CHRYSLER VOYAGER 2021: date tehnice, preț, data lansării

Conform ultimelor rapoarte, noul Chrysler Voyager din 2021 nu va arăta așa cum credeam mulți dintre noi. Nu cu mult timp în urmă, Chrysler a făcut un pas ciudat cu noul Voyager. Acest model a fost destinat să înlocuiască microbuzul Pacifica entry-level. Multe surse de încredere au spus că Voyager ar arăta la fel ca actualul Pacifica. Cu toate acestea, acest lucru nu se va întâmpla.

Oricum, noul Pacifica va avea un lifting major, iar aceste modificări nu vor fi disponibile pe Voyager. Cel mai probabil, interiorul va diferi și de ceea ce se aștepta toată lumea. Opțiunile de propulsie sunt încă un mister. Noul Voyager va fi pus în vânzare în această vară.

Chrysler a confirmat practic că Pacifica și Voyager vor avea fețe diferite. Noul Chrysler Voyager 2021 va păstra designul actual, în timp ce minivan Pacifica va primi un facelift mai dramatic. În plus, Voyager nu oferă nicio inovație de la Pacifica. Unii oameni cred că aceasta este o idee nebună.

Pe de altă parte, aceasta este o modalitate excelentă de a separa monovolumul premium de ceva mai ieftin. În plus, cumpărătorii Pacifica vor fi mai dispuși să-și deschidă bagajele. În general, noul Voyager din 2021 va înlocui nivelul de finisare Pacifica LX și va fi o opțiune mai ieftină.

VOYAGER VS. PACIFICA – INTERIOR

Povestea depășește designul exterior. Viitorul Chrysler Voyager 2021 va pleca, de asemenea, de la Pacifica în ceea ce privește designul interior și ingineria. Pacifica primită va primi, de asemenea, tehnologie suplimentară și alte îmbunătățiri interioare. Pe de altă parte, Voyager nu va fi nici pe departe în 2021. Pentru comparație: Pacifica are un ecran de infotainment de 10,1 inci, iar variantele de echipare superioare au tapițerie din piele nappa de înaltă calitate.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Opel Combo Life 2021
  • Citroen Dispatch 2021

În plus, este de așteptat o reproiectare a consolei centrale. Un ecran tactil de 7 ”este oferit pentru Voyager, împreună cu tapițeria de bază din țesături. Cu toate acestea, majoritatea funcțiilor premium sunt disponibile exclusiv. Aceasta include, de asemenea, funcții tehnice și ajutoare pentru asistența șoferului.

SPECIFICAȚII MOTOR

Cel puțin ceva va fi la fel ca modelul Pacifica. Chrysler Voyager 2021 va folosi aceeași și fiabilă motor V6 de 3.6 litri. Această unitate puternică produce 287 de cai putere și un cuplu de 267 lb-ft. Este disponibilă o transmisie automată cu 9 trepte, iar Voyager va asigura cu siguranță o călătorie foarte lină. În plus, noul sistem AWD de vectorizare a cuplului Pacifica va fi disponibil la Voyager.

Datorită acestui fapt, noua configurație va furniza energie tuturor celor patru motociclete, dacă este necesar. În plus, întreaga putere poate fi transferată doar pe roțile din spate. Noul minivan Voyager accelerează de la 0 la 60 mph în 7,6 secunde. Poate trage aproape 3.600 de lire sterline și va folosi o transmisie automată cu 9 trepte.

PREȚUL ȘI DATA DE ELIBERARE A CHRYSLER VOYAGER 2021

Dacă trebuie să alegeți între Pacifica sau Chrysler Voyager 2021 , Pacifica este o opțiune mult mai bună. Minivanul Voyager costă mai puțin de 30.000 de euro. În plus, acest model va ajunge înainte de Pacifica în această vară.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)