CITROEN DISPATCH 2021: date tehnice, preț, data lansării

Marca Noul Citroen Dispatch 2021 va fi electrice. Această camionetă va primi diverse îmbunătățiri, dar versiunea sa complet electrică este punctul culminant. Citroen planifică un confort mai bun și va alege, de asemenea, să reproiecteze exteriorul. Modelul Dispatch a fost orice altceva decât o duba unică în ultimii ani. Era foarte asemănător cu fratele său Peugeot Expert și foarte asemănător chiar și cu Toyota Proace.

Acum, Citroen va încerca în cele din urmă să ofere un aspect complet nou, care face Dispatch mai unic. În plus față de un confort mai bun, interiorul ar trebui să primească mai multă tehnologie și ratinguri de siguranță mai ridicate. În general, este un moment interesant înainte de Dispatch Van și iată la ce să ne așteptăm de la acest model în viitor.

Viitorul Citroen Versand 2021 este disponibil în trei lungimi diferite. Cu toate acestea, există o singură înălțime a acoperișului pe care o puteți cumpăra. Citroen oferă, de asemenea, trei niveluri de finisare. Totul începe cu Dispatch X entry-level și se termină cu Dispatch Enterprise Plus cu cea mai mare gamă. Toate cele trei versiuni primesc modificări diferite. Desigur, vorbim despre reproiectarea exteriorului. Citroen este în sfârșit gata să livreze ceva complet nou și unic. Având în vedere acest lucru, furgonului de expediere i s-a oferit un nou panou frontal. 

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Chrysler Voyager 2021
  • Honda Odyssey Hybrid 2021

Vă puteți aștepta la accente cromate suplimentare în jurul grilei. Aceeași grilă devine de calitate superioară și mai mare. În plus, sunt oferite standard faruri noi. Această autoutilitară va avea panouri noi și chiar și partea din spate va fi modificată semnificativ. Modelul actual se bazează pe EMP2 sau Efficient Modular Platform 2. Nu știm dacă Citroen va introduce o nouă arhitectură sau o va modifica pe cea actuală.

Aceeași poziționare a motorului

Echipamentul de bază va continua să funcționeze cu motorina de 1,6 litri. Acest motor are o putere de 95 CP și este echipat cu o transmisie manuală cu 5 trepte. De asemenea, puteți încărca o transmisie automată opțională. A doua versiune a unui diesel de 1,6 litri are o putere mai mare și o putere de 115 CP. Cu toate acestea, acest dispozitiv funcționează doar cu o transmisie manuală dintr-un anumit motiv.

Cea mai populară alegere a motorului este motorul opțional diesel de 2,0 litri. Este disponibil în trei versiuni diferite: 124 CP, 150 CP și 176 CP. Cea mai puternică performanță se obține, de asemenea, cu transmisie automată și palete montate pe volan.

TRANSPORT CITROEN COMPLET ELECTRIC

Conform ultimelor rapoarte, Citroen intenționează să introducă trei vehicule electrice noi. Citroen Dispatch 2021 este unul dintre modelele care vor fi electrificate. Vehiculele electrice vor intra pe piață până în 2021.

Potrivit producătorului, transportul complet electric oferă un nivel ridicat de confort și netezime. Vor exista două dimensiuni ale bateriei cu game diferite. O baterie de 50 kWh oferă o autonomie de 124 mile. În plus, varianta de 75 kWh ar trebui să ofere o autonomie de aproape 200 de mile.

CITROEN SHIPPING 2021 DATA DE ELIBERARE ȘI CONCURENȚA

Segmentul de utilitare de dimensiuni medii este foarte puternic, dar și foarte confuz. Noul Citroen Dispatch 2021 este , de asemenea , o dubă de dimensiuni medii , care va introduce numeroase noutăți în lunile următoare. Volkswagen Transporter și Mercedes-Benz Vito sunt cei mai probabili concurenți în acest moment. Citroen va lansa un nou camion prin corespondență la sfârșitul acestui an.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)