Dodge Challenger 2021: specificații, preț, data lansării

În comparație cu concurenții săi, noul Dodge Challenger din 2021 poate să nu aibă capacitatea de a întoarce virajele, dar contează cu confort, practicitate și manevrabilitate superioare. Repere includ o interfață excelentă cu ecran tactil, o plimbare relativ lină, un nivel ridicat de personalizare, un spațiu pentru adulți, motoare puternice, 707 Hellcat și o mulțime de funcții standard, chiar și pentru modelul de bază. Data lansării a fost stabilită pentru primul trimestru al anului 2021.

Unele modificări minore și funcții noi sunt instalate pentru 2021, inclusiv, dar fără a se limita la noi opțiuni de biciclete și echipamente. Culoarea Plum Crazy a revenit și pentru modelul 2021. Dacă vă gândiți să obțineți unul, iată ce trebuie să știți: este cea mai hyped american muscle car de astăzi. calareste si se simte rafinat; și este cea mai mare parte a mașinii care combină designul modern și clasic. În mod surprinzător, s-ar putea să nu fie cel mai agil.

Challenger a reușit să rămână un hit popular de când a debutat în urmă cu aproape șapte ani. În opinia noastră, cel mai atrăgător aspect al Challenger-ului este caracterul practic și nu neapărat atractivitatea sa evidentă sau stilul carului muscular. Adulții se pot încadra confortabil pe bancheta din spate, ceea ce este o raritate pentru mașinile musculare.

Fronturile funcționale și tehnologice sunt pline de fronturi noi și îmbunătățite, de la confort, confort, securitate de înaltă tehnologie până la articole de divertisment. Chiar și V6 impresionează prin cifrele sale superioare de consum de combustibil.

Aici puteți vedea o mașină care este confortabilă în aproape orice situație, de la mersul la școală pentru copiii voștri până la participarea la un concurs de burnout până la conducerea simplă a țării.

Culori exterioare și imagini interioare – Dodge Challenger 2021

SXT este echipat cu un scaun al șoferului cu șase direcții, faruri automate, intrare și aprindere fără cheie, control automat al climatizării (cu două zone), jante de 18 inch, garnituri din piele în două nuanțe și garnituri de înclinare. și volan telescopic, telefon Bluetooth și conectivitate audio, lumini de rulare cu LED-uri, orificii de spate, scaune spate rabatabile 60/40, cruise control, suprafață cu ecran tactil de 5 inch, slot pentru card SD, port USB, volan din piele, oglinzi încălzite, suplimentar audio -Socket și o oglindă retrovizoare cu reglare automată.

Când alegeți Cold Weather Group, veți obține caracteristici suplimentare, cum ar fi palete de schimbare a volanului, un sistem de sunet premium cu șase difuzoare, un raport mai scurt al punții spate și un alternator mai puternic.

R / T se distanțează de lista de funcții SXT cu oglinda retrovizoare, spoilerul hayonului, frâne îmbunătățite și roți de 20 inch.

Urmează carenajul R / T Shaker, care este echipat cu scaune tapițate speciale din piele bicoloră, caracteristici Super Track Pak și o admisie mai mare de aer rece.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Nissan Juke 2021
  • Bugatti Chiron 2021

R / T Scat Pack se bazează pe carenajul R / T Shaker și are un volan sport încălzit, anvelope de performanță Brembo, o evacuare îmbunătățită și un 392 V8 mai mare.

Dacă optați pentru versiunea Plus a carenajelor de mai sus, veți obține lumini de ceață, o suprafață cu ecran tactil de 8,4 inci, o cameră retrovizoare, satelit și radio HD, un volan servodirecție, tapițerie din piele și jante de 20 inci.

Încă alături de noi? Super Track Pak, disponibil opțional, are un computer de bord, optimizare a performanței, un raport de ax mai scurt, roți de 20 inch și un temporizator de 0-60.

Specificații motor – Dodge Challenger 2021

SXT este echipat cu un motor V6 de 3,6 litri care dezvoltă 305 cai putere și cuplu de 268 de lire sterline. Tracțiunea pe spate este standard, la fel ca și transmisia automată cu opt trepte. Toate modelele R / T sunt echipate cu un motor V8 de 5,7 litri care oferă cuplu de 410 kilograme și 375 cai putere.

Un motor V8 de 6,4 litri cu 485 cai putere și cuplu de 475 de lire sterline este instalat sub capota carenajelor Scat Pack și SRT 392.

Dacă performanța se află în partea de sus a listei de priorități, V8 de 6,2 litri cu o putere de 707 cai putere și cuplu de 650 de lire sterline este cel mai bun pariu.

Preț Dodge Challenger 2021 data lansării

Dodge Challenger 2021 este oferit spre vânzare pentru un pret de 26,995 euro. Așteptați ca data lansării vehiculului să fie cândva în primul trimestru al anului viitor.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)