Cadillac XT4 2021: specificații, preț, data lansării

Viitorul Cadillac XT4 2021 este un crossover de lux vizibil pentru mașinile mici, care va fi un concurent puternic pentru multe modele din același segment. Pe lângă designul exterior atrăgător, acest SUV oferă confort și o cabină rafinată decât majoritatea concurenților săi de astăzi.

La fel ca modelul anterior, noul Cadillac XT4 2021 va fi oferit cu același motor. Tocmai acest mic SUV este alimentat de un motor cu patru cilindri, turbo, care livrează 237 CP.

Actualizări Cadillac XT4 2021

Designul modelului Caddilac XT4 2021 este actualizat și arată modern. Cadillac aduce mai multe îmbunătățiri de design și adaugă mai multe caracteristici standard și opționale. Majoritatea modificărilor vizuale sunt în față și în spate. Noul model primește un tratament caracteristic pentru faruri și faruri spate. În plus, producătorul a adăugat un design exterior practic cu grila reîmprospătată. Aceleași medicamente pot fi văzute pe modelul XT5 mai mare.

Modelul sportiv este o adevărată afacere. Această versiune va adăuga mai multe suspensii Active Sport, roți impresionante de 18 inch și tracțiune integrală cu modul de conducere off-road. Cadillac oferă, de asemenea, două noi culori de vopsea metalică (Silver Dust și Granat).

Interiorul găzduiește mai mulți tehnicieni

Cabina noii generații Cadillac XT4 2021 este luxoasă, confortabilă și spațioasă. Trebuie să menționăm că XT4 este SUV-ul care oferă mai multe materiale de calitate decât orice alt model din clasa sa. Tabloul de bord arată curat, iar panourile superioare ale ușii sunt acoperite cu un înveliș din piele sintetică cusută. În plus, XT4 are un nou sistem atractiv de infotainment de 8,0 inci cu software-ul CUE Cadillac. Apple CarPlay, Android Auto, hotspot WiFi integrat și un sistem audio cu șapte difuzoare sunt standard.

✓ De asemenea, puteți verifica:

Cadillac XT5 2021
Cadillac XT6 2021

Există, de asemenea, multe facilități opționale, cum ar fi navigarea și un sistem de sunet Bose cu 13 difuzoare. Pachetul de tehnologie este disponibil împreună cu (numai modele premium de lux și sportive). Acest carenaj include un grup de instrumente digitale, un afișaj head-up și un încărcător wireless pentru smartphone.

Funcții de siguranță și asistență pentru șofer

Deoarece acesta este un model actualizat, ne putem asuma o securitate mai bună decât înainte. Actualul XT4 oferă, de asemenea, un pachet de protecție excelent. Este echipat standard cu funcții precum avertizare de coliziune înainte și frânare automată de urgență, monitorizare a punctului mort cu avertizare a traficului transversal din spate și regulator de viteză adaptiv.

Cadillac XT4 2021 sub capotă

Sub capotă, viitoarea Cadillac XT4 2021 este alimentată de un motor turbo cu patru cilindri care poate produce 237 CP. Acest motor trimite puterea printr-o transmisie automată cu nouă trepte și este disponibil cu tracțiune față sau integrală. Actualul model cu același motor accelerează de la 0 la 60 mph în 7,8 secunde. Dacă comparăm acest timp cu cel mai recent model BMW X1, care rulează în 6,3 secunde, XT4 pierde bătălia.

La fel ca înainte, acest SUV are un sistem de dezactivare a buteliilor cu consum redus de combustibil care, datorită XT4-ului său, oferă estimări EPA medii ale consumului de combustibil. Modelul cu tracțiune față oferă 30 mpg pe autostradă, în timp ce modelul cu tracțiune integrală oferă 29 mpg.

Data și prețul lansării

Cel mai recent Cadillac XT4 2021 este un SUV frumos care prezintă o amenințare pentru multe SUV-uri de pe piață. Modelul de bază, care oferă un pachet excelent de caracteristici, începe de la 36.690 de euro. Dacă aveți nevoie de un sistem de tracțiune integrală, îl puteți adăuga pentru încă 2500 de euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)