, Dodge a folosit inițial un șasiu de preluare.

Rezultatul este un SUV incredibil de spațios și un model practic cu o husă detașabilă. Acum, Ramcharger face obiectul diferitelor zvonuri. Unul dintre cele mai interesante zvonuri este revenirea, care ar trebui să aibă loc în 2021. În primul rând, sunt disponibile fotografii de redare și arată foarte interesant. Interiorul nu ar trebui să fie diferit de alte modele Dodge, iar sistemul de propulsie va fi o unitate V8 mai mare.

Ramcharger redat în 2021

Tencuielile de Dodge Ramcharger 2021 arata foarte promițătoare. Punctul de plecare pentru această redare este pickup-ul Ram 1500 Rebel. Rebel este disponibil doar într-o variantă cu două uși, dar SUV-ul Ramcharger vine cu un corp cu patru uși. Dodge ar putea opta pentru un trapa dublu din sticlă, care este disponibil și pentru pick-up-ul Rebel. Interesant este însă că fotografiile de redare arată un trapa mai mare, iar Ramcharger oferă spațiu interior suplimentar.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Toyota Urban Cruiser 2021
  • Nissan Patrol 2021

Punctul culminant al SUV-ului care ajunge este totuși geamurile spate mai mari care nu pot fi deschise. Când combinați asta cu trapa, veți obține multă lumină naturală în cabină. Desigur, unele indicii de stil sunt luate de la vehiculele Dodge sau chiar de la Jeep. În cele din urmă, Dodge ar putea urma urmele Chevy Suburban și Ford Expedition și ar putea oferi două lungimi ale ampatamentului.

Interior bazat pe Ram 1500

În interior, noul Dodge Ramcharger va oferi spațiu pentru opt persoane în 2021 . Aceasta înseamnă că o configurație de scaune pe trei rânduri este oferită standard. Credem că pick-up-ul Ram 1500 va avea un impact uriaș asupra designului cabinei.

Aceasta include un ecran tactil de 8,4 inci și un ecran opțional de 12 inci. În plus, SUV-ul Ramcharger va utiliza cel mai recent sistem de infotainment Uconnect. Datorită acestui fapt, sunt disponibile funcții precum Apple CarPlay, Android Auto, hotspot WLAN și navigare.

Speculațiile motorului

Noul Dodge Ramcharger 2021 va folosi una dintre opțiunile de propulsie ale Ram 1500. Cu toate acestea, un V6 standard de 3,6 litri nu este oferit. În schimb, Ramcharger va ajunge cu un motor pe benzină Hemi V8 mai mare de 5,7 litri. Acest sistem de propulsie poate produce 395 cai putere și cuplu de 410 lb-ft. Acest lucru ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru a muta un SUV atât de mare.

Cea mai bună parte ar putea fi sistemul hibrid eTorque al mărcii. Cu toate acestea, aceasta este o altă speculație care este puțin probabilă. Cu toate acestea, concurența cu SUV-ul Bronco necesită mișcări atât de îndrăznețe precum trenul de propulsie hibrid. În cele din urmă, un Hemi V8 de 6,4 litri împreună cu EcoDiesel V6 de 3,0 litri ar putea fi un motor opțional.

Data și prețul lansării Dodge Ramcharger 2021

Viitorul Dodge Ramcharger din 2021 va concura cu alte SUV-uri de dimensiuni mari. Asta înseamnă că prețul ar trebui să fie de aproximativ 50.000 de euro. Varianta de echipare cu cea mai mare autonomie costă cel puțin 70.000 de euro. 

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)