Dodge Journey 2021: specificații, preț, data lansării

Noua generație Dodge Journey vine. Dodge Journey 2021 vine cu numeroase upgrade – uri și băuturi răcoritoare. În plus, acest SUV pe 3 rânduri primește noi culori exterioare și sunt pregătite variante precum RT și SXT. Călătoria este de înaltă calitate și include atât design exterior, cât și interior. În plus față de configurația cu tracțiune integrală, există două opțiuni de propulsie. Puternic, fiabil și sigur, Journey are un interior minunat și o gamă largă de caracteristici standard.

Dodge Journey 2021 va concura în segmentul SUV de dimensiuni medii , iar modelul de intrare vor vedea numeroase modificări. A doua generație are un design exterior mai bun, care arată mai atrăgător, iar interiorul va fi cel mai bun încă. Nu vor exista actualizări sub capotă și mulți vor spune că nu sunt necesare alte îmbunătățiri de performanță.

Dodge Journey 2021 primește o nouă platformă

Noul Dodge Journey 2021 se bazează pe Alfa Romeo Stelvio și va rula pe aceeași platformă. Datorită noii platforme, Journey se schimbă de la configurație cu tracțiune față în spate. Două modele au, de asemenea, același motor, dar vom reveni la asta mai târziu. Noul model va vedea o mulțime de băuturi răcoritoare din exterior. La început, noul Journey va arăta mult mai agresiv decât modelul actual. Performanțe de conducere mai mici, faruri și bare de protecție noi, precum și noi culori exterioare sporesc agresivitatea acestui SUV.

De asemenea, ne plac noile linii de caractere care sunt mai clare, iar ridurile sunt strălucitoare. Acest SUV are o lungime de 192,4 inci și arată mai mare decât este de fapt. Cu toate acestea, Journey este mai mare decât majoritatea concurenților săi. Noul model va primi mai multe rame cromate, în principal în jurul grilei reticulate și a jantelor din aliaj de aluminiu. Modelul de bază vine cu aliaje de 18 inci, în timp ce varianta RT adaugă jante de 19 inci. Modelul Crossroad oferă șine de acoperiș, roți opace și plăci artificiale de protecție antiderapantă. O cameră de marșarier este standard pe modelul care ajunge.

Design interior Dodge Journey 2021

Dodge Journey 2021 este un SUV de dimensiuni medii pe 3 rânduri , care poate găzdui șapte persoane. Primele două rânduri oferă mult spațiu pentru picioare, chiar și pentru adulți, dar al treilea rând este doar pentru copii. Scaunele din piele sunt opționale la modelul de bază și standard la nivelurile superioare de finisare.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Dodge Durango 2021
  • Dodge Durango 2021

Sistemul de infotainment Uconnect este de ultimă generație și are un ecran tactil standard de 8,4 inci. Acest dispozitiv este situat în mijlocul tabloului de bord. Comenzile și butoanele sunt clare, ușor de utilizat și accesibile șoferului.

Opțiuni de securitate

Evaluarea de siguranță Dodge Journey 2021 este printre cele mai bune din segment. Noul Journey oferă frânare antiblocare, tracțiune și control al stabilității. oferă sistem de frânare antiblocare, control al tracțiunii și stabilității. Vor fi instalate airbag-uri suplimentare, iar majoritatea sistemelor actuale de siguranță vor deveni standard în viitor. Spațiul de încărcare este generos, în mare parte datorită flexibilității și caracterului practic al Journey. Locurile al doilea și al treilea rând se pliază plat pentru a lăsa mai mult spațiu în spate. Datorită acestui fapt, puteți stoca cu ușurință articole mai lungi.

Motorul Dodge Journey 2021, consumul de combustibil și sarcina remorcii

Dodge Journey 2021 va folosi două variante de motorizare. Cu toate acestea, motoarele noi sunt probabil. Dodge și Fiat vor opta din nou pentru patru cilindri standard de 2,4 litri. Motorul opțional este un V6 de 3,6 litri. Transmisia standard este ușor modernizată și produce 180 de cai putere și cuplu de 170 lb-ft. Economia de combustibil este de 20 mpg în oraș și de 26 mpg pe autostradă. O transmisie automată cu 6 trepte este disponibilă cu sistemul de propulsie standard.

V6-ul opțional de 3,6 litri este, de asemenea, în curs de resetare. Datorită acestui fapt, V6 va avea încă 20 de cai putere și va produce acum până la 305 cai și cuplu de 280 lb-ft. Evident, motorul mai mare are un kilometraj mai redus, iar acest grup de propulsie oferă 22 mpg. Tracțiunea integrală este standard pe acest motor, iar Journey poate ajunge până la 2.500 de lire sterline.

Motorul MultiJet de 2,0 litri al SUV-ului Freemont ar putea intra și în producție, dar nu știm cum motorul diesel va câștiga un punct de sprijin pe piețe. Motorul MultiJet oferă 140 de cai putere și 230 lb-ft de viraje. Una dintre cele mai mari schimbări ale Dodge Journey 2021 va fi celebra platformă Giorgio. Datorită acestei platforme, Journey își va schimba tracțiunea de la tracțiunea față actuală la tracțiunea spate. Introducerea unei noi platforme înseamnă, de obicei, un nou sistem de propulsie. Deci, ne așteptăm ca Dodge să scoată cel puțin o unitate nouă. Unele speculații sugerează că 2,9 litri, cu șase cilindri turbo, vor începe producția și vor genera până la 500 CP.

Prețul și data lansării Dodge Journey 2021

Viitorul Dodge Journey 2021 va sosi în a doua jumătate a anului 2019 și va vedea o ușoară creștere a prețului. Acest model este fabricat în Italia în aceeași fabrică ca și Alfa Romeo Stelvio. Prețul pentru modelul de bază începe de la aproximativ 20.000 de euro. Panourile superioare precum RT, SXT și Crossroad sunt între 24.000 și 32.000 de euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)