Dodge Journey 2021: specificații, preț, data lansării

Dodge are planuri mari pentru SUV-ul Journey. Modelul de dimensiuni medii va primi îmbunătățiri minore la sfârșitul anului viitor. Cu toate acestea, Dodge Journey 2021 va primi o zvonită versiune SRT, iar Journey va rămâne un model accesibil. Oricum ar fi, Journey este un SUV rar de trei rânduri, de dimensiuni medii, care începe sub 30.000 de dolari. După cum probabil știți, modelul 2021 va fi versiunea de nouă generație.

Știind că călătoria din 2021 nu va vedea modificări majore. Este un design proaspăt, iar interiorul arată foarte modern. Clienții pot alege între tracțiunea spate standard și tracțiunea integrală opțională. Există numeroase motoare pentru a alege, iar noul model are mai multe ajutoare de siguranță.

Dodge Journey 2021 design, platformă

Noul Dodge Journey 2021 va continua să ruleze pe platforma pe care se bazează Alfa Romeo Stelvio. Este o platformă relativ nouă, așa că Journey nu mai este un model cu tracțiune față. Călătoria va ajunge în trei niveluri: SE, Crossroad și GT. În plus, va fi oferită o versiune specială numită SRT. Datorită acestuia, vă puteți personaliza SUV-ul mediu în multe moduri în ceea ce privește designul.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Dodge Durango 2021
  • Cadillac XT5 2021

Puteți opta pentru pachetul de aspect Blacktop. Acest pachet vine cu jante de 19 inch în negru lucios, cu caracteristici exterioare întunecate. De asemenea, este disponibilă o înălțime de călătorie mai mică. În general, stilul arată agresiv, iar unele părți arată incredibil de subtil. Dodge oferă mai multe opțiuni de culoare. Călătoria are culori exterioare precum White Noise, Vice White, Billet, Pitch Black și Redline. Granit, verde măslin, gri distrugător și albastru contuz sunt de asemenea disponibile.

Caracteristici și securitate

Noua călătorie va continua să ruleze cu interiorul său pe trei rânduri. Va fi spațiu pentru șapte persoane. Viitorul Dodge Journey 2021 oferă suficient spațiu pentru picioare în primele două rânduri. Spațiul liber este generos și pasagerii mai înalți nu au probleme în SUV-ul de dimensiuni medii. New Journey oferă numeroase echipamente standard, inclusiv modelul de bază.

Cu toate acestea, variantele de echipamente superioare oferă lux real cu echipamente standard de primă clasă. Aceasta include tapițeria din piele, lambriurile din lemn și afișajele mai mari. Sistemul Uconnect este actualizat și un ecran tactil de 8,4 inci este oferit standard. Gradul de siguranță este îmbunătățit datorită noilor mijloace de siguranță. Pe de altă parte, majoritatea sistemelor noi sunt opționale.

Motor Dodge Journey 2021

Viitorul Dodge Journey 2021 va avea puține opțiuni de motorizare. Primul este un patru cilindri de 2,4 litri. Este un motor standard care produce 180 de cai putere și cuplu de 170 lb-ft. A doua alegere a motorului este opțională și este un V6 de 3,6 litri.

Acest dispozitiv puternic oferă 305 cai putere și cuplu de 280 lb-ft. Unele zvonuri sugerează o nouă opțiune de propulsie. Un MultiJet de 2,0 litri este cel mai probabil rezultat. În timp ce acest motor oferă aproximativ 180 de cai, precum motorul de bază, acesta oferă un consum mai bun de combustibil.

Dodge Journey SRT

Dodge Journey 2021 SRT este unul dintre modelele cele mai anticipate în dimensiuni medii segmentul SUV. Este o variantă performantă, care arată mai sportivă și mai agresivă. Versiunea SRT are baraje de aer mai mari, faruri noi cu LED și aerodinamică excelentă. În interior veți găsi scaune din piele, embleme SRT, un volan sportiv și cusături de contrast.

Un Hemi V8 de 6,4 litri este disponibil sub capotă. Acest motor livrează până la 475 cai putere și cuplu de 470 lb-ft. Potrivit unor rapoarte de încredere, Journey SRT va accelera de la 0 la 60 mph în 4,4 secunde.

Preț și data lansării

New Journey va fi disponibil de la comercianții cu amănuntul în a doua jumătate a anului 2021. În ciuda unor modificări, Dodge Journey din 2021 va costa puțin mai mult.

Cu toate acestea, Journey este unul dintre puținele SUV-uri de trei rânduri de dimensiuni medii care încep cu mai puțin de 25.000 de euro. Noul model costă în jur de 25.500 de euro. Conform zvonurilor, versiunea SRT va costa cu siguranță peste 40.000 de euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)