Chrysler Aspen 2021: specificații, preț, data lansării

Legendarul Chrysler Aspen 2021 este pe cale să revină . Conform ultimelor rapoarte, noul model va ajunge în acest an. Cu toate acestea, din cauza focarului Covid-19, credem că data lansării ar putea fi amânată pentru anul viitor. Grupul FCA publică doar câteva dintre desene și credem că SUV-ul următoarei generații va fi frumos și modern. După cum probabil știți deja, Chrysler Aspen nu era cel mai bine vândut SUV din Germania de atunci. Cu toate acestea, producătorul speră că acest model poate fi reînviat în viitorul apropiat.

În ceea ce privește designul, viitorul Aspen va arăta foarte atractiv și, după cum putem vedea, va împărtăși multe lucruri cu celebrul Dodge Durango. Sperăm că va oferi o cabină mai spațioasă și va introduce cu siguranță un interior mai bun.

Detalii exterioare Chrysler Aspen 2021

Viitorul Chrysler Aspen 2021 va fi un SUV mai atractiv și mai elegant decât modelul Durango. Cu toate acestea, deoarece ambele modele au aceleași elemente fundamentale, ne putem aștepta la multe asemănări. În general, viitorul SUV va primi materiale mai ușoare decât Durango și, datorită acestui nou SUV, va fi mai ușor. Chrysler va introduce, de asemenea, o aerodinamică mai bună, care va afecta cu siguranță consumul de combustibil.

În plus, viitorul SUV va fi extrem de modern și va avea o fațadă frontală care include o grilă similară cu modelul F-Pace. Pentru a rămâne competitiv, Aspen va folosi faruri LED, bare de protecție puțin mai mari și roți noi, elegante.

Interior de lux

Noul Chrysler Aspen 2021 este SUV – ul care oferă o cabină modernă și elegantă. Spre deosebire de modelul anterior, noul model primește mai multe funcții și actualizări. În plus, cabina devine mai de lux și acest SUV pe trei rânduri are un aspect excelent în interior.

Unul dintre punctele culminante ale precedentului Chrysler Aspen a fost cabina sa spațioasă. Deci, ne putem aștepta la același lucru cu cel nou. Potrivit unor zvonuri, viitorul model poate vedea unele modificări, inclusiv o cabină de pilotaj virtuală și materiale de calitate mai bună. În plus, va veni cu siguranță cu cel mai recent sistem de infotainment, Apple CarPlay, suport Android Auto și o listă îmbunătățită de funcții de asistență a șoferului.

performanţă

În ceea ce privește performanța, noul Chrysler Aspen 2021 va fi alimentat de câteva opțiuni de motor. În versiunea de bază, noul model va folosi aceeași unitate Pentastar V6 de 3,6 litri puternică și cunoscută. Cu toate acestea, în acest moment nu avem informații cu privire la faptul că acest motor va fi stimulat și va livra mai mulți cai decât înainte. Varianta actuală cu același motor face 287 cai putere și 262 lire-picioare. Acest model folosește și o transmisie automată cu 9 trepte.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Nissan Rogue Sport 2021
  • GMC Yukon 2021

Configurarea hibridă plug-in a Pacifica ar putea fi, de asemenea, următoarea opțiune. Acest sistem combină un motor de 3,6 litri cu două motoare electrice. Acest model are, de asemenea, o baterie de 16 kWh sub platforma din spate.

Prețul și data lansării Chrysler Aspen 2021

Noul SUV pe trei rânduri al companiei, Chrysler Aspen 2021, revine cu stil. Acest model va fi mai bun și mai atractiv ca aspect. De asemenea, va fi disponibil pentru cumpărare mai târziu în acest an.

În ceea ce privește prețul, nu avem cifre exacte, dar acesta va proveni din unele zvonuri care sunt puțin sub 50.000 de euro. Noul model emblematic al Chrysler, Aspen, va fi prezentat mai târziu în acest an, în timp ce vânzările ar putea începe la începutul anului 2021.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)