Cadillac XT5 2021: specificații, preț, data lansării

SUV-ul Cadillac XT5 2021 de dimensiuni medii a fost spionat acum câteva zile și primele poze au fost postate online. Potrivit fotografiilor, noul model este în curs de actualizare și arată mai îndrăzneț decât înainte. Catârul testat spionat este acoperit cu vopsea de camuflaj ușoară și majoritatea părților sunt vizibile. Fața acestui SUV va domina și va fi mai agresivă datorită noului sistem de faruri cu bijuterii. De asemenea, cabina se îmbunătățește și ne putem aștepta la mai mult confort.

În general, majoritatea modificărilor se fac sub capotă. Viitorul XT5 va primi un nou motor turbo cu patru cilindri, care oferă 270 de cai putere și 295 lb-ft de cuplu.

Cadillac XT5 2021 vine cu o revizie externă minoră

Modelul XT5 este cunoscut ca un SUV elegant, care are un design excelent și caracteristici chiar mai bune. Arată unic și luxos. Potrivit fotografiilor recente, putem vedea că modelul 2021 va vedea revizuiri exterioare minore. Modelul Cadillac XT5 2021 măsoară încă aceleași dimensiuni și forme.

✓ De asemenea, puteți verifica:

Cadillac XT7 2021
Cadillac XT4 2021

Acest SUV se bazează pe popularul concept Escala. În plus, ambele modele au multe indicații. Grila de îmbătrânire a fost reproiectată și arată mai agresivă. De asemenea, producătorul a instalat noi faruri bijuterii. Profilul lateral este păstrat în mare parte și găzduiește roți de 18 inchi de înaltă calitate. În plus, opțional, puteți obține o jantă mai distinctivă de 20 inci. Modificări minime sunt făcute în spate. Producătorul va remodela stopurile și va adăuga bare de protecție mai puternice.

Designul și tehnologia cabinei

Designul interior al Cadillac XT5 2021 recent spionat va fi modern, iar producătorul va oferi mai multe caracteristici standard. În plus, XT5 2021 este cunoscut ca un SUV sigur și sigur. Acesta vine cu noul sistem de asistență pentru șofer, care oferă mai multă siguranță. Punctul culminant al acestui departament este sistemul autopropulsat avansat. Acest sistem este „sigur” doar pe autostrăzi. Același sistem va fi introdus și cu sedanul CT6.

Cabina lui X5 este modernă și are materiale mai calitative decât înainte. În interior va fi mult spațiu și confortul este minunat. Chiar și modelul standard va avea mai multe caracteristici. Modelul din acest an include controlul vitezei de croazieră, frâna de parcare electrică, scaunele frontale electrice, geamurile electrice expres în sus / în jos, intrarea fără cheie, controlul climei în două zone, volanul din piele, audio Bose cu 8 difuzoare și un tampon de încărcare pentru smartphone fără fir.

Specificații ale grupului de propulsie

Următoarea generație Cadillac XT5 2021 va continua să prezinte același V6 de 3,6 litri ca și modelul actual. Acest motor produce 310 cai putere și cuplu de 270 lb-ft. Vine standard cu tracțiune față și transmisie automată cu 8 trepte. Un sistem de tracțiune integrală este opțional. Acest sistem de propulsie este rapid, fiabil și receptiv.

Este prezentat și noul motor. Puteți obține o unitate turbo quad opțională de 2,0 litri care utilizează aceeași cutie de viteze. Produce 270 de cai putere și 295 lb-ft de cuplu. Practic, acest propulsor oferă o performanță de drojdie decât propulsorul de bază și, datorită acestui fapt, ne putem aștepta la un consum de combustibil semnificativ mai bun.

Prețul și data lansării Cadillac XT5 2021

Viitorul Cadillac XT5 2021 va sosi cândva anul acesta. În plus, noul model va fi marcat cu același preț de pornire ca și modelul actual. Aceasta înseamnă că SUV-ul de bază de dimensiuni medii va costa 41.500 de euro. Trecerea la variante mai mari de echipamente cu mai multe funcții și materiale de înaltă calitate costă peste 70.000 de euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)