Cadillac XT6 2021: specificații, preț, data lansării

Noul Cadillac XT6 2021 este un SUV cu trei rânduri perfect echilibrat, care ajunge cu o mulțime de băuturi răcoritoare. Acest SUV de lux se află între SUV-ul crossover XT5 pe 2 rânduri și un model de dimensiune completă Escalade pe 3 rânduri. XT6 este popular în întreaga lume și oferă un design de primă clasă și mult lux în interior.

Interiorul ar trebui să ofere un confort și mai bun decât XT5 și există mai multe funcții de asistență a șoferului. La fel ca modelul primei generații, noul model va continua să fie disponibil cu un V6 de 3,6 litri care produce 310 cai.

Cadillac XT6 2021 facelift exterior

Viitorul Cadillac XT6 2021 va fi reproiectat din exterior. Majoritatea părților rămân aceleași și singurele modificări vizibile sunt la rama frontală. Grila cunoscută în formă de scut reproiectată și farul orizontal sunt mai atractive datorită aspectului mai clar. Vedem și o bară de protecție mai agresivă. În orice caz, acest model împărtășește multe caracteristici de design cu omologii săi crossover SUV, XT4 și XT5.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Cadillac XT4 2021
  • BMW X4 2021

Există un design similar pe spatele modelului XT6 ca înainte. Este livrat cu un stop remodelat care arată mai vizibil datorită utilizării iluminatului cu LED-uri. Dimensional, acest SUV vine cu un ampatament care măsoară 112,8 inci. La alegerea modelelor sportive, cumpărătorii primesc o rețea neagră cu o structură din plasă, o latură a corpului mai întunecată și benzi pentru ferestre, precum și lentile nuanțate cu o densitate neutră pe stopuri.

Amenajări interioare

Viitorul Cadillac XT6 2021 va fi echipat cu cele mai noi tehnologii disponibile. Acest SUV cu șapte locuri oferă unul dintre cele mai bune designuri de interior din segmentul său. Bate cu ușurință modelele precum Lincoln Aviator, Audi Q7 și Mercedes-Benz GLS.

Confortul este garantat, iar producătorul și-a extins lista de dotări standard și opționale. În plus, cabina modelului XT6 este echipată cu facilități precum scaune din piele, scaune față cu 8 căi încălzite, volan încălzit, trapa electrică, climatizare în trei zone, hayon fără mâini și ecran tactil de 8 inci. Sistem de infotainment al ecranului cu integrare Android Auto și Apple CarPlay.

Securitate

Când vine vorba de asistenții șoferului, XT6 2021 vine standard cu o alarmă de coliziune înainte, frânare frontală pietonală, frânare automată lentă înainte, asistent parcare față și spate, avertizare de trafic transversal din spate și avertizare de punct mort.

Ofertă cu un singur motor

Următoarea generație Cadillac XT6 2021 va continua să ofere un singur sistem de propulsie opțiune . Acest SUV de încredere este echipat cu o transmisie V6 de 3,6 litri care oferă 310 CP și cuplu de 271 lb-ft. Cu toate acestea, conform unor zvonuri, acest motor ar putea obține niște cai în plus.

Același sistem de propulsie alimentează și modele precum GMC Acadia sau Chevy Traverse. Indiferent de trenul de transmisie care transmite puterea printr-o transmisie automată cu 9 trepte, setarea cu tracțiunea față trebuie utilizată implicit, în timp ce sistemul AWD este opțional. Remorcarea este decentă pentru un SUV atât de mare, iar noul Cadillac XT6 din 2021 poate scoate până la 4.000 de lire sterline.

Data și prețul sosirii Cadillac XT6 2021

Cel mai recent Cadillac XT6 2021 este SUV-ul care va oferi un design revoluționar. În plus, cabina va fi mai bună, iar noul model va introduce o mulțime de noi tehnologii și materiale de înaltă calitate.

Potrivit Cadillac, viitorul X6 va începe de la peste 53.000 de euro și va fi pus în vânzare în al doilea trimestru al anului 2021.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)