Cadillac XT7 2021: specificații, preț, data lansării

Cadillac a intrat târziu în segmentul SUV-urilor cu vânzare rapidă cu modelul compact XT5, dar marca a extins recent gama cu XT4 mai mic și XT6 de dimensiuni medii mai mari. Pentru anul de model 2021, va fi oferită și o Cadillac Escapade de dimensiuni mari, puternic reproiectată, cu un al treilea rând mai spațios, o capacitate de încărcare mai mare și cele mai recente caracteristici tehnologice, inclusiv până la cinci ecrane în cabina ultra-bogată. Cu toate acestea, divizia de lux a General Motors ar putea continua, în curând, să-și extindă portofoliul de SUV-uri, dacă speculațiile despre un nou model Cadillac XT7 2021 se vor dovedi a fi corecte.

Rapoartele sugerează că un nou model XT7 ar putea fi primul SUV crossover în stil coupe al mărcii, derivat de la noul Cadillac XT6. Modelul trebuia să împartă multe componente și echipamente cu cel mai recent model SUV al mărcii, care este condimentat cu o linie de acoperiș mai seducătoare, cum ar fi un coupe.

Cu toate acestea, Cadillac nu a comentat zvonurile despre noul SUV crossover în stil coupe. De asemenea, versiunea prototip nu a fost recunoscută pentru a susține afirmațiile privind sosirea sa.

Cadillac XT7 2021: design

Un Cadillac XT7 2021 încă neconfirmat în stil coupe nu ar trebui să fie departe de cartea de design a mărcii, așa cum sugerează rapoartele. Modelul ar trebui să aibă același limbaj de bază și de proiectare ca și XT6. Două modele ar trebui să aibă, de asemenea, o amprentă similară.

La fel ca primul SUV al mărcii, XT5 și noul XT6, un XT7 mai sportiv ar trebui să preia platforma C1XX a mărcii. Această versiune încrucișată a platformei E2XX a înlocuit platformele Theta și Lambda și a sprijinit mici dimensiuni medii pentru SUV-uri mari GM, cum ar fi GMC Acadia, Chevy Blazer, Chevy Traverse și Buick Enclave.

Din punct de vedere vizual, XT7 neconfirmat ar trebui să adopte elemente stilistice similare cu modelul XT6 proaspăt. Este noul limbaj de stil al mărcii, prezentat de elegantul model de concept Escala. Partea din față a modelului ar trebui să preia grila subțire, în formă de scut, a mărcii, care este flancată de farurile subțiri și împodobită de iluminarea tipică verticală cu LED. Capătul frontal ar trebui să obțină și o bara de protecție frontală mai ascuțită.

Noul XT7 2021 ar trebui să stea cu un profil sportier datorită linia plafonului în stil coupe. Modelul folosește, de asemenea, anumite stiluri de biciclete.

Partea din spate a modelului ar trebui să aibă stopuri verticale similare în combinație cu o bara spate mai sportivă în comparație cu modelul XT6.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Range Rover Velar 2021
  • Nissan Frontier 2021

Interior, echipament:

Cabina lui Cadillac XT7 2021 ar trebui să folosească, de asemenea, o rețetă similară cu modelul XT6, cu excepția faptului că se schimbă într-un spațiu liber pentru un aspect mai sportiv.

Modelul ar trebui să aibă același design de linie ca modelul XT6 proiectat confortabil și mostre similare de material. Modelul XT6 ar trebui să aibă mai multe detalii sportive suplimentare, inclusiv o opțiune de scaune mai sportivă. Modelul va folosi finisaje din piele moale, amestecate cu accente din fibră de carbon și lemn în clasele superioare, când modelul va intra pe piață, după cum sugerează rapoartele. 

XT7 2021 va , de asemenea , primi cele mai noi tehnologii și siguranța echipamentului la sosire. Fiecare versiune a modelului are cel puțin un ecran tactil de 8 inch cu compatibilitate pentru smartphone. Setul de siguranță standard include sisteme precum frânarea automată de urgență, senzori de parcare, monitorizarea punctului mort și avertizarea de ieșire a benzii.

Cadillac XT7 2021: performanță

Cadillac XT7 2021 ar trebui să aibă aceeași bază ca și modelul XT6, dar să fie echipat cu o suspensie sport și un sistem de frânare îmbunătățit.

În ceea ce privește opțiunile motorului, XT7 ar putea folosi o unitate V6 de 3,6 litri care se află sub capota XT6. Motorul scoate 310 cai putere și 271 lb-ft de cuplu sub capota SUV-ului Cadillac de dimensiuni medii, convențional. Ar putea fi de asemenea utilizat un motor turboalimentat de 2,0 litri cu patru cilindri modernizat la o putere mai mare decât XT5. Cadillac ar putea crește, de asemenea, performanțele modelului cu configurarea hibridă. Modelul ar putea folosi și un motor turbo 4 de 2,7 litri cu o putere de peste 300 CP. Indiferent de motorul utilizat, transmisia automată cu 9 trepte va fi în amestec.

Cadillac XT7 2021: lansare, preț

2021 Cadillac XT7 ar putea fi lansat cândva în 2021, așa cum sugerează raportul. Când modelul ajunge pe piață, prețul ar trebui să fie puțin peste 50.000 de euro.

Cadillac nu a comentat încă posibilitatea lansării unui nou SUV în stil coupe. Fără un prototip reperat încă pe stradă, o introducere pentru anul model 2021 pare ireală.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)