Dodge Durango 2021: specificații, preț, data lansării

Dodge Durango 2021 este un SUV de dimensiuni medii , care oferă capabilități SUV și stiluri de conducere ale unei mai mici, full-size SUV. Un model foarte unic, cu performanțe excelente, iar noul model SRT este și mai puternic. Prețul nu este atât de accesibil, dar nu veți găsi un model la fel de unic ca Durango. Interiorul combină, de asemenea, aspectul și caracteristicile unui SUV mai mic. În general, lista concurenților este foarte lungă, deoarece acesta este un SUV de dimensiuni medii care poate trage ca băieții mari.

Dodge Durango 2021 este un popular SUV de familie cu trei rânduri cu o mulțime de spațiu interior, se pare modern și confort este mare. Noul model va primi unele upgrade-uri și, în general, cele mai recente băuturi răcoritoare sunt mai mult decât binevenite.

Dodge Durango 2021 arată mai agresiv

Pentru lansare, Dodge Durango din 2021 va arăta foarte agresiv, chiar și modelul de bază. Exteriorul poartă o mulțime de linii curate și elegante, iar partea frontală adaugă faruri LED cu accente superbe. Grila reticulului frontal este mărită și puteți opta pentru grila cromată sau pentru culoarea mașinii.

Partea din spate are un hayon mai lat cu lumini LED roșii care arată uimitor mai ales pe timp de noapte. Dacă sunteți un fan al cromului, vă va plăcea noul Durango, deoarece există o mulțime de el. De la modelul SXT de bază până la modelul Citadel, cromul este peste tot.

Pe laterale, jantele din aliaj de aluminiu de 18 inci sunt standard și puteți opta pentru roțile opționale de 19 sau 20 inci. În plus, hayonul electric și trapa sunt, de asemenea, standard. Pachetele de aspect și cuplajul receptorului opțional de clasa IV sunt disponibile opțional. Modelul SRT oferă până la 11 culori exterioare diferite, cu culori roșii și gri disponibile în diferite nuanțe. În plus, sunt disponibile și culori alb și negru.

Interior Dodge Durango 2021

Interiorul noului Dodge Durango 2021 se află într-o ligă proprie. Nu este cel mai bun interior vreodată, dar probabil în segmentul său. Totul din interior este de înaltă calitate, de la design până la tapițerie și accesorii. Desigur, vorbim despre modelul de bază, iar modelele Citadel de cea mai înaltă gamă sunt la un nivel complet diferit.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Infiniti QX30 2021
  • Dodge Journey 2021

SUV-ul Durango are 3 rânduri de scaune și fiecare model oferă alegerea între bancă și scaunele căpitanului din al doilea rând. Toate cele trei linii sunt ușor accesibile, inclusiv a treia. Spațiul de încărcare este mare, scaunele din al treilea rând sunt pliate. Dacă doriți să păstrați articole mai lungi, chiar și scaunul pasagerului poate fi pliat plat.

Este disponibil ecranul tactil de 7,0 inci

Dodge oferă, de asemenea, un nou sistem Uconnect și este unul dintre cele mai bune sisteme din acest moment. Este disponibil un nou ecran tactil de 7,0 inci, cu o grafică frumoasă și o interfață ușor de utilizat. De asemenea, acceptă Apple CarPlay și Android Auto. Radio AM / FM / CD este standard, la fel ca și Bluetooth, radio prin satelit Sirius, control climatic în 3 zone și volan înclinabil / telescopic.

Scaunele din piele nappa sunt, de asemenea, standard, motiv pentru care modelul de bază este atât de luxos. Dacă doriți mai mult lux, puteți opta pentru afișajul LCD opțional între afișaje, un pachet tehnologic și un pachet de securitate.

Detalii motor Dodge Durango 2021

Dodge Durango 2021 oferă două opțiuni pentru sistemul de propulsie , plus unul exclusiv la modelele SRT. Motorul de bază este un V6 de 3,6 litri care poate produce până la 293 cai putere și cuplu de 295 lb-ft. Tracțiunea pe spate este standard, iar consumul de combustibil este de 19 mpg în oraș și de 26 mpg pe autostradă.

Adăugarea unui sistem opțional de tracțiune integrală vă oferă ratinguri de 18/25 mpg. V8-ul opțional de 5,7 litri are mai multă putere, dar consumul de combustibil este mai mic. Acest V8 produce 360 ​​de cai și 390 lb-ft de viraje. Economia de combustibil este de 14 mpg în oraș și 22 mpg pe autostradă. Ambele motoare sunt disponibile cu o transmisie automată cu 8 trepte.

Performanța și capacitatea de remorcare a modelului SRT

Modelul Dodge Durango 2021 SRT orientat spre performanță este echipat cu un V8 de 6,4 litri. Acest motor poate produce 475 cai putere și cuplu de 470 lb-ft. 13 mpg în oraș nu este atât de promițător, dar acest dispozitiv este totul despre putere.

Cu acest V8, modelul SRT poate ajunge până la 8.600 de lire sterline, ceea ce este mult pentru un SUV de dimensiuni medii. Tracțiunea integrală este standard pe acest model.

Dodge Durango 2021 preț și data lansării

Prețul pentru viitoarea Dodge Durango 2021 din acest an va fi de puțin peste 30.000 de dolari. Prețul include modelul de bază cu tracțiune spate. Tracțiunea integrală costă încă 800 de euro. Modelele GT, Citadel și R / T costă între 35.000 și 42.000 de euro, în timp ce Durango SRT are un preț de 60.000 de euro.

Un Dodge Durango 2021 bine echipat cu grupul propulsor V8 opțional ar putea fi disponibil la aproximativ 47.000 de euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)